Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (153)
1BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Teşekkürler hocam, iyi geceler
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Satış yeme olasılığı trend başlama olasılığından çok daha fazla
çılgın_gmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çılgın_gmş ()Yukselış trendı başlıyor mu demek?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Düşeni kırmış oluyor
Naxet için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Naxet ()Son derken hocam 24.86 üzeri trend dönüşü mü?
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Elinizde terste kalmış gümüşgr varmı
Gulsoy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ()Aynen öyle Kayra ile ben sana calculatör demesi zor geliyor diye Celil adın8 koymustuk tel.. de :))
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Hayrullah olamadık hocam, ama rabbim seni Hayrullahlar sınıfına yazsın. Var olasın.
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Ve aleyküm selam, hayırlı akşamlar hocam
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()sen bu site için yararlı çok iş yaptın hocam. Allah'ın hayırlı kulu manasında Hayrullah olsun adın :)
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Ya da Abdullah diyebilirsin. Bir adımız da Abdullah hepimizin.
Adım Abdullah 'tır Sn. @Kadirgs
Kadirgs için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
calculator ()Adsız diyebilirsin :)) Eski Türklerde dünyaya gelen birey yararlı bir yaptığında ona yaptığı işe göre ad verirlermiş. O zamana kadar da onu ADSIZ diye çağırırlarmış.
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ():( bu nee böyle düz yazsan
0BeğenmedimŞikayet
Cerenes8792 ()Hocam bimas ve basgz de son görünüm nasıl. yorumlama imkanınız olur mu
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()La edri :))
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ()Eyvallah abi ismini de yazsan
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Trendlerde zamansallık var biraz değişebilir ama bu değelere uymak lazım. Bir değişiklik olursa ( formasyonlar başka bir formasyona evrilirse ya da yeni ihtimaller oluşursa) öngörüleri piyasaya göre yenilersek etiket yaparım seni.
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ()2053
2074
2101 dimi
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sizin nezdinizde tüm arkadaşlara teşekkür etmiş olayım. Bizde bir Fener yok. Keşke dediğiniz gibi her çizdiğimiz hedefe gitse. Hocam bizim de her işlemimiz başarılı olmuyor ama zarar etmiyoruz. İkisinde stop oluyorsak dördünde başarılı oluyoruz o da zaten stoplardan zararı fazlası ile karşılıyor. Hamd olsun. Keşke her işlemimiz tutsa da hep beraber kazansak. Vicdanım Hamd olsun rahat çünkü yazdıklarım teknik analiz kuralları ne diyorsa onu yazıyorum. Kuralları uygun işlem açıyoruz gerisi de nasip diyoruz. Verirse de Hamd ediyoruz vermez ise de Hamd ediyoruz.
Cerenes8792 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cerenes8792 ()Hocam insan kendini bildikten sonra başkalarının ne dediğinin ne önemi var. inancınla ilgili kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsin. biz senden razıyız Allah da razı olsun. biz senin ve @ASRN hocamın feneriyle yolumuzda ilerleyebiliyoruz. ışığımızı söndürme
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Dün seni etiketledim strateji için. Grafiklerdeki değerleri takip et. Yukarı kırılım olmaz ise retest olur ki sonrasında düşüşün devamı gelir. Bayrak tabanını test edip kıramaz ise karda olanlardan kar almak teknik stratejidir ve elde can simidin olur. Elinizde TL yok, full girmişsin hem de 5-10 his- se var elinde. En azından teknik stratejiyi uygularsan hamle şansın olur. Valla ben teknik açıdan olması gerekeni yazdım. Al , sat, tut, şelale, fişek ben anlamıyorum. Teknik yazar teknik cevap veririm. Gerisi sana kalmış. Stop yerlerini bile yazdım , dün uyardım . Gene aynı :((
0BeğenmedimŞikayet
Kadirgs ()Abi tebrik ederim çalışmalarınız güzel
Sayfanızda paylaştığınız iki tane bist grafiği ve açıklamaları bana atarmısınız istediğim zaman rahatça bulup bakabilmem için
0BeğenmedimŞikayet
Gulsoy ()@ASRN hocam burdan dolar dan gumüse gecmekmi? gümüşten dolara mı gecmek hangisini onerebilirsiniz?
0BeğenmedimŞikayet
ayse_fidan ()Hocam benide etiketle dolar la gumus alırken kar xarar bana ait ytd
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()endeks düzeltikten sonra olabilir "haftaya" hafta sonu detaylı inceleyecez hisseleri teknik olarak liste yapınca bist sayfasında paylaşıyoruz hoşunuza gidenlerden bir sepet oluşturabilirsiniz
Gariban_gümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Yok hocam o tedavulden kalkti simdilik yatirimlarimizda usd 18.50 olursa tlye merhaba derim