Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (174)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Anlaşmadan bahsediyorlar ustat ne dersin
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
doğruluk ()hocam usd gümüş kactan almamız lazım onun destek ve direnclerini de paylaşırmıısnız
0BeğenmedimŞikayet
heros ()dugum . orda. cozulcek. yani.
50 ton . $ ile neler yapilir neler
")
ab ve abd. dusunsun. diyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Hocam ben gümüş ons ta almaya başladım gümüş gram da var sanırım bundan sonra ons lara ağırlık vereceğim
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Gümüş ons gumustl takip ettigimiz grafiklerde kırılım olana kadar tutacaz
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Tamm hocam teşekür ederim ara ara rahatsız ederim sizi
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Gerginlik devam ettikçe tutuyoruz yükseldikçe stobu yukarı çekecez
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Hocam merhaba bu seviyeyi kısa vade için mi gümüş ons
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Komşuda yangın varken ABD enflasyonu petrolü düşürememekten gerginliği korukleyemeye devam ettikçe bizde diken üstünde olacaz
heros için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
heros ()ustat $ ne olabilir bu hafta.
")
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Maşallah hocam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim 10,18 de kar satışı yaparsam ortalamam -10 TL civarına düşer inş aa llah
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Sebep ne mubarek. Şuan 13.5 un enflasyonu 100 de 100 den fazla. 17 18 olursa ortalık yangın yerine döner. dolar la oynayan da yanar
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()2014 nedir gurban
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Gümüş ons 23.56 Altın da gümüşgr 10.18 stop
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Eğer faizleri sabit bırakır veya artırırlarsa 2014 sonunda dolar 100 TL olabilir ytd. ssaik.
@ASRN güncel gümüş yorumunuz stop loss yeri neresi olur. @calculator58
Mik777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mik777 ()17 simdi zor belki sene sonu olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ()Hocam dinlen biraz valla ta ben üzülüyorum sana :)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()Allah kabul etsın hocam. yok baktım zaten hocam gumus mu dolar mı onu emın olamadım o yuzden sordum emegıne saglık takıpteyım
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sabah namazına bile kalkamadım. İlaç alıp uyuyorum sayfamdan son paylaşımlarıma bakabilirsiniz. dolar 10,3989 u aşağı kırmadığı sürece hedefi 14,02 bir ay sonra faizler aynı kalırsa hedefi 17 TL
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
35oğuz35 ()13.39 yazaktin harelde hocam 10.39 yazmisin / gumus icin mi dicektin acaba
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bilmiyorum. Bir ay takip etmemiz gerekiyor. Sayfamdan bakabilirsiniz.
Hunlu1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()Gümüş daha çıkarmı
0BeğenmedimŞikayet
Saziye ()Offf ne kadar cok artmis gumus
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()10,27 den aldım daha 4 saat geçmeden bir arkadaşım terste mi kaldın diye sordu 10,47 den aldım bir başka arkadaşta fevri hareket ediyorsun yaptığın mantıklı mı diye sordu ben de sayfamdan takip etmeyenler beni engellesin demiştim benimle birlikte hareket edip zarara uğrayanlardan dl istiyorum.
7,64 aşağı kırılmadığı sürece yön yukarı.
Son mum hareketlerine baktığımızda yön yukarı gösteriyor
günlükten mum hareketleri ise bir sonraki kapanış kırmızı olursa bir miktar daha geri çekilebileceğini gösteriyor.
Haftalıktan baktığımız da ise şu an için yön gene yukarı görünüyor. 24,341 üzeri kapanış al sinyali gibi görünüyor. Yanılabilirim ytd
6BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şimdilik son paylaşımlarım beni sayfamdan takip edip zarara uğrayanlardan dl istiyorum
Sürekli yön değiştirmeye devam edilmesi halinde dolar ın ilk hedefi müdahale edilmemesi durumunda 14,02 görünüyor.
10,3989 aşağı kırılmadığı sürece doların yönü yukarı
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()11,15 ten bir miktar talimat verdim dirençte takıldığını görürsem de daha aşağıdan biraz manuel çıkabilirim.
0,1184 ten çıktığım JPY yi AUD a geçmiştim ondan da az karla çıktım JPY de 0,11698 e geri düştü belki tekrar alırım ama dolar düşerse terste kalabilir. Ytd.
KEREM~ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KEREM~ ()Teşekkürler hocam tepe demek istedim