Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (179)
0BeğenmedimŞikayet
Takip1 ()Ne dersiniz balinalar yine yüklü alımlar yaparsa bugünkü seviyeleri test edermi
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takip1 ()Terste kaldım mecburen beklemedeyim. 18 den emir vermedim, dedim ki yarına ancak 18- ve üstü gelir 18 den bozarım dedim ama bir kalktım baktım oda ne, 13.40 larda, gözlerime inanamadim. :)) Çok fena bir şey ama çok alım olacaktır bence çok fazla alım hemde.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yatay seyir sonrası söylediğim seviyeler gelirse yeniden değerlendiririz hocam şu an bekleyeceğiz
Takip1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takip1 ()Sen bizi komple yıkacan anlaşılan. :))) Peki geri dönecek mi dersin 1-2 - 3 aya kadar varmı yine grafiğin falan.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()O kadar salmaz dostum şahşi görüşüm
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()8.87-10.01 bekliyorum yatay bant sonrası düşüşü devam edeceğini düşünüyorum.
Takip1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takip1 ()Erdin mi birader. Bu nasıl bir mesajdır böyle. Varmı yeni grafik ve öngörü. Dinlemek isterim tavsiyeni
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Allah razı olsun grafiği bulup güncele getirdiniz :)
Kurtuluş38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kurtuluş38 ()Helal olsun size
0BeğenmedimŞikayet
ukraine ()Ben 12 gibi euro almayı planlıyorum uzun vade için euro miktarı arttırmayı planlıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hayır olmayacaktır. Şu an tek temennim bir süre yatay seyredip düşüşün devam etmesidir.
Macquarie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()@Luciferr01 hocam enflasyon çok arttı maalesef, dolardaki düşüş kısa süreli olmaz mı bu durumda?
0BeğenmedimŞikayet
Ozdumanus ()Sizede hocam bereketli olsun. Sağolun. Takip ediyorum. Hayırlı geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bunun içinde kriptoda dolara eşit tether alıp satın diye defalarca kez söyledim. Teknoloji devrindeyiz bankaların işi en azından benim bankalarla işim bitti.
alp4634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
alp4634 ()İşin kötü tarafı bankalar yarın çok makas koyacak alsa yüksekte kalsa kur zararı yazacak , talimatla zaten yüksek satış fiyatı verip aldırmayacak çok iğrenç bir durum şuan
0BeğenmedimŞikayet
Fişekçilerin_kralı ()peki çok teşekkür ederim takipteyim
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Dolar rayına oturmadan bir şey söylemek zor. Ons yükselmeye istekli fakat dolar malum ortada. Bekleyiniz lütfen
Fişekçilerin_kralı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fişekçilerin_kralı ()hocam 932 den gram ları çıkmıştım sizce nerelere kadar düşer
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Eksik olmayın hocam :)
azer36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cryptex ()13 derken 130 tl demek istedim 100×1
0BeğenmedimŞikayet
azer36 ()Hocam bundan Sonra sizi takip ediyorum siz alınır derseniz alırım satış yeri derseniz satarım :))
0BeğenmedimŞikayet
cryptex ()Soru soruyorum soru soruyor
sansürsüz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bankalar makası küçülttüyse doymuştur. Yeni gel gel yapıyordur
cryptex için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()E bankalar. Makaslarla oynar. Yükseliyor mu acaba dedirtti. Aldırtır. Sonra bi bakmışsın çakılmış geri satarsın. Hem zarar edersin hemde vergisini bırakırsın.
dollars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sansürsüz ()Sence düne kadar bu saatlerde en az 40 krş olan makas neden 13 krş
cryptex için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
cryptex ()Anlamadım?
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()Kaclari bekliyon üstat 11ler gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
cryptex ()Inecekmi çıkacakmı anlamiyorum ben patlatms catlatmadan.
sansürsüz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Koray20 ()Teşekkür ederim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
dollars ()kimin oyunu vardır üstat