Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (97)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Estağfurullah, üstadım gibi hitapları sadece saygı ifadesi olarak gördüm hep, hepimiz dostuz abi abla kardeşiz :)
Eğer tepki olur da ki bazen biraz çıkış yapıp tekrar inmeye devam edebiliyor da. Orasını gerçi zamanla göreceğiz ama alttaki kırmızı desyek noktalarını yani C noktası seviyelerini çok zedelemediği sürece halen geçerli olmaya devam edecek bir formasyondur. Zaten uzun vade olduğundan inişli çıkışlı olacağı için her zaman fırsatlar olabilr. Bunları da hatırlatmak da fayda var. Bir diğer hatırlatma ise hala gümüş ons büyük ETF'ler yani malın milyonlarca tonunu asıl elinde tutanlar büyük satışlar vermemektedir. Bu da bizlere bu düşüşlerin belki de alım fırsatı olacağını düşündüren silkeleme veya tuzak hareket olduğunu yahut güç toplama adına yapıldığını da gösteriyor olabilr. Ki zaten şu enflasyonist ortamda bu kadar gümüşün ucuz kalması makul bir durum da değildir. Ancak piyasa yapıcıların oyunları bitmiyor malesef. ytd Cümleten hayırlı geceler
Fani_Kul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Insaallah ablacım. O rakam aylık üst ana trendi kırar zaten ve bakarsın devamı da gelir:)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fani_Kul ()Çok sağolun. Allah sizin gibi değerli üstadların sayısını arttırsın. Ömrünüz ve kazançlarınız bereketli olsun inşallah. Çokca Saygılarımla değerli üstadım :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Estağfurullah cümleten inşallah bilmukabele. İnşallah o yeşil fiyat çubuklarında ki rakamlar gelir. Aslında fırsat buldukça yeni ihtimaller görebildiğim kadarıyla atmak istiyorum. Bakalım çok zor süreçlerden geçtim bazen. Sayfadan uzak da kaldım ama. En azından az da olsa destek olmaya çalışacağım inşallah elimden geldiğince.
Fani_Kul için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Asıl D noktası gelecek tabiki C den sonra doğru ilerlerse ama hedefleri güzel demi 27.50-80 aralığı. Grafikte paylaşmadım ama kısaca yeşil fiyat çubukları merak eden dostlar için. ytd Hayırlısı inşallah
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fani_Kul ()Hay Allah senden razı olsun. Ellerin dert görmesin. Eline yüreğine kalemine sağlık kıymetli üstadım.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık ablam.. Hadi hayırlısı