Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()arada olur be kanka piyasa boyle onumuzdeki maclara bakcaz bu 2 ay kendi kalemize gol attik:) @Ysmn58
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Kuracağım alarmları söyle yeter:) Çok mu şey istedim acaba? :)) Gümüş için hep 10. xx lardan ilk alımım olacak dedin biliyorum:) ons Altın için de dediklerin nokta atışı tebrik ederim:) Sana diyorum bende bir şeyler varken yazdığın rakamlara Dikkat Et:))
Dumanlı06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()vay vay kımler gelmiş can hocam h. geldin arç alarm kurma sende. gümüşte ben Allah için sen sahıtsın 40 dolar lar konusulurken ben 10. xx lerden alacam demedımmı sonuç
YakamoZ35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Mutlaka değerlendirelim... Ekleme yapabilirim. Teknik olarak bakarsak yazarız. Gümüş için de
0BeğenmedimŞikayet
Eagle13 ()Merhaba nasilsiniz. 71.50 de birdaha bakariz demisti @Dumanlı06 oraya indu cikti. Birde 65 69 bekleyen me zarci lar var demisti. Siz ne zaman derseniz aliriz :)
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Aynenn oyle oldu :) nasil kitlediler ama malı hahaha
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()mali direncten alip destekten mi sattik bu sefer:)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()yav he he :)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Askolsun kanka :) sen 2 gunde bir mapus yerken ben seni yalnız birakmayim diye her mesaja etiket yapim vefa gosterim. kanka diyim emmoglu diyim sende bana bu laflari et :/ al mektuplari ver mektuplarimi
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Sagolun hocam teveccühünüze layik olmaya calisacagim :)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Ben ters trade yaptim ama hep zarar @H_s_Bursa
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Ne diyon nee :))) heee fiyat tarifem cam silmek 20 lot cay 2 lot
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()hatta sirkete gidip siz bana hisse vermeyin ben direk burda ise basliyim dicekmis:) cay yaparim cam silerim :) @Ysmn58
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha alirmi. alir Sivas'ın yiğit kadını
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()fiziki hisse alcakmis abi :) kagit uzerinde @Ysmn58
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()aynen abi kendine trade oldu:) @Ysmn58
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Mobil yatırım hesabını sanırım ))
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()ne uygulamasi:)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@Team35 işlemler açıyor kapatiyor dimi tam trade oldu
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()oyle ama abi:) simdi bizi tanimiyor baksana:) @H_s_Bursa
1BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()hafta içi güzel kap lar attı 2 gün beklenti dahılınde değerlendırırız
0BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Tamamdır. Hsbc 40 küsur liralarda 66 TL hedef vermiş zamanında. Yine hedef verecek sanırım. Goldman sachs ise 61 tl hedef verince sendeledi sanki. Şu an tes. tere yapıyor gibi. Şirket alımlarını ve kapları bekliyorum inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Haha buna ciddi güldüm ya
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İnşallah hocam salı düşüş olabilir
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkürler hocam grafikte gap boşluğunu dolduruyor ondan sonrasına yine bakarız zaten bunu takibe almıştım , iyi tatiller
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()temelde iyi gidiyor can hocam malıyette al unutluk 3. hissemiz olabılır takıpteyız
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlı06 ()cümlemize olsun bu hafta bayram harçlığı cıkartırız insallah
1BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Ben aldım gap bıraktı şansıma:) Maliyete gelirse ekleme yaparım:)) ne dersin?
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Kısa için Eylül başı agistos ortası gibi ok
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bayramdan sonra Ağustos başı hatta orda para dursun