Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
0BeğenmedimŞikayet
Slymn21 ()Yorumlarım size düşmüyormu?
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
mehmet06 ()Biz beklemedeyiz beklemek istemeyen buyursun onları zorlayan da yok neden bu kadar agresif tavırlar
0BeğenmedimŞikayet
Konuralp ()Hocam kaç kez size soru sordum takipçiniz olarak hiç yanıt vermediniz ama herkese cevap yazdınız saygılar
0BeğenmedimŞikayet
mehmet06 ()Dilek hanım 2000 in üzeri takipciniz olmuş size yorum yapanlara baktığımızda 2 elin parmaklarını geçmiyor artık bu platformda birileri önünüzü kesmek için ve kendine çekmek için biraz sizi zorlayacaklar bu normal konsantrasyon bozmaya çalışıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Sevgiler :)
Nurtal için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nurtal ()Sevgiler selamlar İyiki varsınız
7BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Merhaba sayın arkadaşım hoş geldiniz :)
İşte ben de bunu anlatmaya çalışıyorum sizlere, inanın al ssat yapmak o kadar kolay değil ana paranız eksilir ki bakın eksilmiş de :(
Lütfen sabırlı olun, acil TL lazım değil ise parçalı alım yapıp beklemenizi öneririm ben.
Bir de sessiz kalmayın ara da bi ses verin olur mu? :)
Nurtal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()Hakkatten ne kazandıriyor bilmiyorum emme diyollar ki direnci gecer oruya da yerleşirse elindekini sıkı yut ki kaçmasın :)) yoh yerleşik olamiyo ozaman da sal gitsin bi alt dirençle ilgilenirsin o vakit sankim böle bişeylerdi o menemen seyler :)
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Yani anlıyorum ama olmaması gerektiğini düşündüğüm için anlamıyorum.
KAFKASHANÇERİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurtal ()Witch hocam ben de sessiz sizi takip eden kervanındayım sattığımın altında daha hiç alamadı 1 yıldır . 7,5 sattığımı 9,4 den aldım , 1/3 tl var alamıyorum düşecek diye çok zor muş al sat
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Aslında anlıyorsunuz :) Sadece reel olanın ideal olana baskın çıkmasını kabullenemiyor insan...
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Niçin böyle oluyor ben anlamıyorum.
KAFKASHANÇERİ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Hanmir kardeşim, merak edip geriye doğru mesajlarımızı okuyan biri, her birimiz hakkında rahatlıkla fikir sahibi olur. Sizi de okuyunca nerede durduğunuz belli oluyor. Siz de geçmişte sevdiğiniz "kişi"leri hem de cansiperane savunmuşsunuz.
Öyle olunca şimdi @WiTCH Hoca'nın arkasında duranları sizi linç ediyorlar diye takdim etmeyiniz. İnandırıcı değil.
Size samimi bir öneri @WiTCH Hocayı engelleyin, tavsiyelerine uymayın ve kendi yolunuza devam edin. Sayfa da tartışmalarla boş yere meşgul olmasın.
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Farkındayım:/
superduper için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
superduper ()Evet sayenizde 10,30 korku satışından kurtuldum halen bekliyorum 13,50 satmadım. Faiz kararı sırasında korku vardı sizin yazdığınız mesajlarla cesaret edip bekledim teşekkür ederim l. Muhatap olmayın bence sizi uzaklaştırmaya çalışıyorlar zarar ettirmek için herkesi
0BeğenmedimŞikayet
Fatih1976 ()Cevap basit ons 40 doları da 13.50 ye koydukmu hesap tamam
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Var bir derdi.
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()kardeş hem akıl veriyorsun hem yardım istiyorsun. amacın sanırım @WiTCH hanımın bilgisini ölçmek. okuyoruz niyetini açıkca söyle. bizim gibi acemiler olmadığın belli.
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Sizi düzgün üslupla konuşmaya davet ediyoruz haddinizi bilin bir hanfendi ile nasil böyle konusabilirsiniz?
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Doları mi kastediyorsunuz?
superduper için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Yanlış gitti msj pardon:)
Bahtsizbdv07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mavimor ()Bunun için kurslar var... ÜCRETLİ... Neyse ... Engelledim sizi.. Cevap vermemiz, didşmemiz zaten istediğiniz şey... Bol şans...
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Farkındayım :(
Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsizbdv07 ()Bana mı sordun dilek
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Sizi itibarsızlaştırmak için bir algı var konfor tuşu istiyor
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Doları mi kasdediyorsunuz?
Bahtsizbdv07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsizbdv07 ()Aaaa artık yeter gerçekten ya hanmir hem eleştirip hem yardım diyorsunuz tutarlı olun