Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (141)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()abritaj var birde parite var sen pariteyi demiosun sanırım?
Cecen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()abritaj dediği ne ben onu kaç kişiye sordum anlayan yok. orda nasıl oluyor
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Zeyce61 parite makası fibada uygun olsa mesela bu geçenki 24,40 gördüğünde geçerdim, yazdım makası iyi olanlar için bu bölgeler alım fırsatı diye, 25,80 e çıktı 25,50den bile satabilen olduysa dolar miktarını arttırdı mesela geçenler. ben geçsemde artmaz yani artsada az artardı. tl ye geçip alsam olurdu ama bu seferde doları 10krş makasla üstten aldın mı kârdan zarar, almazsam gaplı açılış olsa TL ye geçtim diye kızacam kendime mesela xD TL ye geçmek bu ara risk işi dolar fırlarsa gümüşle uğraştığıma kızarım kendime xD ytd
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()şu an 4 saatliğe göre dipte, aldıktan sonra sürekli düşüyor mu çıkıyormu diye bakmamak için iş yerinde sabırla günlük grafikte dip yapmasını bekliyorum rsi seviyesinin xD eğer kademeli çıkacaksa orta seviyeye geldi rsi burdan artık tepelere gitmesi lazım. eğer düşeceksede burdan kademeli düşmesi lazım. haftalık grafikte düşüş var şu an stoch seviyesi tepeden yarıya kadar indi. oda dibe gelince artık terste kalma ihtimali azalacak. orta uzun vade grafiklerde düşüşte var. aylık grafikte uzun vadede çıkıştayız. önce düşerse diye temkinli alım satım yapıyorum. bakarsın önce dolar çıkar geçtiğimee pişman olurum xD o yüzden beklemedeyim. bu sene zırt pırt al satla uğraşmıcam o yüzden en dipleri bekliom geçişlerde ytd
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Abritaj yapıyorum ben kuveytte abritaj makasi hala çok düşük aylık 300-500 dolar arttirinca bereket versin diyorum:) yetiyor bana
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Artık dipteyse neden geçmiyorsun gümüşe :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()banka makaslarımı düzeltirse bende başlayacam artık alım satıma bankayı bekliom, dolar makası açık döviz makaslarıda öyle, alsam zarar satsam zarar yazıyor diye sabit duruyorum.
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yok geçmedim full dolar 1 parça TL var ytd
Yunus_Emre_61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yunus_Emre_61 ()Hocam siz dolar dan gümüşe geçtiniz mi
0BeğenmedimŞikayet
Cecen_ ()Teşekkürler alimlarimi tamamlayayim o zaman:) senin yorumlarin sayesinde baya kazandım gizli gizli takipteyim :)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Cecen_ alt grafik yorumlarım düşmüyor. şu an 4 saatlikte stoch dipte artık hedefi yukarısı ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Altın ons 4 saatlikte henüz dip yapmadı, gümüş ve platin yaptı, Altın o düşüşü bitiremediği için şu an platin ve gümüşünde çıkmasına izin vermio xD ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()uyarı gelioda benim parama ortak olurken kimse uyarmıyor, ne var bunda düne kadar 2krş u fazla görüyorduk, şimdi millet öyle makaslarla alım satım yapıyor ki kimisi benim gibi hareket etmeden sabit beklemek zorunda kalıyor, kimiside 15-20krş olunca 5-6krş a iyi ya bu makas demek zorunda kalıyor. halbuki çok fazla. yatırılan miktarda ne kadar kaybediyoruz o makas aralığında, terse düşen daha fazla kaybediyor.
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şehzadealparslan ()Slmmm kardeş takibe aldım sizi tskrler
Roy14 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Tmm sizde dikkatli olun banka ismi olarak ikinci yazdığınız bankadan uyarı geldi msj olarak
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ordan talep ve şikyet bölmünden yapabilirsiniz, nettende şikyet var diye bir yer var, ordanda edebilirsiniz, ayrıca tek bankayı değilde ayrı ayrı fiba ve kuveyt her ikisini ayrı ayrı edebilir. üstüne bddk ya ayrı şikyet yazabilirsiniz. sonuçta bu işlere bddk da bakıyor. bilsinler bu konudan rahatsız olduğumuzu ki bir düzeltme gelsin. kimse söylemezse bankalar böyle devam eder tabi normal olarak...
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Şikayeti bankanın kendi şikayet et bölümünden yapıyorum. Dogrumu
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ne kadar çoğunluk olursa o kadar etkili olur.
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()O bana dediğiniz ev resmindeki şikayet ettiniz beni aradılar şikayet sonrasi parite yide eklemiştim sikayete
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bende numaradan şikayet ediyorum . :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()11.92 tuttu gumusu.. asagisi artik gelir mi bilmem ustam yine de sen bilirsin.. gelirse bari yuklu gir de degsin :)ytd ..
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yok netten şikyet ediom kanka :) birde telefondaki uygulamadan hem talepten hem şikyetten. hem fibayı hem kuveyt türkü düzeltsinler diye...
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()222 23 35 buna mı sikayet ediyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
Roy14 ()altın için hala 1880 ve gümüş için 23.8 beklentim var olumlu jeopolitik haberler ile kopuk almak :)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()24,60 adeğmeyebilir ama Altın böyle tutunursa düşmez bence oraya 24,80-24,90 görürde oraya gitmeyebilir gene ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()24.60 destek alim yeri emir giriuorum terste kalirsam da kalirim:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()demin 5dk geri aşağı kırınca 2 saatlikte yukarı kesmişti geri ayrıldı idi, şimdi tekrar 2 saatlikte yukarı kesmeye uğraşıyor, Altın ons den takip ediom o çıkarsa yukarı gümüşüde peşine takabilir, platinde gelir herhalde oda duracak hali yok xD ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()evet sanırım öyle olacak gibi. diplere değseler daha güzel olur en azından dalga hareketinde dibe değdiğini teyit etmiş oluruz, artık yönün tepeler olduğunu düşünürüz x) ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Platinde 966lara gidiyoruz herhalde:))dibine kadar