Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (234)
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Aleykümselam
3 beğeni
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ve aleyküm selam çok teşekkürler hayırlı bereketli kazançlar güzel insan cümleten
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok sağ olasın sadece şekil olarak kalsın istemedim. Her formasyonun çalışması için bazı kriterler oluyor çünkü
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Selamün aleyküm hayırlı sabahlar hocam eline emeğine yüreğine sağlık...
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın abi İnşallah hayırlı olsun teşekkür ederim görüşlerin için estağfurullah. Elimizden geldiğince bilmukabele
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın teşekkür ederim bilmukabele
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Ayrıca muhtesem bilgiler vermişsin
On numara yorum ve grafik olmuş
Maşaallah kardeşim
Allah cc razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim. işimiz göstermek :)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Tesekkür ederim hocam
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Bundan haberim var vizyona girdi hocam da yeri cikaramadim mersindemi cekilmis samsundami anlayamadim benzer goruntuler var sizce nerde?
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Yeni gördüm kardeşim
Hakkın ödenmez
Ben kendi adıma alacağımı aldım
Yeşil çizgi benim olsun
İyi ki varsın
Kıymetli insan
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Evet bu güzel @BossVurguncu emeğine sağlık
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Peyzajcı buna bakabilirsin . :) Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Emeğinize sağlık hocam çok açıklayıcı görmemiştim daha önce iyi oldu Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Levent06_ ytd.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Siz de sormuşsunuz sanırım @Şhain_
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dost altın ons için baya yorum yaptım. Yükselen trend kanalı üst banda geldi. Direnç var 1910-1920 arası demiştim, Hatta şimdi @M_yıldız abi de paylaştı. Geldik ve zorlanıyor. Teknik olarak satış yemesi gerekli diye düşünüyorum. Ama daha yukarı kıramaz garantisi hiç bir zaman yok. ytd
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam birde altinons yorumunuz nedir mumkunse tskler
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim sn Peyzajcı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler abi sağ olasın
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Anlasilmistir tskler hocam
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Detaylı yazmamın sebebi dostum hani sadece çizim olmasın gerekli kriterleri tamamlamayan tüm formasyonlar sadece bir şekil olarak kalır. Tekniği ve temeli birleştirmek vs önemli oluyor ayrıca. Bana göre yön uzun zamandır değişmedi hala yukarı yönde ama düşen trendi kıramazsa bile yine de güçlü destekler olduğundan dalgalı da olsa çıkış devam etme olasılığını hala yüksek görüyorum geri çekilmeler olabilrse de ki geri çekilmeler kaçınılmaz daha kısa vadelerde. Ama daha uzun vadeler için şimdilik böyle düşünüyorum. ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eline sağlık kardeşim güzel olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Sayin hocam bir olusum da hemen hemen her olasiligi demissiniz duser cikar sabit kalir yanlismi anladim okudum sizin beklentiniz nedir