Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Nette video lari izleyin anlatmakla olmaz bircok seyi takip etmeniz gerekli :)
slhkoc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZHİMAS ()Ons düşmeden dolar a geçmeniz,
Yükselmeden geri gelmeniz lazım.
Merdiven gibi düşünün.
slhkoc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
slhkoc ()İyi geceler hiç parite yapmadım ons düşünce dolar la ons alp yükselince de dolaramı geçiyoruz dogru mu anlamışım yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim
SAKARYA_lı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Fed toplantisina kadar parite de iyi alsat verecek ne assagi nede yukari kirmasini istemiyorlar direc te sat destek te al 3 haftadir boyle ve mukemmel kar birakti parite de
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet bahsettiğiniz arkadaşların yorumlarına ben de önem veriyorum inşaallah bundan sonra hayırlısıyla kazanırsınız.
@Eylül76 sağ olun iyi günler.
Anlıkta destekler 25,338 25,411 25,517 dirençler 25,717 25,845 26,228
Gümüş ve altının yukarı devam etme ihtimali ağır basıyor kısa süreli manipülasyonlar ve geri çekilmeler sonucu panik işlem yapmamakta fayda var diye düşünüyorum ytd.
Genel tabloda kırması gereken direnç 26,228 30,735
T_u_r_a_n için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ronx ()Birşeye çok el girse tadı kaçar; bankalar zarar etmemek için bunu yapıo zaten volatil ortam
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
avcilar34 ()Eyw usta, açıklayıcı bilgi için teşekkürler, az biraz umutlandım :)
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Burdaki mantık şu çıkarken destekleri kullanarak önce yukarı sonra desteğe geliyor, her gelişinde günlük grafikte geri çekilme oluyor. Aslında yatay gidiyoruz. Fede kadar 28xxx e çıktı çıktı çıkamadı zaten haftalık grafikteki kademeli düşüş gelebilir yada yatay gitmesi için uğraşırlar ama yatay giderse faiz artışlarına rağmen bence artış olabilir ytd
avcilar34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
avcilar34 ()Bu gümüşü 13 yaptırmayacaklar herhalde usta , hergün bir şey çıkıyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Şanssız_gümüşçü ()Teşekkür ederim hocam takipteyim,
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()28-30tarihlerinde görüşmeler olacakmış, günlük grafikte rsi dibe en yakın platin var, diğerleri Altın ve gümüş biraz ortaya yakın eğer onlarda dip yapmaya giderse bu konuya dikkat etmek lazım. Ytd
Şanssız_gümüşçü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şanssız_gümüşçü ()Teşekkür ederim hocam cevap için, bakalım dolar beton gibi geldiği yerde kaldı, bu hafta belki al sat fırsatı verir , . Bendeki gümüşü satıp dolar almıştım bir fırlama olursa belki gümüşe parite yaparım
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Ben dolar ın düşeceğini düşünmüyorum, MB müdahale edebilir o ayrı ama normal şartlarda düşüş beklemiyorum. Grafikte haftalıktaki çıkışı engellemek için sürekli baskı yapıyor bizim MB, o aşağı inmediği sürece çıkış devam edebilir yavaş yavaş ytd
Eskiden dolar grafiği atmıştım Ordanda bakabilirsiniz ytd
Şanssız_gümüşçü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şanssız_gümüşçü ()Hocam bu hafta tahminleriniz nedir, dolar da ve gümüşte, biraz dolar var , bozsammi acaba
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Örnek dolar 18e çıkarken 15te sattıktan sonra hızlı düşüşte 11,54 ün destek olacağını bilmeme rağmen sabırla bekledim. Alsam tepkiyle 14, küsürü gördü gene 13,94 direnç görevi gördü fakat genede almadım,10,34 gördü sonra o ara işte al sat yaptım parça parça, en son 13,66 yı geçerse full girerim dedim ondan beridir, parite yaparak ilerliom, amaç şimdi arttırdığım doları en az zararla, parite yaparak ya gram yada dolar arttırarak ilerlemek. Hedeflediğim gram miktarı gelirse grama geçerim, dolarda bir sınırım yok, o yüzden gramdayken zarar bile etsem geçiom dolara dolarda zaten her türlü kârdayım o yüzden dolarda kalmam benim için daha avantajlı oluyor. Kafamda bir hedef var o gelsin böyle makaslar açık kalırsa bu işi bırakacam, sıkıldım bankalardan:)
ronx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
T_u_r_a_n ()Kalben söylüyorum ki bu sayfada
@By_tarafsız_adam
@Asrn
@REŞAT12 gibi arkadaşlarımız grafikli çalışmalar ile insanlara yardımcı oluyorlar.
Bu zamana kadar sizleri sadece dinleseydim artıda olurdum lakin bazı insanların paniklettirici yorumları zarar etmeme sebep oldular. bu da benim için tecrübe oldu. Takip edilecek ustalar sizlersiniz. bunu cani gönülden söylüyorum. Allah sizden razı olsun. Var olun sağ olun inşallah. Takipte kalacağım sizleri
0BeğenmedimŞikayet
ronx ()Aslan ustamm halkını düşünen ustamm
Bol şans sana
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Kendimi geliştiriyorum, ülkemin insanlarınada yardımcı olmaya çalışıyorum aklımın yettiği kadar. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana, boş boş evde oturucama para kazanmanın metodlarını öğreniyoruz işte :) ytd
ronx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ronx ()Uyusana usta:)) kör olucan sonra kazandığın para boşa gidecek:))
0BeğenmedimŞikayet
avcilar34 ()Eyw kardeş eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Zeyce61 @Gbahar @Fatihsultan @Invincible_lion @M_yıldız @BossVurguncu