Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 06:30:43
EUR 36.2312 06:30:43
USD 34.5344 06:30:43
ALTIN ONS $2672.3050 06:30:43

Konu: Karar yerleri

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

0,786 yukarı kırarsa devam 18,526 aşağı kırılmadığı sürece yön şimdilik yukarı ama güven olmuyor.

Yorumlar (96)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Artık grafikte yüklettir miyor düşen kanal içerisinde tam kırmızının olduğu yerden yukarı dönmeye çalışıyor. Sağ olun saygılar.

Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gırdali ()

Sayın Reşat 12, ustalık derecesinde bilgi sahibi olan biri değilim. Teknik analiz yapabilecek kadar az bir bilgiye sahibim. Biraz da dünya gündemini takip ediyorum.
Gümüş ons Nisan ayından beri düşen kanal içerisinde yoluna devam ediyor. Düşen kanalın üst kısmı direnç, alt kısmı ise destek noktası görevi gördü şuana kadar. Yeni bir kanal oluşmazsa, düşen kanal içerisinde tepeler ve dipler düşerek devam eder. Düz size bahsettiğim indikatörü kullanarak, günlük ve 4 saatlik grafiklere bakarsanız, fiyat hareketlerinin bu kanalda şekillendiğini sizde göreceksiniz. Saygılar

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Gırdali usta milimetrik olarak kırmızı çizgiye değip sürekli geri çıkacakmış gibi yapıyor.
Şaşıtmacamı yoksa burası destek görevi mi görmeye başladı ?
Ben ilk desteği 18,337 olarak görmüştüm.

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Cümleten hayırlı geceler görüşmek üzere

0BeğenmedimŞikayet

Tako197333 ()

Eyvallah kardeşim.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hayır böyle tahminlerden kaçınıyorum sistem belli aralıklı kademeli parçalı çıkıp dönüşü yakalamak. Artık dolar TL konusunda da tedbirli olmak gerektiği konusunda uyarıyorum.
Bilsem 17,39 da bunu söylediğimde full çıkar 16,09 a kadar aşağıdan toplardım.
Gene kısmen çıkışı tercih ederim. Beklediğimiz gibi olmaya bilir.
Az kazan ama hep kazan kaybetmekten iyi damlaya damlaya göl olur derim.
Şahsi kanaatim daha önce yanıldığım gibi gene yanılabilirim ytd.

Abik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

dolar ın kötü senaryosu için bir tahmininiz var mı?
Yani düşerse hangi rakamı gözünüz de canlandırıyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

GÜMÜŞCEVİZ ()

0,60420 den çıkılan parça
0,59040 dan yerine konmuştur.
azıda çoğuda verene hamdolsun.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Valla ne kadar düşerse herkes için o kadar iyi mümkünse bir süre aşağılarda gezsin yukarıdan girenler de kâr etsin ama iyice sıkıştı.
En fazla Mayısa kadar bekletir diye tahmin ediyorum. Sadece tahmin yanılabilirim bakarsın Ekimden sonra yukarı fırlar belli de olmaz. Ben Mayısa kadar müsaade ettim. Biraz daha şaklabanlık yapsın. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Evet efendim
Bu direnç destek ne zamana kadar bize malı artırmaya devam ettirecek

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Cevap yazdım ama sayfaya düşmedi gör bak en yukarıdan bile girmiş olsan katlamalı kâr eden gene sen olursun diye düşünüyorum. Şahsi kanaatim daha önce yanıldığım gibi gene yanılabilirim ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Bedava dolar devre de

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Abik @GÜMÜŞCEVİZ bedava dolar dağıtmaya karar verdiler galiba.
@Gbahar

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Fırsatcılar da fıatları artırdılar karşılarında zengın Arapları görünce . ınsaat malıyetlerı de yukseldı bı kaç etken var tabıkı…

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Araplar için biz yaptık diyebiliriz efendim
Çünkü kredi faizini 0.99 diyen Araplar değil bizdik
Bu haberi duyan bir gece de yarı yarıya fiyatları yükselten de bizdik.
Hani"insan her kötülüğü yapıp sonra tü şeytana diyoruz ya"bu mesele de aynı onun gibi

