Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0480 06:52:01
EUR 36.2156 06:52:01
USD 34.5332 06:52:01
ALTIN ONS $2673.2700 06:52:01

Konu: Karar yerleri

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

0,786 yukarı kırarsa devam 18,526 aşağı kırılmadığı sürece yön şimdilik yukarı ama güven olmuyor.

Yorumlar (96)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

Vayy ablam çok sagol hayirli geceleriniz olsun

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Benden de like.. :)

Nayloncuu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Sağ olun sizin de simülatörü kullanarak ta pu 4an toplaya bilirsiniz. Ben bile yapabildiöm.

3BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

Teşekkürler üstadim hayirli geceleriniz olsun

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben grafik yetkisi almak isteyen arkadaşları lı ke ile destekliyorum.

5BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

Aynen öyle üstadim yildizim olsa bende grafik paylaşirdim ama yok :)

1BeğenmedimŞikayet

Levent06_ ()

Ben biliyorum hocam olayı sizin niyetinizide ama bu şahıs sürekli sayfaya geliyor grafik atanlara bir laf sokuşturuyor kimsede cvp vermiyor oda sürekli bunu yapıyor geçenlerdede nilsude hocamla tartışmışlardı sayfadan kaçırdılar

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Evet üstad hep aynı şeyi yapıyorlar. Sabredip beklemekten başka çare görünmüyor.
Dolar TL yükselmeye devam ederse belki bir kısmı uygun yerden çıkılıp TL ile alım da kollana bilir.
Riskler çok arttı aşağı sakal yukarı bıyık iki ucu şeyli değnek. Sabır.

@Levent06_ lı ke istememi yanlış buldu ben de bir şey demedim.
Arkadaş grafik yetkisi almak istiyordu ben de bilgisi olan arkadaşları yetki almaları için hep destekliyorum.
Benim görmediğimi bir başkası göre bilir.

2BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

gördün degilmi üstat nasıl kapattılar pc başındayım bende tam üçgenin üzerinde ucun bir mumsuz çubukla :)

1BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Hayırlısı inşallah.
Asya 2 gündür düşükten alıp yükseltti.
Bakalım bugün kar mı alacak.
İnşallah satmaz.

1BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

tuzak degil ise yukarı patladı bizim minik üçgen:) pc başındayım takip ediyorum 18.78 kapısı açılmiş olabir

Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

En güzel şeylerden birini kazandırmış hayırlı geceler.

Grafiğe bakınca sanki yukarı kıracağım diyor ama kaç kere aynısını yaptılar sağ gösterip sol vurdular onun için bazen de böyle sabredip beklemek gerekiyor.
Az olsun bizim olsun zarar etmekten iyi. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Vay güzeldi ustam.
Maşallah.

1BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

kesinlikle üstadım çok sabırsız bir işandım ben bu gümüş bana sabır etmeyi ögretti hatun bile diyor sen degiştin çook sabırlı oldun diyor bu ara gümüşten para kazanamasakta sabır kazandırdı bize :)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Çok iyi o zaman siz zararınızı her türlü kara çevir e bilirsiniz. Fırsatlar bitmiyor aralıklı kademeli işlem yapıca zarar riski az oluyor tabi sabretmek şart. Ytd

1BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

üstat çok yaptım 4 k sı ile emin olun ufak ufak ama arada tl lagzım oldu çektik tekrar aldık falan hesap iyice kariştı :) hiç affetmem kaç kere 18.9 lardan sattık 18.3 lardan aldım benim parite makası 0.010 cent 20 sentten sonrası kar yazıyor :)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

1 K sı ile bile destek direnç takip edip keşke parite etseydiniz benle birlikte işlem yapanlar benden çok daha başarılı oldu çok fırsat verdi belki 20 Altın a çekebilirdiniz.
Ne kadar bekletir bilmiyorum ama sabredip bekleyen kimsenin zarar edeceğini düşünmüyorum Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

eline emegine güzünün nugruna saglık üstadım 25k ile 21 den bekliyoruz :) nasip bakalım

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kısa vadede görünmüyor. Ama imkansız diyemem.
Önce 89 u aşağı kırması lazım kademeli olarak olabilir.
Dediğiniz gibi sert aşağı düşerse devamı gelebilir Ekim den sonra 27,2 kırılımını görüp trendin yukarı dönme ihtimalini konuşmaya başlayabiliriz.
Genel ekonomik durumlarda düzelme görmemiz lazım.

0BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

şu an 10 temmuz 2019 tepesinde buradan sert aşşagı düşüncesindeyim ne dersiniz olabilirmi ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Teşekkür ederiz hocam elinize emeğinize sağlık :)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Rasyoda eğim gittikçe azalıyor sürekli alt çizgiyi aşağı çekmek zorunda kalıyorum ama genelde manipüle aracı olarak kullanıyorlar tam tersi oluyor ben de bilmiyorum.
@Ravza_ kim olduğunuzu bilmiyorum ama kim olursanız olun gitmeyin.
@SAKİN_UYSAL ben burada ilerde oluşabilecek bir ihtimali dile getirdim. usd CHF ikisi bir arada TL karşısında bir süre yükselebilir. Ama ihtimal olarak daha az gibi.
Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Elinize emeğinize sağlık hocam

0BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

aynen ama az kaldı yarın dananın kuyrugu kopacak bakalım

SAKİN_UYSAL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nayloncuu ()

evet yukarı giderse kapanışı 18.79 da yaptırırlarmı bunlar bakalım

1BeğenmedimŞikayet

SAKİN_UYSAL ()

@Nayloncuu @Orucbeyli aslında sıkışan fed de bakalım k1ra1ın ç1pl4k olduğu ne zaman ortaya çıkacak. Destekler 18,452 18,403 18,337 Dirençler 18,783 18,862 19,032

bu yorum ve grafik çıktı evet.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alttan ikinci yorum sayfada çıktı mı?

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum sayfada çıktı mı?

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Nayloncuu @Orucbeyli aslında sıkışan fed de bakalım k1ra1ın ç1pl4k olduğu ne zaman ortaya çıkacak. Destekler 18,452 18,403 18,337 Dirençler 18,783 18,862 19,032

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Destekler 18,337 18,137 18,002 dirençler 18,512 18,622 18,781

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum