Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
1BeğenmedimŞikayet
Forwet ()önce aşkolsun sonrada teşekkür ederim kral :)
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Like sana gitti yanlislikla ama okadar yazip emek etmişin hakkin:))
Forwet için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Forwet ()inşallah kıymetli dostum. sabredip kazanacağız inşallah. teknik bilgim hiç Yok temel de ise iyi bir okuyucuyum xrp'yi 1.5 yildir takip ediyorum düştükçe topladım buna rağmen beni terse sokmaktan vazgeçmedi çok şükür ciddi bir yüzde ile değil %20 simdilik uzun vadeciyim bekliyorum kah ralli başlayınca kah davası bitinceye Kadar Mayıs 2023 son durağım x7 hedefim var nasip gelir gelmez ama zararına asla vermem. Allah bir muskiliyet vermediği sürece. bilgiler için size teşekkür ederim yanlış anlaşıldım belki ama ufakta olsa bir kızgınlık oldu :)
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Ben asla kimseye al veya alma demiyorum sadece bilgi amaçlı evet yatırımcıların yarısını geç hepsi hemen hemen kayıpta Rabbim inş bir an önce kurtulmayı nasip etsin herkese ancak şunu bil herkesin bundan sonra ne olacak nereye gidicek diye merak ettiği olay yine grafiğin için de saklı nereye gideceği nereden dönüceği ve nereye kadar çıkıcağı yalnız günübirlik olaylar çok azda olsa sapma yaptırsada yine yolunu buluyor ha rakamlar nerden çıkıyor konusu gelince formasyon sırası ve grafiğin içinde saklı hacimler bu rakamları ortaya çıkarıyor bakın şuan örnek 30 dk fincan kulp çalışması na başlamış bakalım sonumuz inş hayr ola
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()bugün tamda herkesin "sakın alma" "aman haa ! " dediği yerdeyiz. maksadım sizinle didismek değil evet bugun hâlâ buralar alım fırsatı haftaya bi iznillah çok güzel şeyler olacak anlamakta güçlük çektiğim yer hem 23800 olacağını bilmeniz ve 16'lardan emin olmanız
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Evet bana ait ancak sizin verdiğiniz rakama göre de bende alıcam madem bu denli güzel bir hareket olucak ve bu kadar eminseniz kar bırakıcağı yönünde eminseniz sorumluluk size ait o zaman dediğiniz %5 %10güzel bir oran
Herneyse fazla da üstelemenin manası yok size bol kazançlar diliyorum hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()23800 iddiası, öngörüsü tahmini size ait... siz telaffuz ettiniz bukadar kat- i konuşup "git al" ozaman dediklerinde dönüp bana sormayacaksiniz alip almamayı...
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Her ihtimale açıktır zati yüzde yüz diye bir şey söylenmiyorki güzel kardeşim sadece öngörü tahmin ha kimisi detaylı okur gidişatı kimisi üstünkörü bunu zaman gösterir ancak daha olaylar gelişmeden de karalama yapmak hiç iyi bir olay değil benim görüşüm yinede istediğinizi düşünmek size kalmış
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()O vakit ben bu yorumu okuyup yarınki ekmek paramı buraya yatırıcam ne dersiniz
şuan 20300'lere değen btc yarın yine 21800'lerr yakalsir ve hatta 22'lerde bile gezer şuan için bile yarına %5-10 arası vermeye hazır
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()siz haklı bem yanılıyor olabilirim fakat tam terside mümkün bem haklı siz yanılıyor da olabilirsiniz ayın 22'si ayrıca yorum yapılabilir buradan 23800'e gideceğini bilen biri evde ekmek parası ile gider btc alır.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yalnız unuttuğunuz bir detay var 12600 de bir film daha dönme ihtimali çok yüksek şimdi burdan büyük ihtimal önce 23800 yapılacak buda ayın 22 sine denk geliyor 28 itibariyle dikey kırılımı başlatıcak ve unutmayın ki birileri satarken birileri muhakak alıyor seviyeye bakmaksızın
0BeğenmedimŞikayet
Forwet ()68'den verilen mal Zaten 20'lerden toplandı şimdi 20'den verilen malı 12600'de kim neyapsin oradan toplatirlarmi millete?
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Cümleten hayırlı geceler dostlar grafik aynen gecerli yalnız küçük bir detay varsayım olarak karşıma çıkıyor bilgi amaçlı paylaşayım grafikte 12600 işaretlemiş ancak bu noktayı bizlere gösterirlermi orası mechul 14210 mum şeklinde iniş 12600 ani iğne şeklinde harekette bulunabilir tarih olarak 2 temmuz civarına denk geliyor yinede yanılabilirim ytd diyorum öngörü ve bilgi amaçlıdır bol kazançlar