Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (150)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Azıcık inip alım fırsatı verir mi
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Muhakkak bist'e portföy yap araştır burda tecrübeli hocalar var danış derim.
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Halil benim msjlar düşüyor değil mi? Önceki düşmüş mü mesela.
@deLiogLan_
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Gram Altın yukarı düşüncem bu be net özlem.
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()İlk aldığım hisseydi ellemiyorum biraz nakit var Gram altın düşüncen nedir
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bence tl varsa bir kısmını bist'e kaydır fırsatlar bitmiyor.
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Merhaba özlem rahat ol sadece temettusu yeter.
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Al sat yapmıyorum Akincihocam ama agresif yükseliş olursa kâr realize ediyorum sonrada alttan yerine koyuyorum böyle söyleyim çok tşk ederim.
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Merhaba Halil nasılsın benimde ereg. li ters
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Merhaba kardeşim hoşgeldin nasılsın Ereg. li de. terse yakalandim 29 ortalamam ama sıkıntı yok diğer ikisinde alımların aşağıdan kâr dayım böyle söyleyim.
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()güzel şirketler vesbenin bilançosu güzel geldi ereglide biraz 3 4 Çeyrek bilançodaki bozulma baskısı var ama koca dev bunuda atlatıcak kısa sürede, 2023 yılındaki ralliyi sabırla bekleyin al sat ile ugraşmamak gerek, güzel kazanç saglar bu portföy
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Cok şükür hocam iyi şimdilik elimde gubrf şişe vesbe sasa erg. li jants froto ve ulu un var bunlar'ı kovaliyorum bakalim.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhaba şükür bir yaramazlık yok şimdilik sizlerde nasıl gidiyor işler
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Merhaba hocam nasilsin durumlar iyi mi.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhabalar
teknik olarak analiz için yetrli veri geçmisi olmadıgı için temel kısmına ve hikayesine bakmak lazım bunuda kurumunuzun yatırım danışmanlıgından bilgi alın derim.
benim gördüm 10.58 üstünde ara direnç 12,50 ana hedef 13,60 diyebilirim
enerji hisseleri pozitif olmaya devam ediyor sektör olarak
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Hocam merhaba, galata Wind hissesi hakkında düşünceniz nedir acaba? Yeni bir hisse fakat 1 yıllık olmasına rağmen ciddi sıçrama yapıyor. İlginize teşekkür ederim. Saygılarımla. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()hocam nasılsın 100 almıyormusun nedenı varmı
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()google dan bakabilirsiniz bu hisselerin hangisi olduklarına
Serdar_5908 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdar_5908 ()Bist 30 ve 50 hisselerine hangi bankadan girebiliriz? Ayrıca 30 veya 50 diye yazıyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()o ve onun gibi speak dedigimiz hisseleri önermem kendimde işlem yapmam zaten , bist 30 ve 50 dışına çıkmadan tercihler daha sağlıklı bir yatırım sürecinizi yönetmenizi sağlar.
Serdar_5908 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdar_5908 ()Akıncı hocam borsaya girmeyi düşünüyorum. Hiç bilmediğim bir yer. Asuzu 6 aydır sürekli yükseliyor. Buralardan alınır mı? Tavsiye edeceğiniz kağıt var ı? Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()teşekkür ederim , allah bereketini versin güle güle harcayın inşallah
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ()sayın akıncı iyi günler . bilgilerin için öncelikler çok teşekkür ederim en güzel günler senin olsun. sayende kazandık. tav ve froto hakkında bilgi verirmısın musaıt olunca. iyi günler
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhabalar
teşekkür ederim hoş gördüm, pozisyonumuzu aldık kenarı çekildik arkamıza yaslanıp izliyoruz keyifle :) fazla yazıp çizmeye gerek yok hedefleri beklemekdeyizz
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()etti 3; bugün hep bir süredir görmediğim ama görmekten memnun kalacağım kişileri görüyorum. hoş geldiniz :)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()144 de razıyım :)
altınkız77 için cevaplandı (yorumu göster)