Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
13BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ne diyeyim.1980 aşagısı 1978 gelir.
1978 kırılırsa 1975 önemlidir. düşüşlerin devamı için 1971 aşagı izlenebilir.1970 in Altın a 1965 kritik bir rakamdır.
180 üzeri 1983 ü getirir.1983 kırılırsa 1987 test edilir.
1987 üzerinde 1990 seviyesi önemli.1995 üzeri ise 2000 leri konuşuruz.
Nasıl güzel tahmin degil mi?
Her halukarda Ben bilmiş olacagım.
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BENZONAT ()döviz endexli sözleşmelere tl zorunluluğu gelmiş. dövizi iyice hapsetti bunlar. bence iyi oldu
0BeğenmedimŞikayet
BENZONAT ()tamam. eksik olma . teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()sagolasin tesekkurler.
yarin sabahtan itibaren yokum sorun olursa yaz,
BENZONAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BENZONAT ()şükür iyi sayılır. sen nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()hayrola iyimisin
BENZONAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BENZONAT ()ne durumdasın?
2BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()(11 saat önce) Cevap yaz
yinemi basladin diklesmeye bende aklin basina gelmistir zanettim. sen ne zaman akilanacaksin.
Bak sana herkes yazdi borsafinansa saygili ol ne derse o diye seni ikaz ettiler.
yine rezil olacaksinn siteye. sen anlamiyorsun hislerinle konusyorsun borsafinans ilim irfanla donanim ile teknik veri aktariyor.
sarkma nerde baslar biliyormusun?
sana onuda yazayim.
once 1970 altina atmasiyla baslar.
Buraya gelirse haber ver.
Akhenaton2 için cevaplandı (yorumu göste
https://altin.in/borsafinans/5
0BeğenmedimŞikayet
alibilaleren ()Benim tahminim değil. Grafiğe göre yazdım.
Çaylak_Borsacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Halil hocam analizinizdeki bu kırılım bu düşüş için öngördüğünüz bir zaman dilimi varmı?
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Tahmininizce bu kırılım bu düşüş ne zaman olur?
alibilaleren için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alibilaleren ()Bir miktar inebilir. Sonra çıkabilir. Tabi herkesin son kararı kendinedir
Günce_01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leventgolld38 ()Vade sorunun varmı bana kalırsa buralar riskli ben Fed öncesi alımı doğru bulmuyorum ons ayaganda alici buluyor alsanidaz parça işlemlerle alın ytd
0BeğenmedimŞikayet
Malum_kişi ()Buralardan alım yapmayın banka makası ile birşey kazanamazsiniz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Günce_01 ()Alım yapacam fakat nereden alırım bilemedim sizce kaça kadar düşer
Leventgolld38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leventgolld38 ()Önce inecek sonra çıkacak diyor grafikte inisle çıkış noktalari çok uçuk sanmam o rakamlar gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Günce_01 ()Grafikte ne anlatmak istiyor inecekmi cikacakmi
alibilaleren için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alibilaleren ()Halil bey bu işi biliyorsunuz. Takipteyiz. Başarılar.
0BeğenmedimŞikayet
deligiz ()II yi tamamladık yukarı çıkan çizgide miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
goldarrow452 ()illa ki bu 1850leri bi şenilde görmesi lazım sanırım bu uyumsuzluğun gitmesi için :)
0BeğenmedimŞikayet
goldarrow452 ()illa ki bu 1850leri bi şenilde görmesi lazım sanırım bu uyumsuzluğun gitmesi için :)
0BeğenmedimŞikayet
Ayse18 ()Mayıs ayı Gram altın tahmininiz nedir üstadım bir öngörünüz var mı üstadım