Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (174)
0BeğenmedimŞikayet
_CaDDe_ ()Tesekürler üstadim
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bence ya bekleyeceksin ya da yukarıya düzeltmeye gittiğinde direnci kıramazsa dolar TL nin de yüksek olmasından faydalanıp 10 parçanın birini çıkıp aşağıdan veya yukarıdan al sata ayıracaksın.
İlk etapta 9 parça sabit durması lazım diğer 1 parçayla TL artırabilirsen 10,18 i aşağı çekebilirsin. Sabredip beklersen de nasıl olsa kazanırsın. Şahsi kanaatim yatırım tavsiyesi değil.
_CaDDe_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_CaDDe_ ()Gumuste 10.18 de tersteyim bekleyip sabirmi diyorsun yani ustam
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@KEREM~ @Optimistt
Alt yorum iki hafta öncesi gümüşe en tepeden giren bile yüksek karla çıkmış defalarca işlem fırsatı yakalamış dolar a girenin ise grafikteki yüzü değişmemiş.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dolar da alt yorumda bir hafta önce kalın çizgilerle belirlenen bölgeye yöneliyor gibi bir görüntü var. Enflasyon açıklaması yapıldığı ortamda yukarı doğru geçici bir hareket ve belki de tedbir olarak parça çıkış fırsatı verebilir.
Bu gün yönün yatay aşağı olma ihtimali biraz daha ağır basıyor.
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()5 gün önceki yorumu hatırlayalım alt yorum.
Şu anki görüntü bu gün için yatay aşağı ağır basıyor sert dalgalanma beklemiyorum.
Gene de her an her şey mümkün yanılabilirim. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()deneme alt yorum sayfada çıktı mı?
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Allah razı olsun hocam saygılar
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Müdahale edilmese kapanış bu açı devam etmesi halinde 13,50 üzerini gösteriyor
YTD
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Gördü kardeşim. bende onu takip ediyorum. cok bekledi. burda bakalım.
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Altın ons enson 1846 yımı gördü tam takibedemedim
@Fatihsultan
0BeğenmedimŞikayet
Spotçu34 ()Teşekkürler hocam Reşat hocam sagolasın
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Korku endeksi oynayınca JPY de atak yaptı 116,40 lardan 113,86 ya düştü ben biraz da JPY girmiştim 0,11788 den
@Fatihsultan ben parçalı yapıyorum düşerse tedbir düşmezse de elimde çok var. Maliyet iyice düşüyor. Ytd.
Spotçu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Düşermi dersiniz buradan.13390dan
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hiç dolar almistim ciksammi ucu ucuna
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Makasa dikkat ederek AUD NOK u tercih ederim siz bilirsiniz karar sizin ytd.
Yalnız AUD a bazen diğerlerinin iki katından fazla makas uyguluyorlar şu an düşük ama dolar a müdahale gelirse TL daha iyi ben TL tercih ediyorum. YTD
Spotçu34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Spotçu34 ()Reşat hocam TL yemi geçiş yaparsınız yoksa şuan neye parite yapmak iyi olur bende yarı çıkış yapmak istiyorum dolar ada elim hiç gitmiyor gbp ye geçiş oluyormuş hocam kuveyt Türk kullanıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Malesef bende durub durub 9 94 9 82 aldım
Onsu bekledim halada içimden bises yükselir ons dur diyor
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben de bir noktadan sonra çok parçalı azar azar çıkarım o da dolar a gene bir müdahale gelir diye yoksa en dibe indiğinde yükseleceğini tahmin edip anında sayfaya da yazmıştım.
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yasabır demeyi çok istiyorum
9 lardan bu yana yasabır dedim dahada desemmi acaba? Çıksam bile az bi mebla çıkarım da...
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Dolar şimdilik açı kaybetmedi.
5BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()24,80 lerden düzeltme gelmezse gider. Burda bile bu kadar beklemesi rahatsız etti döner mi diye düşündüm bir an.
Bekledikten sonra her türlü de gelir inşaallah ben sert atak bekliyorum onu da şu ana kadar yapamadı. Önümüzdeki haftaya kadar 30 üzerine atabilse biraz rahatlarız.
Neyse dolar biraz hareketlendi. Dolar TL yi de hesaba katmak lazım.
Kardan fedakarlık edip biraz çıkış yapsam mı diye düşündüm burayı bir an evvel kırsa iyi olacak
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Size de biraz daha bekleyelim bari dolar biraz yukarı hareketlenmeye başladı risk almadan olmuyor.
@Clemam
Zoru_sever için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Elinizesağlık resat hocam saygilar hayirli cumalar
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Burada duraklaması hiç hoş değil bir an evvel yukarı atması lazım
@Spotçu34 sağolun size de
dolarda durakladı kanalın altına vurdu.
Clemam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Spotçu34 ()Reşat hocam çok emek veriyorsunuz elinize sağlık hayırlı cumalar bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Gümüş rasyo hareketinden kaynakli olabilirmi hocam. 74 u görüp tekrar 75.30 lar civarina cikmis farkettiyseniz.
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yalnız burayı şu anda geçmiş olması gerekirdi ben mi bir yerde hata yaptı acaba
Clemam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Ustad o kadar grafik atmisinki sonradan gördüm valla:)))