Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 05:36:39
EUR 36.1748 05:36:39
USD 34.5317 05:36:39
ALTIN ONS $2683.7600 05:36:39

Grafiği gönderen: kata

Bunda aceleye gerek yok trend kirilmadigi sürece fikrim böyle

Yorumlar (81)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Hakkını helal et. Allah ne muradın varsa versin

kata için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

kata ()

Ağlarım bak :)

Halledicez hocam için rahat olsun

Mertinin için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

kata ()

Hastasıyız hocam :)

Music için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ads13 ()

Gramda yeşil çizgi vardi hocam ne oldu?

1BeğenmedimŞikayet

Music ()

Seviyoruz flamaları hocam:)

2BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Kata hanım ben sizi katates nickiniz ile de tanıyordum . O zaman param yoktu sadece izliyordum. Bı baktım "kata" olarak dönmüşsunuz. Oğluma anlattım, bı miktar ile size güvenerek bu işe girdim. Eminim benim gibi maaşla geçinen geçinmeye çalışan bir sürü takipciniz vardır. Bir kaç kendini bilmez yüzünden benim gibi bu işten anlamayanlari yalnız bırakmayın nolur . Kirildiginizi anladım bı an ortada kaldım. Bu sayfa çok ilginç bir yer. Kimisi çok biliyorum der ama hiç bilmez. Kimisi gerçekten bilir bencillikten paylaşmaz sadece aldım sattım ki kazandım der. Kimisi lak lak yapmak için gelir. Sizin gibisi nadiren gelir, küstürulur. Amaçlarına ulaşılır . Kusmeyin nolur. O kazandığım miktar belki baskalari için küçük ama şehir dışında okuyan oğlumun aylık harçlığı. Siz bilmeden ne büyük bir sevap kazanıyorsunuz.50 yaşındayım. Bu saatten sonra grafik mi öğrenelim. Sizin gibi gençler dururken. Tekrar Allah razı olsun. İyi akşamlar

3BeğenmedimŞikayet

kata ()

Evet hocam malesef öyle, yoksa inanın kağıt ve fırsat çok aşağıdaki örnek mesela @Music hocam sağolsun flamayı fark etti hedef belirledik aldık verdik Allah bereket versin, belki bir faydalanan olur diye buradan da paylaşalım bulduklarımızı dedik üstüne birde hakaret yedik:)

0BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Geçenlerde bir yorumunuza "artık kağıt ismi vermeyecegim" dediniz. Sizi de kızdırdılar, bıraktınız diye düşündüm. O yuzden de sormadım.

0BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Hocam çekindim vallahi sormaya. Sayfanızi takıp ediyorum. Minstral bekleyeceğim ama. Tekrar teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

kata ()

Ben size yazacağım dedim satmanız gereken yeri, siz unutsanız ben unutmam, bu yük bana ağır geliyor bu yüzden, yarın açılışta satabilirsiniz diyecektim hititi, edipte 4.10 ilk bölgemizdi o da geldi vermişsiniz madem bereketli olsun,
Mistral düzeltme yiyebilir panik yok söyleyeceğim satmanız gereken yeri

2BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Merhaba hocam. Hitit düşecek gibi olunca zarar ederim diye geri sattım. ): Edip ten 4000 kadar bir kârım oldu düşecek yorumlarıni okuyunca onu da sattım. Minstral duruyor. Başabaş gibi az bı kâr var. 6 üstü diye yorumunuzu yakaladım. O yüzden bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

kata ()

Ne durumdasın hocam kâr oranlarını yazabilirmisin

0BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Teşekkürler şimdiden

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Biz sattık hocam 2.20 den almıştık

Eskişehir_selçuk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Dursun şimdi onlar yazacağım ben size hepsini

0BeğenmedimŞikayet

Esr_ ()

Tskrler hocam sizle birlikte satıldı.

0BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Sürekli takip edemiyorum. Bunu kaçırmışım. Edip, minstral ve Hitit var. Ama kaçtan satılacak bulamadım notkarinizda

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Sadece bunun için söylüyorsanız tabiki takip eden yoksa gerek yok ancak genel olarak söylüyorsanız paylaşımlara devam edin derim. Güzel çalışmalar yapıyorsunuz bakıyorum bazen. Saygılar...

0BeğenmedimŞikayet

Eskişehir_selçuk ()

Burdan alınırmı düşermi biraz raha

0BeğenmedimŞikayet

Alp_58 ()

Sağol kardeşim , emeğine sağlık..

0BeğenmedimŞikayet

Barbus ()

Takip ediyoruz hocam tabi siz bilirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

Mertinin ()

Ediyorum:) ama bende minstral, hitit ve edip var. Fakat satış yerlerini bilmiyorum

3BeğenmedimŞikayet

kata ()

Teşekkürler hocam pek ilgilenen de yok açıkçası, o yüzden paylaşıma da gerek yok artık

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Emeğinize sağlık ben bunu takip etmiyorum ancak edenlere güzel bir çizim olmuş. Güzel çalışmalarınız var gördüğüm kadarıyla. Bereketli kazançlarınız olsun bu arada.

4BeğenmedimŞikayet

kata ()

Satılmıştır sonra vay ben duymadım görmedim olmasın

4BeğenmedimŞikayet

kata ()

Hedef geldi vermek isteyen verebilir bunu artık yazmiyorum bereketli olsun güzel kâr kısa zamanda

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

Sagolasin kankim cekemeyen yildizli cok bizi biliyon zekaya alerjisi var :) @Ysmn58

Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ysmn58 ()

Bunuda duzelttim

Team35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Music ()

Tabii ki :)

0BeğenmedimŞikayet

kata ()

Nereden yazman gerektiğini biliyorsun:)

Music için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum