Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (90)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Görüyorum hocam değişen hiç bir şey yok maalesef gümüş sayfası bana no frost geliyor
sen şunu dedin o bunu dedi o aldırmadı bu tutturamadı o sattırmadı o şöyle bu böyle yorumları ile dolu
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam alım yapmak için bugün hangi seviyede kapanış gelmeli
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yok hocam bakmıyorum. Zaten vaktim de yok. Arada girip çıkıyorum. Zaten ortama baksanıza:(( yazık yaa verilen emeklere.. kavga dövüş hakaret bitmiyor:(
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Gün kapanışı olabilir, bu cvb benimde ihtiyacım var çok.
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Hocam gün kapanışı mı bakalım 8 mumu yeterli sayılsın mı takviye için?
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()A ha ha deme öyle garibe.
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Ver cilayı
omubu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
omubu ()Kaptan bu bizim yağımız değilmi:)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()eksik olmayın sağolun
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Çok şükür bende iyiyim, sayfaya geldikçe çevrimiçi görünce selam vermeden geçmek istemiyorum doğrusu, değerli gördüğüm insanların arasın da yer alıyorsunuz her zaman.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()çok teşekkür ederim hocam iyiyim siz nasılsınız afiyetdemisiniz?
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Hocam merhaba, nasılsınız?
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()18.00 dan aldığımı 18,77 den satıp.
19,55 de bir daha aldım.
Psikoloji çok değerli. Hocam arada hatırlatın lütfen.
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()uzun vadeye geçtiyseniz sürekli ekrana bakmanıza gerek yok "sürekli ekrana bakmak psikolojinizi bozar"
işin psikolojisi en az teknik kadar önemlidir teknik ile kazanılanların çoğu önem verilmeyen psikoloji ile geri verilir
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Hocam flama için 20.50 üzeri kapanış mı takip ediyoruz. Kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evett işte işin psikilojik tarafı en mühimi. Hocam işlemleri durdurdum şimdilik kafamı rahatlatmak için uzun vadeye yöneldim. Elbet çok değişik bir durumda değerlendirme yapacağım. Hazır olduğumda da istişare için fikriniz ve işin psikolojik tarafinda desteginize ihtiyacım olacak. Varolun.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()zararı durdurmamaktan ve aşırı sayıda işlem yapmaktan korkun
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Korkmuyorum artık:)) Her geçen gün de tereddutlerim azalıyor gibi hocam. Bu yüzden iyi hissediyorum. Ama çok idman yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Siyah trend hangi seviye hocam takam olarak
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()siyah trend üzerine çıktığında
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Elinize sağlık hocam 12.09 kırıldı mı sizce ekleme yapmak için hangi seviye kırılırsa yapılır veya destek
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Layle26 11.78 direnç alttaki grafikte yani siyah çizgi üzerinde yeşil gövdeli mum açtığında kırmızı ok yani haftalık grafikteki fm devam eder
sonraki direnç 12.09 da 11.53 11.22 destek
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Çok güzel demiş valla
0BeğenmedimŞikayet
Layle26 ()Eyvallah hocam mesajınıza tebessüm ettim fakat şu 7k Gümüşün parasını başka yere bağlasaydım çok güzel meblağlar kazanırdım cidden bırakıyorum 7 kuruş kaldı 11.70 den verip çıkacağım
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()korkuyorsan başlama, "başladıysan da korkma" demiş cengiz h. :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()He hocam ya aynen:)) neye bulaştım ben:))
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Anapara nin yüzde 10 u kadar kâr görene kadar satış yapmamak maksadım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()(dxy)106.621 aylık pivot noktasını zorluyor geçemezse ons'a geçerse dolar a
baloğlu2929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Tesekürler sn hocam