Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0412 23:04:03
EUR 35.9949 23:04:03
USD 34.5455 23:04:03
ALTIN ONS $2707.8000 23:04:03

Grafiği gönderen: Kzılhafiye1

2020 yılından gelen küçük bir detay 2022 yılında çığ olup çökertti malesefki grafik haftalıktır sadece bir öngörüdür yatırım tavsiyesi olmayıp kendime nottur herkese bol kazançlar

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Bereketli olsun hocam sizlerede stop koymayı unutmayın 1006 stop koydum bakalım hayırlısı inş

37ayhan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hem satış hemde alış rakamlarımız gelmiş bereket versin ytd

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Hocam ikili tepeyi bozdumu diye sordum cvp i unuttun. teknik anlamda ikiz tepelerin tepe noktalari ayni olmasi gerekmiyormu.

Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Ee mala girdik hocam.21800 u gecince dedim tekrar zorlar.21350 de cikarken girdim

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

28k demedim kardeşim düzelteyim ayın 28 kadar takip edin stoplu bekleyin en azından ytd

Yako54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

He 28k ya kadar devam yani ok o zaman hocam

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Kardeşim 1 saat sonra 12500 gelecek değil ya :)) rahat ol daha çıkışı mevcut 28 kadar takip et piyasayı gidişatı ona göre adımını atarsın seni üzmez merak etme

Yako54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Hocam bugune kadar nerdeydin ya tam mala girdik 12.5k diyosun.(

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Bol kazançlar hocam

0BeğenmedimŞikayet

Yako54 ()

Hocam bu ne ya simdide 12.5k soylentileri cikti(tam mala giriyorum. felaket soylentileri basliyor.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hocam 1.061 aldım 1.075 satış koydum 1.072 dönmüş :) kısadan hisse çünkü gala aşağıdan teyid almamış henüz 1.030 inmesi gerekiyor teyid için o raya indikten sonra alımı yapıp 1.120 çıkış hedefi yaparım kısa olarak tabi burdan çıkışı yaparsak hocam

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Yanliş oldu hocam gün olur hocanın grafiğini siz attınız sandımda o grafiğe istinaden söyledim kusura bakmayın acele baktımda sizin yorumunuzu görünce siz attınız sandım bu arada şimdi çıkışlara aldanılmasın küçük bir iniş daha yapıcak gibi ki yapması gerekiyor ilerleyen saatlerde bu çıkış al satı bilenler için ideal ancak tuzaklı bir dönüş daha görünüyor alt coinlerde çünkü aşağıdan teyid almadılar şimdilik bilginiz olsun bol kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Aynen hocam bu inişler gelecek olan patlamanın habercisidir inş Bu arada çizdiğiniz grafikte 21722 test edeceği görünüyor ancak günü kırmızıyla kapatması daha iyi olacak gibi kırmızı kapatırsa 23000 bini hedef edinir bol kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

:) yok hocam relaxım merak etmeyin bakın bu hafta balinalar hafta lık bazda %2.49satış yapıcaklar bu rapor edilmiş bilenler biliyor şimdi burada ulu orta bazı şeyler söylenmiyor çünkü çok ard niyetli insan var malesef inş hakkımızda hayırlısı şu galayla ftm yi toplayayım geliyorum ayın 28 kadar ne yapsak o kar şimdilik bol kazançlar hocam

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

O doji malesef bir çok kişinin ocağiını yaktı hocam işte oyle bir yere nokta bırakıyorlarki gelecekte o nokta dediğimiz mum 1000 tane mumu yok sayıyor yani hocam grafikten kastınız ben tek çizgi çekipte işte bu demem çünkü o tek çizginin hiç bir hükmü yok ben 4 farklı verinin sonucuna bakarım 1 balinaların hesaplarına 2 piyasanın havasına 3 genel trende 4 ve en önemlisi formasyon işleyişine bunların sonucunda bir kanıya varırım sizce elon keferesi o rakamları nerden çıkardı işte o ufacık detaydan doji dediğiniz melun mumdan tabi bu grafiğin belli yerlerinde saklı bulmak mesele

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

@Şahmeran_2525 buyur dostum

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Amin İnş dostum iniş kısmı uzun sürsede çıkışı hızlı olucaktır bu baskıyı atlatana kadar sabırlı olmakta fayda var inş hedefinize herhangi bir tuzağa yakalanmadan varırsınız bol kazançlar

Forwet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KRAL001 ()

Önemli deil lafımı olur :)) saygilar

Forwet için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum