Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0492 15:57:36
EUR 36.3136 15:57:36
USD 34.5870 15:57:36
ALTIN ONS $2681.3400 15:57:36

Konu: Görsel alıntıdır . Retest durumunu görün

Ons gümüş düşen bir kanal içindedir ve bir üçgen oluşumu da geniş bakış açısında mevcuttur. 24,4 seviyesinde bir direnç geçme teşebbüsü yaptı dün ama bu sert çıkış ile 2 direnç birden geçme girişimi yaptı fakat uzun bir süredir terste bekleyenler için bu satış fırsatı olarak görüldü ve 24,4 aşağısında bir işlem oluştu. Bakalım şimdi bundan sonra retest durumu oluşacak mı.

Yorumlar (56)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Evet aynı şeyi bende söyledim ama dinleyen yok … tabi olacak diye bir garantide yok

Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Eline emeğine sağlık toprağım ilk beğenin benden olsun

7BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Görsel alıntıdır, 3 gün önce bu duruma dikkat çekmek için yayınladım. Burda bir arkadaşım adı @iknownothing çok aceleci olarak bir düşğş6durumunda kendisini haklı göstermek ve üstüne oynanan baskı yorumlarından kurtulabilmek için düşüşü hemen kendi lehine çevir di ve o flyatlardan işlem yapan arkadaşlar için büyük ve üzücü bir kelime kullandı. Şimdi bu dönüş hareketini yaptığı zaman ne yapacak, nasıl bir yol izleyecek. 24,4 direnci kırıldı diyelim 24,7 de bir 4 saatlik Ortalama yaptı diyelim , ne olur sonu. Birçok kişiyi etkileyip zarara sebebiyet olur.n

3BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Ben o göstergeleri kullanarak hiç yorum ve analiz yapmadım. Yanlış anlamayın bu o göstergeleri bilmiyorum anlamına gelmez ama ben burda daha sade ve halk anlatımı ile olmak istiyorum. Direnç destek gibi kavramları bile anlatmaya çalışıyorum. Sert çıkan direnç rakamları sert düşer hele ki bu seviyeleri uzun bir süre bekleyen sabrı tükenmiş yatırımcı kitlesi varsa kaçınılmazdı geri geliş.

sfbll için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Adaist0134 ()

Günaydın hayırlı cumalar toprağım bu sefer 12 li rakam görürsem %50 satış yapacağım tabi ki gelirse

0BeğenmedimŞikayet

sfbll ()

Hocam bu retest şişen rsi macd indikatörleri yüzünden mi oldu acaba?

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Teşekkür ederim sayın @BORA_27

BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BORA_27 ()

Günaydın Onur bey, Hayırlı Cumalar, Teşekkür Ederim değerli yorumunuz için, Sizinde bereketli kazançlarınız olsun.

5BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Günaydın, hayırlı cuma dilerim, bereketli kazançlar olsun. Dün gece retest yani geri test edip onay almaya çalışma durumunu gösteren mum grafiğini alıntıladım. 24,4 direncimizi aşmak için gerekli işlemleri yapmakta şu an. 24,6 ve üstü 4h mumlarda bir ortalama yapar ise onay alınmış olur yükselişe devam etmek için.

1BeğenmedimŞikayet

Ferzan01 ()

@Onursalll01 hocam hep böyle anlatın gerçekten anlamıyoruz fakat bu süperdi:))

1BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Sen adamsın abi çizgini hiç bozma..

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

iyi geceler dostum . Sağolasın, ben böyle devamke:)

Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Anladım abi sen hiç değişmicen iyi geceler :))

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Durumu anlattım. Bende de eğer ki al sat yapma girişimi olsa , sattığım rakamın aşağısında alabiliyor isem alırım.

Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Mart ayı Max. 2. Haftasında yükselişin durumunu seyredebilirsiniz. Bunun sebebini birçok yorumda belirttim. Bilanço makyaj temizliği.

legendarow için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Retest yani yeniden test etmek, kırılan bir direnci veya düşen bir desteği yeniden geri gelerek ondan izin almak diyelim. Oraya geri geldi ve 24,4a diyor ki, bak geçiyorum seni emin misin geçmeme izin veriyor musun , demin geçtim ama senden bir onay gelmemişti , emin olmak için geri döndüm ve sorumun cevabını alayım, istemezsen gitmem, diyor.

Turgut4407 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

hocam usd için bi öngörün yapabilirmisin size zahmet iyi geceler

0BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Hayır öyle bir oluşum demiyorum.

Turgut4407 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

Onur abi 24,70 den çıktım ne diyorsun izliyim mi biraz?

0BeğenmedimŞikayet

Turgut4407 ()

Onur bey 24.4 ı gecmez vede en yuksek seviye sat fırsatı mi demek istediniz

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Eyvallah teşekkür ederim :) aslında normal bir takipçindim sessiz sedasız ama olsun bir yanlış anlaşılma karşıllık falan olmuştur. Hayırlı geceler

1BeğenmedimŞikayet

Onursalll01 ()

Açtım engeli çünkü hatırlamıyorum niye attığımı. İyi geceler

Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Miryaz ()

Aynen gördüm sağol :) onur beni bir engelledi neden engellediyse bir daha açmadı sonra engeli :) grafiği görebiliyorum ama teşekkür ederim

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Miryaz buyur senin grafik .

Eline sağlık @Onursalll01 ytd

1BeğenmedimŞikayet

Plt20 ()

Elinize sağlık, teşekkürler.

1BeğenmedimŞikayet

61ts61 ()

Emeğinize sağlık üstad

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum