Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0416 15:11:33
EUR 36.0275 15:11:33
USD 34.5616 15:11:33
ALTIN ONS $2699.7850 15:11:33

Konu: Gümüş 4 Saatlik Grafiğe Göre Son Durum 27.03.22

Aşağıdaki grafik 4 saatlik grafiktir(Oluşması kısa vade sürebilir)

Yukarıda gördüğünüz gibi daha önce ilk başladığı yerde dip yapmadan 2li tepe yapmış, bu yüzden tam dip yapmadanda yukarı atabilir, yönü kanal dibine illa değecek diye birşey yok. Fakat değmek isterse grafikte gösterdiğim gibi hareketler yapabilir gözüküyor. ytd

Not: Yukarıdaki grafik ve yorumlar kişisel analizlerimdir, kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (141)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

yarın makası düzelteceklermiş, yarına kadar gümüş çıkarsa banka beni kızdırmış olacak haberleri yok :)

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Burdan doner diyebilirmiyiz

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Geçtin mi gümüşe peki makaslar diyeceksin şimdi?

0BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

Abime kahve göndereyim.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Gümüş nokta atışı dip yaptı diyebilirim platin grafiğimde aynen geldi 4 saatlik diplerine geldiler ytd

0BeğenmedimŞikayet

Ronis ()

Ben aldım 10 kuruş vardı

BOZHİMAS için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

avcilar34 ()

tamam hocam teşekkürler elinize sağlık bekliyorum şimdilik

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

Fiba 11.9215 12.9475 abi
2.5 kuruş

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben daha ikinci kademeyi almadım şu an banka 0,11925 ten alıyor 0,12050 gümüşte de 11,90076 12,01735 biraz daha takip edeceğim inşaallah.
@BOZHİMAS sizde makas gene düşük mü ?
@avcilar34 Acele etmemekte panik yapmamakta fayda var beklemeye değeceğini düşünüyorum ytd.

Dolar endeksinde düşüş eğilimi var

JPY yukarı tepki vermeye başlamış

Gümüşte aynı şekilde

GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GÜMÜŞCEVİZ ()

üstad japon yeni alım fırsatı mı veriyor daha düşermi sizce ytd olmadan yorumunuz nedir.

0BeğenmedimŞikayet

avcilar34 ()

Eyw usta teşekkürler, takip edelim o zaman,

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@avcilar34 şu an 4 satlikte stoch dipte o yüzden düşüş geçici durdu. Günlük grafikte düşüş payı var fakatbu şekilde hareketler yaparsa günlük grafikte rsi dip yaptırmaya uğraşıyor olabilir. stoch dipten yukarı çıkarsa gene bir çıkış sonra düşüş gelebilir. takip etmek lazım, günlük grafikte direk düştüğüde oluyor ama stoch dip yapınca düşmesi zor oluyor, erken dip yaptığı zaman düşüşü durduyor genelde ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Arkadaşlar burda gösterdiğim gibi önce dip yapmak istedi, 4 saatlikte stoch şu an dip yapmış durumda dönmeye uğraşıyor, Altın ons tutunduğu zaman muhtemelen gümüşte çıkışa başlayabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Gümüş şu an bu hareketi yaparak aşağı gidiyor, 24,80 Altın a kırarsa sadece veriden dolayı sarkarsa sıkıntı yok, ama veriden sonra orda kalıcı olursa ona dikkat etmek lazım, şimdilik kanaldaki hareketler normal gözüküyor ytd Rsi tam dip yapana kadar düşerse bu sıkıntı yaratabilir o yüzden stoch seviyesi kadar düşerse kanal içindeki hareketine devam edebilir gibi duruyor ytd

0BeğenmedimŞikayet

avcilar34 ()

Çıksın be ustam az para kazanalım artık :)

1BeğenmedimŞikayet

albay06 ()

Ben de böyle düşünüyorum

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt desteğe inmeden buradan yukarı dönebilir

0BeğenmedimŞikayet

Unutulmaz_ ()

Eyvallah beklemedeyim henüz 12 Altın da girmeyi düşünüyorum

Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kün_Fe_Yekün_19 ()

Dostum hayırlı sabahlar, acizane fikrim full işlem yapmayın her an her şey olabilir barış olursa 23,8* e kadar yolu var parça parça al ytd

Unutulmaz_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

Sen bilirsin abi.
Rabbim hayırlısını versin.

0BeğenmedimŞikayet

Unutulmaz_ ()

Az daha çekilse gircem hadi hayırlısı

1BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

Abi seni biliyorum ama ben düşer düşmez mi onu bilmiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Unutulmaz_ ()

Daha düşermi yüklü gircem

0BeğenmedimŞikayet

avcilar34 ()

Anladım ustam teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

BOZHİMAS ()

Fiba 12.01 12.06 abi

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

ve aleykum selam alta 24,956 desteği var dibe keşke gitse ekleriz. Şimdiye kadar dipler hep yükseldi. Şu an banka alış 12,00842 satış 12,14128

avcilar34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

avcilar34 ()

Selamun aleyküm hayırlı sabahlar ustam, sanıyorum bu gümüş diplere gitmeye meyilli gibi ne dersiniz?

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Şimdiye kadar TL de çıkış fırsatı vermediği hiç olmadı fakat dolar da geri çekilme olursa ve dolarda kalırsanız geri dönüş zor. Altın gümüş ise fazla bekletmez geriye doğru incelerseniz çok net. Dolar 18,36 dan düştü bu noktada parite yapanları düşünün 15 TL yi bile bulmadı ama gümüşe en tepeden giren bile 12,80 i yakın zaman önce gördü 13 TL yi geçmesi de bence uzun sürmez. Şahsi kanaatim yanılabilirim ytd.

SAKARYA_lı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SAKARYA_lı ()

Birde asıl tl ile islem yaparsaniz pis terste kalirsiniz herzaman parite aman diyim

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Hayırlı bereketli olsun ama yukarı kırma ihtimalini de unutmamak lazım. Ben TL ile işlem yapmayı tercih ediyorum düşerse eklerim. Bu noktada ise ne alırım ne satarım.

SAKARYA_lı için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum