Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (175)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bence 12 22 arasi gidip geliyor kaç defa al sat yaptilar 16 21 yapiyor bazen burasi ortasi hayirlisi ytd
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efe_42 ()Üstadım ne diyorsunuz zamanı geldi mi alalım mı
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()0.00018 den 1m emir girdim bakalım sn kral 46 da stop patlatmıştı 1h den sonra bu large ların sıkıntısı ne anlarız olmadı bir daha piskolojik analiz yaptıracaklar ytd
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Amenna sn zayting hem birax heyacanlı olur
Zaytng81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Lunami aliyonuz ustam bende dalim birazdaha bari
0BeğenmedimŞikayet
Zaytng81 ()Devam hocam .. Tuzak kuranların en hayırlısı bellidir .. Onunlayız.
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()0.00018 den bir miktar emir ytd
2BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Büyük alıcılar günlükte niçin satıcılırdan faxla alırlar ma araları bu kadar açıkken onu anlamak ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()doğrudur. günlerdir aynı senaryoyu düşünüp buraya aktarıyorum.
Çaycı_____ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aşkbmw ()Teşekkür ederim dostum
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaycı_____ ()Üstad, dip beklentim benimde yüksek , lakin mayıs ayı bitimine kadar 35k ları, sonrasında kademeli olarak dibe yola alacağımızı düşünüyorum.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()zararkes için bence artık gec. bir death cross oluştu 3 günlükte. 1 aylık bir süreç içinde dibi bulacagımızı düşünüyorum. bu rakamların gelme olasılığı pek düşük sayılmaz. btc yukarı ivmelenecekse bile altlar aynı reaksiyonu vermeyecektir. daha önce söylediğim gibi btc ve btc dominasyonunu izleyecegiz bir süre. dısardan izlemek ve/veya uygun jetonlarda beklemek daha uygun olacaktır.
Aşkbmw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Yok marjine kapalı
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Biance mobil den long short vadeli açılıyor mu?
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()luna sıkışıyor kanal bugun kapanıyor
ya 4 lu sıfır a inecek yada cıkacak
0BeğenmedimŞikayet
Efe_42 ()Bereketli olsun bizde kaybettik hakkımızda hayırlısı ne diyelim
-1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()25 bin tl kar realize ettim lunadan gerisini bıraktım
Efe_42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Hodl edecen ya zengin olacan yada bi bardak soguk su içip işine gücüne devam edecen
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efe_42 ()Öyle umut ediyoruz eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Bu luna nasıl olucak elimizdeki lunalar yeni token çıkacakmış 1 milyar adet
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Çıkmadık candan umut kesilmezmiş nefes alıyor bakalım
Efe_42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efe_42 ()Teşekkür ediyorum hocam umut var yani aldığınızda yazarsanız sizinle birlikte alalım inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Aynen okadar dalga olur cikararlarsa
ilkercan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Dogru olan o şekilde davranış hedefler o şekilde olmalı burda varlıkların hepsinin kendine has bir algoritması var eger analitik yapıyla bagdaştıramıyorsanız zaman degerlendirmedi yapın yani şu şekilde hedefleri zaman içinde basamaklı uyarlayın destek dirençleri takip ettiginiz rakamlar geldiginde degil biraz genişleterek içerde kalmamak için kullanın defter tabela onların elinde stop karı korur para defter sahibiyle kazanılır ytd
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hocam yeni taktigim almak istedimde almiyorum almak istemedimde piyasa duzeleceni gordumde aliyorum artik en iyisi tersini yapmak ytd :)))
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Ohoo sen satmasan gelemz o rakamlar yarisini alirlar:))
ilkercan için cevaplandı (yorumu göster)