Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
0BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Yorumlarımı inceleyiniz lütfen.
veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Abi 24 4 sonra gümüş nereye gider nerde satış yer sizce
Onursalll01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Like geldi başkan:)
8BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Elimde gümüş yok, ama burda birçok analiz yorum ile elden geldiğince yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Alıntı grafik fotosunda olan görselin şimdiki grafikle eş bir grafik olduğunu gördünüz. 24,4 seviyesi direnç olmaktan bu gece kapanışı ile tam belli olacaktır. Yeni dirençlere hayırlı olsun. Birçok analizci arkadaşı yolladınız , saçma ve kışkırtıcı yorumlar ile. Kendini bilmez yorumlar geliyor yine bana.
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()evet bende öyle düşünüyorum orta gelecekte
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()dolar ında bir yerden sonra enflasyona yenik düşeceğini düşünüyorum
mehmet_şanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()benim öylebir sıkıntım yok tüm alımlarımı dolar a parite yaptım yani ons yükselirse dolar artırıyorum tl ilgilendirmiyor
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Para pul olacak ama birde orası var Memedim onuda hesaba katalım sen dersin?
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()o zaman parayı koyacak yer bulamayız osmanım
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()İşi gücü vardır abi salalım gitsin :)))
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Evet doğru diyorsun çok kesin ve net konuşma yapıyor malesef ki hakka da girmiş oluyor sıkıntıya sürüklüyor hem kendini hem başkalarını.
2BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Saat 11:00 mumuna bakalım. Şimdi evraklar kontrol ediliyor:)
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Ucuz olmaz mı? Geçen 474$ ons bi işaretti bence 3 vakte olur gibi
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()İzin verildi geçebilirsiniz yolunuz açık olsun diyelim mi? :)
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()osman ben diyorum ki 40tl den parçalı satmaya başlıyalım ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Bende sana yollamıştım kardeşim bereketli güzel günlerin olsun
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Retest yani yeniden test etmek, kırılan bir direnci veya düşen bir desteği yeniden geri gelerek ondan izin almak diyelim. Oraya geri geldi ve 24,4a diyor ki, bak geçiyorum seni emin misin geçmeme izin veriyor musun , demin geçtim ama senden bir onay gelmemişti , emin olmak için geri döndüm ve sorumun cevabını alayım, istemezsen gitmem, diyor.
https://yorum. altin.in/konu/30304842- gorsel- alintidir- retest- durumunu- gorun
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Ellerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Görünen o ama riske girmeden kâr gördükçe sabah çıkarım heralde
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Onursalll01 (3 gün önce)
Günaydın, hayırlı cuma dilerim, bereketli kazançlar olsun. Dün gece retest yani geri test edip onay almaya çalışma durumunu gösteren mum grafiğini alıntıladım. 24,4 direncimizi aşmak için gerekli işlemleri yapmakta şu an. 24,6 ve üstü 4h mumlarda bir ortalama yapar ise onay alınmış olur yükselişe devam etmek için.
https://yorum. altin.in/konu/30304842- gorsel- alintidir- retest- durumunu- gorun
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Yon yukarimi diyorsun usd yi kullamalimmi
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Müsade istiyor düşeni kırdığı yerden. Teyit alıyor Yani.
0BeğenmedimŞikayet
6ncı_his ()Maviliklere açılmadan önceki son durak :))
1BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Elbette olacağı garanti hiçbir şey yok. Ama birşeyin oldu denilmesi içinde şu piuasada teknik analizde belirli süreler var, belirli fonksiyonu olarak değerlendirmeler var, o bunların hiçbirisini dikkate almadan anında kesin karar veriyor. Dur hele bir bekle, bak , izle gör, teyit al sonra çok lafını de. Bunu ikidefa dedim ona. Ama yok illaki millete kazık girdi diye yazacak
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Hayırlı geceler osman bey beğenileriniz işlendi bol bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Ne anlamaliyiz bu resestten
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Amin inşallah seninde toprağım beğenilerini yolladım hayırlı bereketli kazançlar abi
1BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Amin abi bi mükabele
3BeğenmedimŞikayet
Onursalll01 ()Genel bir mesaj yazmıştım ama çıkmamış galiba kardeşim. Sağolasın tüm İslam aleminin mübarek Miraç kandili kutlu olsun. Allah hepimizin içindeki fesatlıkları, kötü duyguları silsin , azaltsın inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()Sayfa donu abi bi bak şuraya:)
Kandilin mübarek olsun liklandın