Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()En güzele emanet
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tamm dır hocam:) bana müsade görüşmek üzere
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Aynen hocam )) her daim aynen
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tamm ozaman hocam sorun yok:)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bende aslında fark ettim
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet farkettim:))
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hım tamam. ayni. kafadayiz aslında bende seni. Gibi düşünüyorum
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Rica ederim canım haberleşiriz:)
Moonlight___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Aman yok istemiyorum harçlık filan alıp unutalım:) en azindan bir süre hocam günlük ve anlık takip beyin öldürüyor gerçekten çok yoruldum evet çok güzel kazandırıyor ama sadece para için bukadar strese giremem 8/9 ay dir bıktım:))
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight___ ()Tamam olur .. öyle derim.. beklerim . çok teşekkür ederim. :)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha tamamdir bizde bende orta uzjn vade ama yani o günlük al sat icjn daha zaman var aslında yapılabilir harçlık misali
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Merhaba canım güneş demen yeterli:)) teşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsın henuz bakmadim canim biraz rahatsızdım gün içinde bakarım etiket yapıp düşüncelerimi paylaşırım olurmu
Moonlight___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight___ ()Güneş hanım cim merhaba. nasilsiniz.. kapanışı görelim demiştiniz . paylaşım yaptınız mı gelecek hafta ongorunuzu.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Aynen öyle hocam sağlık olmayınca hiç birşeyin tatıda olmuyor bu fx te beni çok yoruyor çok sürmez bırakırım fxi biste grlurim sen al drsin alurim sat dersin satarim ohh misss:)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tamamidir sağlık iyi olsun gerisi kolay)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tamm hocam teşekkür ederim alırım ben senden bilgileri:)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Evet tam kafa dinlemeli yer soylerim ismini iletişim bilgilerini
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Yolum düşer hocam:)) aklımda olsun teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bak ben sana daha güzel bir yer din fethide ada var bir aile yaşıyor sadcee denize sıfır cafe restrona var yolun duserse
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Buna aslaaa hayır dememmm:)) yerleş deseler durmaz giderim herhalde:)) ne güzel olurdu şimdi bee:))
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha tatlı dert ama sana bir Kıbrıs lazım sanki öyle hisettim)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet hocam kuzenlerim var eve bakmak lazim tadilat olması lazim mobilya vs cok iş var birde anlatmistim citflik evi yapılıyor malzemesi işcisi cok sıkıldım bu işlerden:)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Aynen en güzeli o nezmaan iyi hissedersen ozaman doğrusu da bu Manisa evi göreceksin hem senjn zaten akrabalar var sanirkm orda dimi
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Biz bugun manisaya gidecektik aslında bayrama kadar bir sorundan dolayi bayram sonunda kaldı cuma memleket bayram sonu manisa bakalım nasip hocam ne zaman kendimi iyi hissedersem ozaman tekrar baslarim
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bazen kafa dinlemek gerek ya bizde arada kalan 2 gün tatil olursa bende bayram 3. Günü akşam kaçarım bakalım ilk 3 gün yoğun olur benim
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Dinledigini anlamıyorsan bir sorun var demekki:)) napiyim hocam yoruldum sanırım bayram tatiline girdim:)) erkenden
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekkür ederim canım sağolasın
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@Esrarengiz0666 iyi yapmışsın bende bayram sonunu bekliyorim ))
1BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Gecmis olsun kiziniza
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Aa çok iyi başarılar dilerim:) ben bu aralar ara verdim biraz hocam dikkatimi veremiyordum bayram sonuna kadar izin verdim kendime:))