Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 23:40:26
EUR 36.0222 23:40:26
USD 34.5492 23:40:26
ALTIN ONS $2706.8050 23:40:26

Konu: crypto total market

total1 2 ve 3 te rsi göstergelerimiz düşeni kırdı. çıkışlar suni değil. sadece ufak düzeltmeler görecegiz. örnek verecek olursak fed faiz bildirimi gibi. yeşil çizgileri kırmak bizim için şamdaki kayısı olacaktır. total toplam piyasa değerini total2 en iyi 125 altcoinin degerini total 3 ise geri kalan alternatiflerin degerini temsil eder.

Yorumlar (34)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Mumlar_lordu ()

Abi @Switchb4ckk yine ne saçmalamışta benim adımı geçiyor:bende engelli kendisi de

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

umarım alt yorum cıkmıştır dostum.

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

estagfurullah. her düşünce degerli hocam. usd t domınansı eger yüksek olursa bu sadece kriptoyu degil tüm emtiaları ezer sevgili dostum. bırak öylece düşsün :) testini fed odaklı yükseltmesi söz konusu olursa o zaman asagı yönlü ve bir öncekinden düşük olmayacak sekilde bir impulse hareketi daha beklenir. ama düşüyor işte gücü daha ne isteriz? :) totaldeki haftalık durumda ise yinede siyah trend çizgisi kırılmadıgı sürece risk görmüyorum. üstünde kaldıgı her hareket bizi adım adım yukarı tasır. sevgili dostum seni çok severim ve sevdiğimden daha cok ta saygı duyuyorum bunu aklından cıkartma. sadece bir tek sey söylemek istiyorum. çok fazla deger cok fazla veri cok fazla grafik takip edyorsun ve bu senin kafanın karışmasına sebep olabiliyor. kafandaki sorular seni genc yasında tecrübe sahibi etse de yorgunluguna sebep olacak. proffesyonel bir trader olduguna hiç şüphem yok fakat daha sade olmayı basarırsan kendini hiç üzmeyeceginden cok eminim.

Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Luciferr01 ()

Değerli hocam birde hepsine haftalık bazda aşağı yönlü kırdığı trendi test ettiği şekilde bakarsak durum nasıl olur? Birde usd T. d grafiğinde düşen trendi kırıp testini yapmadığı yerde tutunmasını göz önüne alırsak? Durumlar değişir mi? Bu yükselişi tepki mi yoksa suni mi olduğunu değiştirebilir mi? Değerli görüşlerinizi merak ediyorum.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum