Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (96)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()konu başlıklarını yeni üyeler için hatırlatmaya devam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Konu başlığı Altın daki alt yorumlar takipçilerim için paylaşıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()ALt yorum net Arkeolaog ta beni engelleyenler listesinde. Bu vesileyle belirtmek isterim ki şu ana kadar fed i dikkate alan ne diyecek diye bekleyen hep zarar etti. Benim gibi düşünenler ise alttan toplayıp yukarı doğru biraz çıkış girişle bazen oranı da kontrollu bir şekilde artırarak çıkıp ortalama düşürerek kâr etti. Fed ya işlem kaçırmanıza ya da işlem yapmanız gereken yerde işlemde terddüt etmenize sebep olur Ytd.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim elinde işlem yapacak dolar yoksa dirençlere takıldıkça % 10 luk bölümü 3 3 4 olarak çıkıp sonrasında da çıkış girişle devam et istersen Ytd.
Destekler solda dirençler sağda.
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Abi merhaba işlem hac mi nedir elimde baya ürün var ne yapmalı gumusde bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki grafik dün saat 02.08 e ait. Engelcilere sayfa parazitlerine 20 dolar ı gösterip panikletip hemen arkasından 35 dolarları gösteren zamansız yorumlar yapanlara dikkat.
17,50 de düşen bıçak tutulmaz diye aldırmamak için algı uyandıranlarla 30 doları geçtiğinde koşan attan inilmez diye algı uyandıranlar nereden nereye geldik. Ağırlığı aşağı vererek toplayan çoğunu muhafaza edip birazıyla da çıkış giriş yapan gram artıran kazandı, fed in ağzına bakarak dolar artıranlar ise doların garantili zararından zararlandı. Sayfa başlıklarından geçmiş yorumları taramanız faydalı olabilir. Aynası iş kişinin lafa bakılmaz. Ytd
Saat 16 itibarı ile 0,786 28,580 seviyesi yukarı kırılırsa dirençler yukarıda.
Kıramazsa grafiği yenileyeceğim inşaallah.
Direk yukarı gitmeyeceğini dirençlere takıldıkça biraz kademeli çıkış yapıp desteklerde toplayana sinek in bedava gümüş ve dolar hediye etmeye devam edeceğini düşünüyorum 28,322 aşağı kırılmadığı sürece şu an yön yukarı devam eder aşağı kırılırsa daha aşağıdan destek alır gene yukarı devam eder ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Artık ya aşağı ya yukarı kırma zamanı yaklaşmış görünüyor.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyo şu an senelikte ikili tepe yaptığı en üst seviyenin biraz Altın da şu an hala risk taşıyor nasıl bir manipülasyon yapıldığı grafikte çok net. 77 seviyesi işimizi görmez rasyo dalgalandığı sürece altın gümüş fazla yukarı gidemez. gerçek manada yükseliş için 2025 ve sonrasını bekleyeceğiz bu sene 28 37 dolar aralığını geçemez diye düşünüyorum. Ağırlığı aşağı vererek toplananın çoğunu muhafaza birazıyla da çıkış girişle yola devam şimdilik her ihtimal mevcut Haziran ve Eylül üç aylık mum kapanışlarını da görelim ytd.
Gümüş 2020 den beri ikili dipleri yükselterek yoluna devam ediyor bu sene hedefimiz 24,760 ın aşağı kırılmaması ve 28 doların üstünde ikili dip yapması.
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Rasyoda bu sene 77 görebilecek miyiz Resat usta
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()27,44 ü kırması gerekiyor 27,25 aşağı kırılmadığı sürece şu an yön yukarı Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum. Acele kaybettirir sabır ...
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Karar yerine yakın mı kısa vadeciler sizce 20 usd seviyesi destek mi?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Abik destek dirençleri daha önce paylaşmıştım önemli gördüğüm yerleri çiziyorum. O rakamlar ortalamalardan kaynaklanıyor.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Karar yerine yakın gibi görünüyor ama güven olmuyor. Benim korkum dolar TL
@Nayloncuu
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Görüyor musun ustam?
Nayloncuu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murat08 ()Teşekkür ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Abik kaçtan girdin bilmiyorum istersen alt yoruma da göz at. Kar gördükçe bir kısmını almak en iyisi parite makası düşük zarar etme riski az görünüyor. Ytd.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Bugün 5 sonrasında hamleler yaptı 4 ile 5 arasında asya satış yapmazsa bi sakatlık olacağını sanmıyorum
Veri beklentileride olumsuz görünüyor gün içinde 19 üzeri beklentim var verilere göre fablo değişebilir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Aşağı dönme ihtimali var istersen küçük parça ile başla sen bilirsin.
Abik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()İnşaallah
Son 4 gün kaldı ay sonuna.
Ons'un aşağıya doğru gideceği varsa beni uyarsan sevinirim.
Şimdilik Allah rahatlık versin
Yarın sabah görüşmek üzere İnşaallah.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Rasyo aşağı lırar Altın onsta sağlam durmaya devam ederse gümüş yukarı güzel bir tepki vere bilir.
Altın ons 1717,9450 Rasyo 92,056
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sahte bir çıkış görüntüsü ama rasyoda aşağı kırmaya hazırlanıyor.
Yukarı güzel bir tepki bekliyoruz. Şu an tepede 18,783 Dipte 18,075 var.
Buraları kırarsa devamına bakarız. Şimdi uyku vakti. Oyalama şaşırtmaca devam ediyor.
Bu haftayı ons 20 üzerinde kapatabilirse çok kısa vade de ilerisi için ümit verici olabilir
murat08 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
murat08 ()Hocam grafik okumayı bilmeyenler için bunu biraz açıklarsanız daha aydınlatıcı olur şimdiden teşekkürler:)
1BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Rica ederim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()Teşekkürler hayirli geceler
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()Like size buyrun
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benim sisteme yeni düştü net bir şekilde gördüm. Şu an görünüyor.
2BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hayırlı geceler güzel kardeşim.