Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (150)
0BeğenmedimŞikayet
altınkız77 ()@Akıncı Hocam merhaba tmsn alınabilirmi kısa vadeli, birde al sat ne zamana kadar uygun olabilir hisselerde tşk
Barış55 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhabalar kısa vedeli düşen trend kırılmış 23/24 bandına dogru hareket gelicek gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Barış55 ()Hocam merhaba iyi günler.
İpek doğal enerji hakkında bir yorum yapabilir misiniz?
Teşekkür ediyorum
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()merhaba evet düşünebilirim anaparayı çekip sıfır maliyet ile kalanları tutabilirim
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Teşekkür ederim çok sağolun, Dediğiniz gibi sasa başka. 2700 lotum var bana ev aldırana kadar bekleyeceğim, ekleme yapacağım
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Hocam merhaba nasılsınız? Endex 2-2.5$ geldiğinde sasa hissesindede kar almayı dusunuyor musunuz? Teşekkür ederim ilginize, saygılarımla. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()jantsa daha uucz geliyor fakat ben olsam bunların üçünü bir yere koyar karşısına sasa koymuş olsam gene sasa alırım :) YTD ßoL Şans.
kardan1adam için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()68 ara direnç kırılırsa 88 hedefine koşmaya devam eder.
0BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Selamlar Akıncı bey. Uzun zamandır sizi izliyorum 18 TL ortalama sasa var elimde.5 yıl gibi tutmayı düşünüyorum. Yıl sonuna kadar tutmak için sasanın dışında jants, gesan ve smartg arasında kaldım. Tavsiye ve düşüncelerinizi alabilir miyim. Bol bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Barış55 ()Hocam iyi geceler. Tümosan hakkında tekrar bir yorum alabilir miyim sizden. Güzel kâr getirdi. Biraz çıkış yaptım. Devamı ne olur.
Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Hektas alla. alla 68 olması lazim dediler ))
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Teşekkür ederim yorumunuz için
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()isbankası son 1 ayda %50 prim yapmış ben burada yüklü girmeyi tercih etmezdim biraz düzeltme yapmasını beklerdim,
zorende 2.50 den satış yemiş burasıda önemli seviye fibo 786 2 gün gelen satışlar sanki biraz geri çekilmek istiyor gibi fiyat 2.23 takip edilir ilk olarak buraya tutunursa 2.92 hedefine dinlenip devam eder. uzunda hisseler güzel fakat kısa vadeli düzeltmeler de trene atlamak gerek.. tepeden alanlarda sakince beklerse maliyetine gelip üstüne geçecektir .. YTD
Fbadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Hocam isctr hakkında bilgi verebilir misiniz yüklü girmek istiyorum bı de zoren
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ikinci hedef 3-5 yıl aralığın da ancak olabilir, büyük bir degişim olursa o seviyede tarihi zirvedir 5$
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Hocam ilk hedefimiz bistte 2-2.5 $ arası ikinci hedefimiz nedir acaba. 2023 yılında ralli hedefimiz 2. Hedefimiz kaç diyebiliriz. Teşekkür ederim. Saygılarımla. Ytd
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Tektaş ne yahu :))
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Seni tektaş ci yapacam ...
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Sen kayıptın o aralar :))
SamyeLii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()O hek. tas 'a bölünmeden girmeyeceğim kara :))
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Dedin hektas a ful dal ))
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Bana hic soylemedin seni gidi seni :))
0BeğenmedimŞikayet
Benim_dünyam ()Yani orası öyle o zaman yatırım için bir yerden almak gerek
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ah dostum bundan 10 gün kadar önce buralarda 39 dan varimla yogumla topluyorum diye resmen bağırdım 52 .50 geçemez se bir düzelt me yiyebilir o zaman düşünün derim.
Reprezant_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bereketli olsun aynen kardeşim.
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bunu net kimse söyleyemez bir haberle ons neler yapabiliyor görüyoruz.
Benim_dünyam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Eyvallah sıkıntı yok. Kuyu kebabı mı verdiler diye merak ettim; ))
0BeğenmedimŞikayet
Reprezant_bey ()Merhaba SASA hakkında ne düşünüyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Geliyor osman sıkıntı yok arada bildirimlerden kacirdigim olabiliyor.
Hazerfen_27 için cevaplandı (yorumu göster)