Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
YsfAsaf ()Üstad ne güzel anlatmışsınız :) bugün TL ye geçiş yaptık. Sonraki öngörüleriniz nedir acaba? Grafiği okuyamayanlar için ufak bir açıklama olsa memnun oluruz
Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Sunny2021 ()Tebrikler çıkarken söylenenler kadar inside bilmek gerekir ki kar cebe girebilsin :)on yargısız bütün düşünceleri saygıyla takip ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
architect ()14.20 ler falan mı hocam?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferguan ()Ocak sonu 14? 15? ye yaklaşır
virtue44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
virtue44 ()Bana 17 lazım, 17 ye uzamaz mi?
1BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()Aynen anlatmak istediğinizi karşınızdakinin finansçı olmadığını varsayarak anlatsanız anlayacağız.
orhan1193 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
orhan1193 ()Sizin anlatmak istediğinizi inanın grafik okuması bizde olmadığından anlayamıyoruz sizin grafiğe göre nereden geri dönecek tam yazma imkanınız var mı acaba
0BeğenmedimŞikayet
Umutöz ()14.50 den sonramı geri döner grafiğe göre, yok sa yanlismi anladim
0BeğenmedimŞikayet
smsun55 ()Kıymetli kardeşim rahatsız ediyorum mutlu yıllar diliyorum evvel ha ytd olmadan nereden döner rakamsal olarak teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
heros ()bugunki. son. abd. verisi
nasil. etkiler
ustat
")
0BeğenmedimŞikayet
Sunny2021 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Oradan döner
Sunny2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Haftaya çekilmeye başlar muhtemelen
yete için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yete ()dolar 13 36 çok kez denedi geçemedi şu aralar hızlı geri cekilme olur mu 18 ide cok kez denedi geçemeyip düşmüştü
0BeğenmedimŞikayet
yete ()yani cıkış mı iniş mi görünüyor?
0BeğenmedimŞikayet
Sunny2021 ()Fib d. Seviyesi ne demek tepki yükselişine sonra oraya sicrayabilir mi çok önemli?
1BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()emeğine saglık hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dolarda köpük fazlası olduğunu ben de söyleyeli çok olmuştu yükselirken gören bilir zaten o yüzden bulaşmam demiştim dolara. Ama düşüşten sonra tepki de alan da güzel kar etti çünkü marjlar büyük olduğundan tepkisi de hatırı sayılır. Hoca güzel hazırlamış sunmuş önemli detaylar içeriyor
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu bu resimdeki duruma bakarmısın?
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Sen orayı salladıysan Allah ın izniyle orayı beklerim bugün değilse yarın ::)))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Yusuf_krç buradaki gibi bir durum olursa sürüne sürüne indirler . ytd
1BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Iyiki varsiniz hocam elinize sağlık saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Tamam kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()satış yemesi demeyelim tepki tamamlandıktan sonra dolartl nin düşüşüne devam eder diyelim
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()onuda anlattım
altın007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
altın007 ()neden fib 38/50 gösterdınız belkıde fib 0,61 den dönecektir.
0BeğenmedimŞikayet
Kudret ()Üstadım grafiklerden pek anlamıyorum acemiyim p yüzden sordum kusura bakmayın vaktiniz yoksa eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam gumus ons iyi gidiyor guzel dlr arttiracaz donusu varmidir sizde bir rakam 22.62 gibi gmse gectim biraz daha bekleyim usd ye gececem yada beklemelimiyim ne dersiniz ytd olmadan
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam bu tepki çıkışı 13/14 arası bir yerden sonra satış yemesi degilmi
0BeğenmedimŞikayet
Final10 ()hocam benim bi tezim var siz ne düşünürsünüz. doları 14 tl civarı gösterip elinden dolar olanları vadeliye geçirmek için kapı açma ihtimalleri var mı. ben böyle düşünüyorum siz ce?