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim iki kere iki dört 150 liralık malı sana 18 liraya 10 liraya geri veriyorsa zarar mı ? Bakkaldan ekmek alırken fiyatı düşüyor dese bakkala kızacak mısın ? Paran para ediyor.
Hele bir 44 dolar ı yukarı kırsın ondan sonrasını seyret nasıl oluyormuş böyle bir aşağı bir yukarı yaparak düşürmek bezdirmek.
Bekletebilir süre uzayabilir ama görünen köy de kılavuz istemiyor.
Ne kadar beklemek gerekirse bekler arada da bedava dolarlarımızı toplar keyfimize bakarız. Ytd.
@Yılmaz34 Şu an için çok bir şey kazandığım yok sermayemin çoğu zaten elimden gitti alanlardan Allah razı olsun elimdeki zaten bedavada öte gram başı 50 TL üzeri kar.
Önemli olan moral olarak ayakta kalmak insanların sinir sistemiyle oynuyorlar.

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Allah razı olsun
Gelmese de bu umut yeter bize
Bazılarının yorumları bizi elden ayaktan ediyor
Teşekkürler dostum

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

TL makaslari çok yüksek ki kurtariyormu

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu şaklabanlığa devam etsinler. Bizim sistemle buradan aşağı toplayanlar da üç sene sonra 4 tane alır diye düşünüyorum.
Yeter ki şaklabanlık yapmaya devam etsinler ne kadar düşerse o kadar iyi en tepeden giren bile kâra geçer diye düşünüyorum acelemiz yok.
% 1 le başlarsın 2 olur 4 olur 8 olur bir bakmışsın şaklabanlık yapanlar ne yaptım demeye başlamış.
Bilgi bu devirde çabuk yayılıyor. Burada yapılanları sadece burayı takip edenler görmüyor.
Zamanında hangi yolla 30 dolar a fırladı?

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Sorma daıre fıatları altını da dolar ı da solladı. Araplar pıyasayı yukselttı denıyor

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Bu enflasyon sayesinde şimdi yazabilir
Bir sene önce bu para ile sıfır daire alıyordum şimdi ise 10 yıllık ve kot katta bir daire bile alamıyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Tabi ki zara etmiyorsun daha dün bir arkadaşımız zararını kara dönüştürdüğünü paylaştı.
Bu nasıl olsa inşaallah yukarı dönecek en tepeden giren de kara girecek diye düşünüyorum. Tek sıkıntı dolar TL ne yapacak. Yukarı gidip gidip bir noktadan daha önce yaptığı gibi baş aşağı çakılırsa onların durumu iç açıcı değil.
Altının gümüşün varsa belki bekletir ama kaybettirdiğini tarih hiç yazmamış. Ya da ben göremedim. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Takibe devam
Beleş gram ve dolar ları gördüğümde sanki hiç zarar etmemişim

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İki yönlü işlem yapıyorum aşağı kırarsa alırım yukarı kırarsa da geri dönüş yapabileceği bir noktadan çıkarım.
Buralarda gezdiği sürece de dolar TL yükselmeye devam ederse dolardan biraz TL ye geçer beklerim.
Artık hem TL hem de parite yaparak devam etmeyi düşünüyorum ytd.

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Merhaba şuan alım için mi yoksa satış için mi beklemedesiniz

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim kar görünce bir kısmını çıkarsak elde bedava dolar birikiyor.
Aykul
Kendi işlem tarzıma göre çok kısada destekleri paylaşıyorum.
Destekler 18,564 18,526 18,488
Dirençler 18,688 18,728 18,777
Üstü yazmıyorum önce buraları görelim şu an için hala yukarı dönüş bekliyorum.

GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GÜMÜŞCEVİZ ()

hocam 18,81 i gösterdi cuma aksam aldıklarımda az kar vardı iş yoğundu yetişemedim nasip

0BeğenmedimŞikayet

aykul ()

Reşat kardeşim gümüş destek ve dirençleri öğrenebilirmiyim acaba rica etsem

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum
@Abik ya 18,526 yı aşağı kıracak ya da yukarıda 18,831 . Kar vermediği sürece arada işlem açmıyorum ytd.

Ya adam gibi düşecek ya adam gibi çıkacak gerekirse bekleriz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum