Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam nereye hangi adımlarla Çakar de hele aldık elimizde var
Düşerse ekleme yapacağız nasipse
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()platinde 1155 destek oluyor orası gece çıkabilir eğer destek sağlam kalırsa :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim
BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Yav ben samimiyetimize binaen öyle dedim. İnan sen kar edince kendim kadar sevinirim ben
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ne hakkı kardeşim helal olsun. ben sadece çok üzülürüm vicdan yaparım bana attığın mesajda varyaaa yazmışsın o beni etkiledi ondan. yoksa niye hakkım olsun kardesim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Mesut hocam halkını helal et yanlış anlamışsın beni. Bir daha da yazmam. Lakin halkım kalmasın. Allah'a emanetsin bol bereketli kazançların olsun.
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam :( niye böyle dedin içime oturdu alması batsın yav
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Aaaa üzüldüm şimdi ben şaka yapıp gülmüştüm oy sa ki :(
Almasam ne olacak kardeşim. Öyle şey mi olur öyle düşünecek olsam Alman İçin sana yazmam. Sinyal aldım ki yazdım kusura bakma kırdımsa
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Al bak düşüyor istedigin kadar almak istersen alırsın sonra bana laf söyleme kardeşim tamam sonra vicdanen kötü olurum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ben çıkınca aldım kardeşim küçük parça okadar
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Almadım çok az az alıyordum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Çok aldiysan daha niye alacan onu anlamadım kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Ben şimdi aldım kardeşim 1150 yi geçince yani düşükten almadim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Yav benim almamı kesip kendin aldın ben çok almıştım inşallah döner biraz daha alırım yoksa var yaaa
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bir parça platin aldım :))
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Biraz daha alayım bırakacağım
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hayır yanlış yapıyorsun düştükçe alma imi sene önce yaptığım hataya dusme. elinde mal kalmaz bekle sakin
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()İşi öğrendim az küçük alıyorum düşüyorum sonra düştükçe ekliyorum :)
Nasılsa ben ne alsam düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Tepe mi kime göre ? :) hedef büyük sıkıntı yok
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Sen daha demin niye tepeden aldın sormadinda
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Bir parça daha aldım ufak
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ():)tamam kardesim
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Bir parça ufacık platin aldım
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Like attık:)
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()@Fatihsultan platin hedefi geldi en kötü burası gelir demiştim :) 1155 te bir direnç var o geçilirse 1152-1155 destek olduğunda muhtemelen daha üste çıkabilir ytd
0BeğenmedimŞikayet
masum_cocuq ()550 tl lerim görebileceğimizi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1152,1155 gibi bir yerde direnç var kırabilirse grafikte belirttiğim yere kademeli çıkabilir ytd
masum_cocuq için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
masum_cocuq ()Likeniz verildi usta
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Platin arkadaşlar 546 geçildiğinde sırayla 574 ve 617 gibi bir rakama çıkmaya uğraşacak gözüküyor ytd
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()platinde alttaki 2. ci çıkış geliyor gibi gözüküyor. en kötü 1149 bekliyordum o rakamı geçmiş görünüyor platin bakalım daha devam edebilecek mi ytd