Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Açık şuan alım sattim yapıyor ama orasida 905 al 899 sat veriyor anlaadim ekrandaki 880 ler neyin nesi bu fiyat yok hiç piyasada
fatih_90 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mücahiddd ()Hocam bu durumda gümüşü de 'AL' veriyor diye yorumlayabilir miyiz?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fatih_90 ()Fiba piyasam kapanmadı mı fx değil mio
Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Birileri topluyor grm lari gumisleri malisef bizlere 905 altı yok
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Banka lar makası uçurdu malisef 911 de. Asaya yok sanirsam En uygun 905 FIBA piyasam
0BeğenmedimŞikayet
forceblack ()Ama Fed beklemek en doğrusu.
0BeğenmedimŞikayet
forceblack ()Parça alıma başlangıç için doğru başkan.
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Gram al veriyor.
0BeğenmedimŞikayet
binnur0zz ()Eyvah eyvah
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Hayırlı bayramlar emeğine sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
heıl_hıtler ()Hocam dominance analizi alma şansımız varmıdır
0BeğenmedimŞikayet
şamil44 ()Ons için bir yükselme sonra düşüs deniyordu. Siz uzun bir sure düşüsten bahsediyorsunuz.. bu yapilan analizler herkeste farklimi çikiyor dogru yada grafik tek degilmi bu fark neden?
0BeğenmedimŞikayet
DüşündümSadece ()Satıp alttan almak kısa vade harçlık çıkarsak çokmu risk olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Teşekkürler kardeşim eline emeğine sağlık bayramınız mübarek olsun inşallah sevgiler saygılar
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ONS ALTIN
1BeğenmedimŞikayet
Leventgolld38 ()Şu yorum o kadar doğru ve gercekciki tebrik ederim böyle rakamlar verenler her türlü dediğim tuttu diyip geçinenler bu yüzden bende engelli borsa bilmem ne olan arkadaş
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Allah Yardımcın olsun abi, şimdi sana sardıysa işin zor...
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()o şekilde bilmektense bilmemek daha iyidir. ama laf anlamıyor dedigin gibi.
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
alissymn ()ama hala buralarda demi :) bu zeka ile şuan elon musk ile servet yarıştırıyor olması gerek nereye inecek nereye çıkacak bütün bilgi bu arkadaşta :)
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()O Kişinin uğraşmadığı kimse yok zaten, ben zamanında konforu kullandım, sana tavsiye ederim abi, Laf yetiştiremezsin o arkadaşa, O Herkesten bir adım önde bilmediği bişey yok. aşağı da düşşse biliyor yukarıda çıksa biliyor...
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()ne yazikki o verilerin kiymetini anlamiyorsunuz hersey birak bak ne diyor sarkmalarin devami icin 1968 altina atmasi gerekir
1980 uzerine yerkestiginde de gecmis olsun yukselmeler devamidir .
burda tarih yaziyorda sizin isinize gelmez.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yok be çilden çıkmadım. Ama Bir'i BENİM LE UĞRAŞIYOR :)
1BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Çok güzel özetlemişsin eline sağlık.. @Borsafinans bir gün otur tüm analizlerini oku ve ne kadar saçma olduğunu anla artık. Birde üzerinde ki şu enaniyetten bi kurtul.. Bu kadar kendini beğenmişlik hoş değil.. İyiysen bunu başkası dile getirsin sen değil.
1BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Parmaklarım yorulur :) Çok rakam var
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Saatlerce çalışmanın ürünü :)
tyfunn12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Halil Abi nasılsın? ... sen ne ettin böyle...
Sonunda senide mi çileden çıkardılar...
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bak Ben de yazdım. Sen'de yazabilirsin :)
Azra_Azra için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra_Azra ()Onca rakamı yazıyo :) Emek var emek