Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 23:49:52
EUR 36.0177 23:49:52
USD 34.5491 23:49:52
ALTIN ONS $2706.5750 23:49:52

Konu: Xpt Platin Düşüş ve Çıkış ihtimali 20.02.22

Üstteki grafiğimizde normal şartlarda oluşmasını beklediğim düşüş ihtimalini görüyorsunuz, eğer tam dip yaparsa muhtemelen ons 974-977 aralığından dönmeye çalışacaktır, olurda grafiğin Altın a sarkarsa ihtimal vermesemde fed olduğu için martta, olurda buralarda yatay giderse olabilir. O rakamda ons 927-934 görünüyor. Eğer çıkmak için düzeltme gelirse ons 1069 seviyesinden direk yukarı atabilir, çünkü ru, sya - uk, rayna gerginliğinden dolayı, atamazsa ilk etapta 1034-1036 dan dönmeyi deneyebilir. Şayet gerginlikten dolayı 1094 seviyesini geçip saatlik kapanış ve günlük kapanıştada üstte kalabilirse bu düşüş iptal olabilir, yani alttaki gibi haftalık çıkışa geçebilir... Bu kesin değildir fakat bazen dolar da olduğu gibi haftalık çıkışa geçebilir, normal şartlar günlük grafikten dönmesi gerekiyor... ytd

Yukarıdaki haftalık grafikte çıkış stoch tepe yapana kadar devam edebilir, daha sonra aylık grafikte çıkışa devam edebilmesi için düzeltme düşüşü gelmesi gerekir, aylık grafik çıkışı uzun vade oluşan bir olaydır, örneğin 6-7 ay hatta yıllar sürebiliyor. Haftalık çıkışa geçmesi için aylık grafikte daha önce attığım sarı çizgi mavi çizgi ile birleşirse daha kolay çıkışa geçebilir... siyasi olayların patlak vermesi yada bir olayın olması bu çıkışı hızlandırabilir... ytd Kişisel analizmdir kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir...

Not:Normal şartlarda günlük grafik tepelerde iken düşüş yada düzeltme gelebilir ve şu an biz tepelerdeyiz bilginiz olsun... ytd

Yorumlar (102)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

alım satıma karışmıyorum, sizi yanlış bir karara itemek istemem. umarım beklediğim gibi aylıkta tekrar kesişme olur kârla üste çıkarız ytd

Gül_rose için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gül_rose ()

Tamam satarsan beni etiketlermisin unutmazsan yarın işte olacam zor takip ederim

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

eğer beklentim olsaydı, Altın gibi sağlam ataklar gelebilirdi, kesişme sonrası daha güzel çıkıyor çünkü, tabi az erken almak lazımdı, ben gümüşe bakmaktan platini unuttum az geç aldım. Açılsında piyasalar baktım grafikte durumlar kötüleşiyor mecbur satar alttan almayı kovalarız, şimdilik altın ons yatay yukarı yaptığı sürece beklemekte fayda var, aylıkta tekrar kesişirse bu seferde ummadığımız ataklar gelebilir... zaten alırken riskli bölge olduğunu uyardım çıkmadan tl fiyatı az iken alalım ki çıkınca kâr edelim dedik ama bahalım ne olacak. Kesişme olsa ben 1100 üzerine rahat atacağını biliyorum ama işte o kesişme 1094 te onun üstüne atamadı bir türlü ytd

Gül_rose için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gül_rose ()

Siz beklicekmisiniz yoksa satacakmısınız bende geçen sizle Aldım ya malum tabiki terste kaldım herzamanki gibi :)) ne yapsam maliyete gelirse satsammı acaba hiç bilmediğim bir ürün

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

normalde şubat sonu yada mart ortasına doğru sarı çizgi aşağı kırarken mavi çizgi ile birleşebilir diyordum fakat altını n aylıkta birleşmesi ve gerginliğin devam etmesi bu süreci kısalttı, geçtiğimiz hafta kesişme oldu fakat o şekilde günlük kapanış yapamadık, bunun nedeni günlük grafikte tepede olmamız, gümüş ve altında biraz daha pay var çıkması için platinde yok malasef buda zorlanmasına neden oluyor, önce düzeltme gelip sonra yukarı atabilir, buradan direk çıkadabilir grafiğin tepesine, piyasalar açılınca altın ons ye göre bakarız artık, çok zorlanırsa full yada yüklü platinde kalmamak lazım, düşerse sıkıntı yaratabilir bize ytd

doğruluk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

doğruluk ()

aylıkta nezaman kesişecek hocam satalımmı bekleyelimmi yarın?

0BeğenmedimŞikayet

Uslanmaz_35 ()

Bu ara da 1092 ve üzerini tekrar göreceğini düşünüyorum. dolar da izin verirse 484-488 civarı gelirse duruma göre satabilirim. 1072 üzerine 30-35 kuruş koyarsak 1102-1107 gelebilir. Bu şekilde olur ise bunu kısa da satıp alttan tekrar toplamak için değerlendireceğim bilgin olsun. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Şhain_ ()

Eline sağlık hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

Uslanmaz_35 ()

Biraz geç aldık platini. 447 platin 482 oldu yani 35 tl yükselmiş. 9.60 gümüş 10.55 oldu yani 95 kuruş yükselmiş. Ortalamaya göre gümüş 25 kuruş daha fazla yükselmiş. Tabi platin önden fiyatlayıp kısa zirve yaptığından cuma baya saldı ama Altın ve gümüş salmadı onlar yukarı devam edebilir ancak platin düştüğü için yükselse bile az kar bırakacak. Eğer düşmeye devam ederse altın ve gümüşünde düşeceğini gösterecektir o zaman satıp alttan alım kovalayacağız. ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

abd, ing iltere kaf cambazlığı yapıp ortamı geriyor, önümüzdeki günler dolar yada ons bazlı artış gelebilir, yani bu oluşamazsa çıkıp altlara düşmesini bekleyip, alttanda alabiliriz duruma göre, şimdilik Altın ons çıkışa devam edecek gibi o yukarı baskı kurdukça madenleride üste atabilir, tabi biliyorsun ki rasyoda gümüş ve platin altından ayrılır düşerse oda mümkün, ben platinin düşebileceğini düşünüyorum ama gümüşle altın sanki çıkacak gibi duruyor, platindeki olumlu şey ise aylıktaki kesişme o olduğu anda yukarı atmaya uğraşıyor, kalıcı olabilse aslında platinden güzel bir atak gelecek bahalım ne olacak ytd

Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Uslanmaz_35 ()

Eline emeğine sağlık dostum çok güzel grafik ve tespitler. Dikkatle takip edeceğim. Ola ki satıp alttan almayı düşünürsen beni de etiketle ben de bir analiz yapayım ve tekrar gözden geçirelim. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum