Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()tsk ederim eline sağlık rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inş.
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Sırayla çıkışa geçebilir 14,41-14,54te direnç var kırarsa 15küsüre geçebilir devamında 16 küsür var en son 17de durdururlar gene muhtemelen eğer gerginlik devam ederse şimdilik ne desem boş bir haberle geri düşüredebilirler. Takip şart ytd
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()dolar da öngörün nedir kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Sepet denen bir olay profilimde yazar ana parayı bir yere yatırırsın kalanını sağa sola paylaştırırsın, kâr gördükçe ana para hesabına geçersin parite ile gram yada dolar arttırırsın bu işler böyle oluyor. İşteyim birilerine sorarak vakit kaybetmeyin ytd
doğruluk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
doğruluk ()Platinden gümüşe geçmek sence mantıklı mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
doğruluk ()Hocam bu platin gümüşe göre neden çok geride kaldı swnce
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Duydu beni
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Gümüş geride kaldı soyleyiverde çıksın . Altın onsa bakınca çok geride kaldı hemde
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()1 parça dolar aldım ek para gelecek o gelsin onada Altın alacam yada dolar ytd
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()dolar a gectinmi kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()sabır işi bu iş ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Senin platin canlandı ben akşam çıktım sözde çıktığımız ile alacktik almadık sonc sıfır:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()ben ana paramla giriyorum yedek 1 parça hep durur ona almıyorum o ters kalırsam yada çok kesin çıkacaksa alıyorum, böyle riskli zamanlarda gerek yok dursun, acil nakite ihtiyacım olursa 1 parça param dursun ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Sen niye ekleme yapmadın bana dedin hadi ben uyudum ya sen
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Şuan aslında gümüşte ucuz kaldı Altın onsa göre
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()şu an platin toparladı grafikte yukarı gidicek tekrar gibi gözüküyor, gap boşluğu oldu gündüzde dolar artabilir o yüzden ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Biz dolar dan geçiyoruz . sende dolara geceyimmi diyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()platin 494 e gitmeden durmaz dolar bazlı gelebilir ons bazlı onu bilemem ben dolara geçsem mi ya gündüz işte takip edemem ytd
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Daha yolu varmı :)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()oda platinde godomanların kâr satışından kaynaklı, gümüşle Altın her zaman hızlı ilerler normaldir. ytd
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()altın ons 30 gitti bizimki 7 biz daha 3 günde zararı cıkamadık
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Grafiğimiz güzel çalışıyor, yükseliş grafiğimiz aylıkta onayı alınca coştu :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()gece kesişmeye başlarken sabah kesişti sadece öğlene kadar dayandı, gene ayrıldı aylıktaki beklediğim kesişme, böyle giderse kesişme felan olmadan haftalık düşüşe geçecek, haftalık grafikte stoch tepede tedbirli olun dönerse sıkıntı yaratabilir ytd
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()altın ons güzel kapadı aslında, ru, sya gerginliği onslere yarıyor, haftalığa geçerse çıkış beklediğimize değer, normal günlük grafikte düzeltme yada tam dip yaparsa mortingen :) ytd
Gül_rose için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gül_rose ()Ben satsam çıkar o bak gör ne zaman bi emtia satsam tak yukarı çıkıyor ilginç aslında al yat yapacan
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Yanı sıra platin hızlı gidecektir ve arayı kapatıp biraz daha kazandıracaktır çünkü geride kalması söz konusu bile olamaz biliyorsun kesişme olduğunda 1.150-1.200 gittiğinde daha çok kazandıran ürün özelliğini koruyacaktır. Bozma morelini
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Altın gümüş yükselirken platinde yükseliyor. Sonra platin yine aşağı salıyor . Sonra Altın gümüş düşerken platin yine düşüyor ama altın gümüş yukarda kalmaya devam ediyor. Fıtık etti bu platin. Dediğin kesişme olacak eminim de ama ne zaman orası meçhul. ytd
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Platin gene kapanışı kesişmenin dibinde bitirdi, gene kesişme olmadı. Kapanışta kesişme olsaydı yarına güzel çıkışlar gelebilirdi, şimdi gene düzeltmeler gelme ihtimali doğdu x) ytd
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Gümüşü uyuya kalıp kaçırmasam platin almasamda olurdu, gümüşte güzel çıktı,9,90-10,08 arası alamadım sonrada o fiyata geri düşmeyince vazgeçtim almaktan, zaten o rakamlardayken platinde düşüktü, yani hangisini alsak kârdaydık o zaman, nasip değilmiş :) önceki kârımı yok etmek istemediğimden az çıksın da duruma göre baktım çok çıkamıyor satar daha altları kovalarım. Şimdilik şartlar eşit satıp üste çıkarsa bu seferde gereksiz satmış olabiliriz, az risk almak lazım yoksa tlde yaya kalırız :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Bu platin bizim alacagimiz rakama inerse şaşırmam meşhur 446 ah ah alacaktık ordan gümüş yüzünden kaçırdık tepeden aldık:)