Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet clebi gidiyor sise frigo bekletiyor sepet yapmanın faydası :)
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet 13.22
SESU için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()13.22 Altın da gün kapanışları gelmezse 17-20 ocağa kadar buralarda gider gelir
yiğit78 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Hocam clebi maşallah
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SESU ()13.2x mi hocam o seviye , elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
yiğit78 ()Sayın hocam full çıktıktan sonra daha önceki düşüşte 12.80'den dün de 13.20'lerden almadım. Israrla 12.50-12.60 civarlarını bekliyeceğim parçalı alımlar için. İnşallah gelir.
0BeğenmedimŞikayet
Clemam ()Kırilim olucakti dat bantta cok gitti geldi.14 uzerine atmasi durumunda hizla yukselicekti. Bu sekilde bir duzeltme oldu veya satis yada ufak bi mudahale ne derseniz.13.15 onemli yukari icin ise 13.50 üstü onemli diyor traderlar..
Ali_Babaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayseli261 ()Yalnız burda bahsettigi 9.50 gümüş değil dolar
Yakın_bir_dost için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Babaa ()11,50'ye kadar inmesi normal ve bekleniyor öyle mi
0BeğenmedimŞikayet
ronx ()Hayal gücünü kullan doğru trene binmek için hocam; Feynman derki bir sorunun birden fazla tekniği olmalı sizi basit olanı seçin ama daha fazla basitleştirmeyiz"
1BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Tm hocam takip ediyorum her paylasım benim için değerlidir geceniz güzel olsun saygılar.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Dert etmeyin.. onlar hep öyleydi. Bu arada hocamin dediği net olarak düşüş tepkisini yaptı ancak aşağıda 11.50 ve altlar olmasına rağmen çoklu kapanislar alıp kırılımı takip etmek gerekir. Yukarı dönme ihtimali de hep vardır. O yüzden Asrn hocam hep kapanışlar diye özellikle belirtiyor.. hayırlı geceler dilerim kardeşim.
Güzel_YaRınLaRa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Tm hocam sağolun.
1BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Bilmukabele hocam eksik olmayın ne garip insanlar var burda doğruya bile yer vermiyolar allah ıslah etsin ytd
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Henüz kırılım olmadı
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_dövizci ()Hocam, usd 13.29 da kapanış yaptı. Bu olumlu mu?
Bugün 60 krş luk düşüş yaptı. yarin %50 iade edip yükselebilir mi
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Duzelttim hocam dl. Doğru anlamışsınız. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi dolar kaçla kapadı bende 3 tane dolar takibi var biri bura ile aynı diğeri 13.20. Sende nasil
0BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Estafulah kardeşim bn acemi bir yatırımcıyım burda çok değerli hocalar var.
Kışlalı_tekin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()Hocam yanlışmı yorumladım acaba Dl atan olmuş tepki bitti balon patladı düşüş 11.50 geri dönüyor yanlşmıyım. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()altın sayfasında trader nikli biri var oda ema ustası tanıyormusunuz
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Katılıyorum hocam. Gidişine üzüldüm. Başka bir nickle vs gelirse haber verin hocam lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
Kışlalı_tekin ()Eyvallah dostum sağol sizin gibi üstadlardan Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Asrin kardeşim,
Peki Bu 0.65 krsluk düşüşün bir %50 sabah bir tepkisi olurmu?
Yani buda 13.52 kısa süreliğine de olsa
Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Teknik donanım olarak istifade edilmesi gerekenler içinde ilk 3 de
0BeğenmedimŞikayet
Kışlalı_tekin ()Desene hocam milletin terse düştüğü yer kusuruma bakma hocam uyumuşum biraz onun sersemliği üstümde
0BeğenmedimŞikayet
Güzel_YaRınLaRa_ ()11.50 düşüş bekleniyor kardeşim grafiğe göre 18 den 10. kusur biseylere düşmüştüya ordan tepki yükselişi 13.90 Lara kadar oldu ve şuan grafikteki balon patladı diyor 11.50 geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()8 lira düşüşün tepkisi
0BeğenmedimŞikayet
Kışlalı_tekin ()Yani yükseliş tepkisimi düşüşmü anlayamadım hocam kusuruma bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
İşık77 ()Teşekkür ederim. o zaman alım için bekleyeyim
İşık77 için cevaplandı (yorumu göster)