Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0417 14:58:09
EUR 36.0313 14:58:09
USD 34.5662 14:58:09
ALTIN ONS $2699.1650 14:58:09

Konu: Gümüş 4 Saatlik Grafiğe Göre Son Durum 27.03.22

Aşağıdaki grafik 4 saatlik grafiktir(Oluşması kısa vade sürebilir)

Yukarıda gördüğünüz gibi daha önce ilk başladığı yerde dip yapmadan 2li tepe yapmış, bu yüzden tam dip yapmadanda yukarı atabilir, yönü kanal dibine illa değecek diye birşey yok. Fakat değmek isterse grafikte gösterdiğim gibi hareketler yapabilir gözüküyor. ytd

Not: Yukarıdaki grafik ve yorumlar kişisel analizlerimdir, kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir, bol kazançlar dilerim...

Yorumlar (141)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

15 tane değişik değişik mesaj attım yok düşmüo xD yapacak birşey yok

M__USTA___FA için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

turkuaz42 ()

Öyle tabi sadece biraz bekletir o kadar yakında karla çıkarsınız inşallah

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

trade plus ı ben kullanamıyorum. telde 13,0 desteği olmadığından kulandırtmıyor. anladım ben demek istediğini mantıklı aslında emirle işlem açıp kapamadığımdan genelde manuel alıp satıom daha iyi oluyor. geçen yıl sonu 7,60 sat vermiştim o güzel oldu 7,62 den satmış kuveyt geri 7,65den sonra düşüşe geçmişti xD sonra baktım onsler olumsuz dolar da da faiz indirimi olacağını duyunca dolara geçmiştim, gümüş sayfasına kaç defa dedim de dinlemeyenler, dolar fırlıyor biz daha ons çıksın diye bekliyoruz felan diyordu xD kaç kere uyardım dolar bazlı gümüş çıkıyor dikkat edin dolar düşerse gümüşte diye dinleyen olmadı. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Suan 0.850 ya emirde sıfır yazmiyormuyuz

1BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

24.50:31.1=787.7 cikyor kardesimm. bende düz 790 diyorum işte. trade plusta var resmini çekip gondereyimmi

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M__USTA___FA ()

Hayırlı akşamlar kardeşim bereketli olsun gümüş gr kaçtan emir girelim sorumluluk bana ait şimdiden teşekkürler kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

o hesap nasıl yapılıyor yaz bakam bir bakam

0BeğenmedimŞikayet

T_u_r_a_n ()

Like landın. bu arada dxy ve 10 yıllıklar tırmanışa geçti. su an onslar iyi bir düşüş gösterse daha sağlıklı yükselir. su an çok cansızlar. Analiz ve grafik çalışmaların başarılı devamını diler tebrik ederim

0BeğenmedimŞikayet

Cecen_ ()

25.15 ten basladim ben geçiş yapmaya 24.80 i bekliyorum bi parça daha eklemek icin en son 24.50 yi görürsem fullerim. 25.80 i görünce de tekrar dolar a gecerim.

NSGOLD için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

1894-19010 aralığında bir yere denk geliyor sanırım. stoch dipte olduğundan şimdilik 1924-1917 gibi geri döner bence ytd

T_u_r_a_n için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Makas değil kardeşim alış emri bir diyor bende istediğim rakam neyse onu giriyorum 24.50 bekliyorum diyelim oda parite olarak 790lara denk geliyor o rakamı giriyorum

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Evet kardeşim kuveytte var

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Hocam ben unuttum valla persembe 494 iken bozmadık artık bozmuyorum bozsam çıkar onun için tutuyorum kardesimm. yerin dibinede girmez herhalde tövbe yarabbim

turkuaz42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Cecen_ ()

Bizim dilimizde parite :)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

sen parite makasını mı diosun ? ona mı emir girion

0BeğenmedimŞikayet

T_u_r_a_n ()

altın ons dip kaç ytd

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

790yaziyoruz hocam.

Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

turkuaz42 ()

Padişahım bu platini hali nicedir? Ahval nedir?

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Bende 790 olarak veriliyor kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

4 saatlikte Altın ons dip yapsan rsi dibi görsün gene alırım, nasılsa yarıya kadar bile olsa düşecekse ordan düşecek. aldıktan sonra terste kalmam en azından ytd

İKİZLER58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şu an platin ve gümüş 4 saatlikte hem rsi hemde stoch dipte, Altın da ise stoch dipte ama rsi dip yapmadı oda dip yapınca yön yukarı bence ytd

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İKİZLER58 ()

Uzun zamandır 10 nun Altın a düşmedi olumlu haber akışı olmazsa o kadar sarkmaz diye düşünüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Bunda yükselecek bi hal varmı Allah aşkına ya baksana düşsün dursun

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Emri parite de 0.80 gibi rakam yazıyoruz degilmi yoksa 24.50 mi yazacağız

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

öyle emir veriliomu fibada ? xD

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

24.50ye emir ver takip etme o alır:)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın ons 4 saatlikte dip yapsın bakarız xD o zaman gümüş 25 üstü bile olsa alırım. çıkacağını düşündüğüm için, şimdi alırsam işte paso düşecek mi çıkacak mı alta kaçarsa kaç olacak diye bekle dur xD o ara dolar da çıkarsa geçtiğimede pişman olurum. dolar miktarımı azaltmak istemiom. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Galiba 24.50gelecek oda 790lara denk geliyor

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Sende al bak geliyor belki çıkar artık bizim uyuz gümüş

0BeğenmedimŞikayet

NSGOLD ()

Sence euro gumus parite si iyi mi? Eurodan gumuse parite yapsam bilemedim.

Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum