Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Eyvallah hocam emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İnşaAllah güzel bir şekilde çıkarız :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()tl olarak 463tl Altın a sarkarsa kaçabilirsiniz, çünkü altında 446tl ye kadar inme riski var. onun altındada 412tl rakamı var. baktın 446 altına düşemiyor geri girer üste çıkarken kâr edebilirsiniz alacak olursanız. olurda işim çıkar cevap yazamazsam buna göre işe plan programınızı yapın :) zaten grafiği az takip ederseniz al sinyalleri geldiğinde dipteyse tepeye gider 1-2 yada 4 saatlikten takip eder diplerden alıp tepelerden satarsınız, takip etmeniz gereken indikatör stoch seviyesi o dip yapınca rsi dip yapmasada yukarı atmayı deneyebilir ytd
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Fede kadar çıktı çıktı yoksa nanay
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()446 öncesi ons olarakta 1020 lerdeyken @Fatihsultan a dedim elinde platin vardı, önce aşağı gitmeyi denemezse güzel çıkış gelebilir platinde, özellikle aylıktaki kesişme olursa sağlam çıkar dedim :) o ara kesişme olmadan alsak şimdiye kârdaydık, şu an kesişmeye çok yakınız açıldığı için durdu çıkış fakat kesişme tam olursa dediğim rakamlar gelebilir. sırayla üstte 494-516-546tl var, aşağıdada 463-446-412tl rakamları var. 50% şans her 2 tarafada gitmeye müsait ytd
Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hocam 1060 yarı yarıya çıkarım daha derinleşirse 1040 da artık daha beklememin anlamı olmaz gibi düşünüyorum ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bir dakika içinde 8tl düştüğünü gördüm iki hafta önce huysuz platin:)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hep bizim yüzümüzden aldın sen kardeşim. aklina nasıl koyduk senin:(benimkisi çok değil senin fazla ondan uzuldum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bidaha dokunmam platine kalsın hocam. :)ben sattım yarısını
Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()platinde ons bazlı 1069 altı riskli Altın a sarkma olabilir fakat uzun süre kalmaması lazım. kalırsa hızlı düşebilir. tl olarak 463tl ye inmemesi lazım inerse biraz hızlanabilir düşüş kesişmelerden dolayı, olurda hızlı düşerse oraya birazını satıp, alttan girip ana parayı kurtarma yoluna gidilebilir ytd
1BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Benim platin makas 5.2 tl idi. Bugün 3.6 tl ye kadar özelleştirdim. Platin maldan çıkartma zararına sattırma ve roketlemeye hazır gibi duruyor :) bir şeyler olacak gibi sanki 492-503 tl yi kısa zaman da görcez gibime geliyor. Olur ise satıp alttan almak iyi olurdu. Makas geçen hafta olsaydı 30 bin cepteydi
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Nasdaq bence sebebi birde gümüşün önünde faiz korkusu var 4 tarafı sarılı oda sanki Ya bırakın gideyim yada iyi bir dip yapayım diyor gibi :)
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Gümüş çok geride kaldı gercekten
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Hocam dipler yine gelecektir beklemek en iyisi buradan almaktansa. Bir görüşmeye bakar Liderler arası altını n aşşağı salması için. Ama beni en çok yanıltan gümüş oldu hiç çıkmadı sebebini de Nasdaq düşüyor ona bağlıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()TL benim değil babamın alip ona yollayacağım. suanda o fiyata almadigima pişman gibiyim ama bakalım belki o fırsat ve aşağısı dahda gelirse alirim
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Aman hocam TL ile ben bir iş yaptım. Aylardır yaptıklarımın üstüne çizgi çekmiş gibi oldum dolar 12 de olsa tövbe ettim TL ye artık
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Sattıktan sonra düşer sonra çıkar ondan sonra nasip:))
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Şimdide yükseliyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Stop koymak önemli hocam. Stopu nereye koydunuz ? @By_tarafsız_adam
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Benim acelem yok şimdilik kötü bir senaryoda gözükmüyor, yukarıda aşağıda eşit gitme potansiyeli, duruma göre bende bakarım. hayırlısı... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ():)hocam sabah Altın alacaktım 827den son anda vazgectim
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ():))) İnşaAllah güzel iş yapmışsındır diyelim hocam da bize yaramaz :))
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Doğru diyorsun bir bakıma. Elde para olması herzaman iyidir. Çok yoruyor aslında platin ama yine ben stop koyduğum yeri korumaya çalışıyorum geçen gün dediğim gibi zarar ettik bari sattıktan sonra eyvallah yükseldi demeyelim diye
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Aslında hepsini satacaktim sonra vazgeçtim aslında satsaymisim iyiymiş:))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bak ben satincada genelde anında düşmeye başlıyor ciddiyim bak:))
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Evet hocam. zaten tepede bir mal hocam. gerek yom sitrese elde dolar dursun TL dursun bunun stresinden iyidir
0BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Platin korkutuyor değil mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim ben platinin yarısını sattım. yarisi dursun.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Biz seni oyuna getirdik kardeşim:)biz demeyeydik nerden bilecektin platini
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()yaw geçen ne güzel kesiştiydi, aynı Altın gibi çıkacaktı, akşama fedin üyeleri gene konuşma olacak diye piyasa satışa geçti ayrıldı kesişme, bizde şans yok yaw :) her yıl sezon başı en iyi yerden alıyorum fakat genede bir şekilde bahtsızlığım mıdır nedir piyasa beni oyuna getiriyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Saat iki olsada dagilsak:)