Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Biliyorum hocam. Ama arada da olsa geliyordu. Üzüldüm gerçekten kıymetli bir değerdi hocam:(
erke_han için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()dolar tl
önünde Mart sonuna kadar uzun bir yol var
İşık77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Selam almaya basladinizmi dün söylemiştim borcum var. Diye burakamlardan biraz daha sarkarmi aşağıya?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erke_han ()güzel bir ev almış tı hayrını görsün ama istafa etmeseydi iyiydi
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İşık77 ()Hocam gümüşte mi beklenen dip burası?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Temel nedenleri yazdım
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Vfor hocam istifa etmiş. Çok üzüldüm gerçekten:(
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Dusus devam eder mi abi bide neden dustu kar satislarimi mudahale degil sanki
0BeğenmedimŞikayet
Yakın_bir_dost ()haklısınız o yüzden sizin grafikleri çok takip ediyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Tesekkurler hocam sagolun
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dibi tahmin edebiliyoruz meşhur emalarımızdan bunu çok kez denedik @Vforvandetta hocam kulaklarınız çınlasın
Mesele dibi bulmak yada çalışmak değil doğru giden trene binmek ve doğru durakta inmek tüm çabamız bu
Yakın_bir_dost için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()13.22 Altın da kapatırsa gelir kapatamazsa 20 haftasına kadar buralarda oyalanir
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakın_bir_dost ()Şuan en dip burası mı görünüyor?
0BeğenmedimŞikayet
heros ()yarin. devam. eder mi.
bu cekil me. yoksa. buraya. kadar mi.
asya. daha. tepki. koymadi. galiba.
")
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()dolar TL kırılım gerçekleşirse
Meanetttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Palabey ()Bu henüz tepki yükselişinin kırılımı değil bence. Sadece dünyada değer kaybeden dolar ın, ülkemize yansıması. Bu da alım fırsatı olarak değerlendirenler için bir fırsat görünecek ve indiği noktanın üstüne gidecek gibi...
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet 18.3x 8 TL lik düşüşün tepkisi
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam gözüken dip 9.50-10.20 aralığı her geçen gün yükselir
Esgök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ByTiger ()Hocam çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu grafikten anladığım. Gümüş artık 9-11 bandında dalganacak gibi. Doğru mu anlamıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Meanetttt ()Merhaba abi Altın biraz daha düşermi acaba
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tepkiden kastınız dolar ın yükselişimi. Grafikleri çözemeyen tek benmiyim(((
0BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Hocam bu grafıkte dip 11.50 daha asagısı yokmu sızce.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@ByTiger hocam işin özeti şimdi 0.382 seviyesi altında kapanışlar tepkinin bittiğinin işareti olacak
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Rahatsız etmek istemiyorum hocam ama nerelere kadar düşer elimde TL var ama çok düşecekse burdan çıkayım elim dekileri
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Emin olmak istedim. çoğunluk tl deyim. Ful giriş kovalayıp ASRN arkadaşın dediği gibi pariteden çıkmam artık
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Düşüncemiz tepkiyi yaptı 10.36 gorduk. buradan yada asagıdan destek arayışı içindeyiz . ytd
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Çıkış aşamasımı süzülmede miyiz
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Resim bir yere kadar cıkıcak ve sonrasında asagı süzülecek diyor. benimde anladıgım o ytd
Mesk26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mesk26 ()Hocam kusura bakmayın ama ben grafik okuma özürlüyum. Rakam vererek anlatsaniz çok makbule geçer
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Mesk26 ytd