Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Beklemek :)
CevoCe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Sayın arkadaşım size cvp yazdım ancak ana sayfaya düşmüyor.
ArslanŞen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()MEB vadeli repo ihalesiyle 68 milyon lira piyasaya sürmüş kur durdurma mücadelesi devam ediyor
WiTCH için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Sayın @WiTCH hanıma
Sorduğum soru için
Bir arkadaş (- ) vermiş
Demek ki eğitim şart maalesef
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muraatakcaa ()dilek hanım sayfaya geç düşüyor ben şimdi gördüm
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Yazdıktan sonra görüyorum. "Hep sonradan gelir aklım başıma. " :)
0BeğenmedimŞikayet
NebukadNezar01 ()sizce destek krılıcakmı yoksa direnci aşıp yukarımı gidicek hangisi daha ağır basıyo sizde?
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Anladım ben onu :)
KAFKASHANÇERİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Parite önermem ben.
Nurtal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Siz de sağolun güzel arkadaşım.
Vnvn065 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Ne kadar da süslenseler olmuyor, bir yerden sırıtıyor çirkinlikleri dimi..
Sevgiler saygılar
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Güzel kardeşim aşkolsun size, bunu yapmayınız. Yazdıklarınız Witch hocaya kötülük, diğer hocalarımıza haksızlık. Yazdıklarımıza dikkat edelim ne olursunuz!
ArslanŞen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Samonka ()Sizlere çeyrek altın hediye edilecek diye site zorlanıyor ondandır. ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Sayın @WiTCH Birde sizden dolar yorumu alsak
Acaba çıkış bittimi?
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Az önce bi arkadaşımız da aynı şeyi söyledi sanıyorum sitede sorun var msjlar düşmüyor
Slymn21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Sayın arkadaşım sanıyorum sitede sorun var msjlar düşmüyor çok Kişi aynı şeyi söylüyor
Ne yazdınız?
Konuralp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CevoCe ()Sayın hocam 10k 9.023 den gümüş aldım.
Tedirgin oluyor um.
Tavsiyeleriniz in nedir benim durumum da olanlar için
0BeğenmedimŞikayet
WiTCH ()Dikkat edicem.
mehmet06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
çözgücü ()Elde olunca adralin ha biraz daha derken bir şeyler değişiyor
Yusuf_Dagdeviren için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ArslanŞen ()Sayın witch, inanın bana sizi sessizce takip eden çok fazla takipçiniz var, kimi siteye üye bile değil fakat siteyi açıp sadece sizi takip ediyorlar. Ve bunu bilen birçok hoca! çıldırıyor, adeta buradan çığlık atıyorlar "benide takip edin, sadece witch i değil" diye. Kıskançlıkları okadar fazlaki dayanamayıp, yok 10.30 dan niye sattırmamış, yok o ne biliyormuş gibi birçok şekilde kıskançlıklarını belli ediyorlar. Siz sakin olun bunlara cevap bile vermeyin, Allah sizden razı olsun ve Allah yanıltmasın. Ses verin arada dediniz, biraz fazla oldu ses vermem galiba :)
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Klavyenin azizliğine uğrayan yazım yanlışları ve kelime eksiklikleri... Hoş görünüz.
"ne zaman ki" ve "art niyete dönüşürse" olacaktı. @WiTCH
0BeğenmedimŞikayet
Nurtal ()Satmayı 3 kere düşünün demişti ademcan hocam, parite sanki daha güvenli ons 26,6 aldığım gms/usd 0,89 ken o duruyo 0,91 olmadan usd ye geçilmez diye düşünüyorum onda hiiç sorun yok ellemem önemli olan gr azaltmamak diyordu ademcan
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis ()Size verilen cevaplardan nasil da aciga dustugunuzu gordunuz sanirim.. :)gonul kazanmak yerine tepki toplamak da ayri bir meziyet.. tebrik ederim..
Hanmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vnvn065 ()Sevgiler vede saygılar varlığınız bile bize yeter sağolun varolun
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Caanım hocam "üslubu beyan aynıyla insan". Herkesin yazdıklarına bakınız. Bir yere kadar saklanılır ama bir yerden sonra insan açık vermeye başlar. Eleştirileceksiniz, gayet normal. Bu ne zamanki art niyete İşte orada bize düşen yanınızda durmak size düşen konfor tuşu.
0BeğenmedimŞikayet
çözgücü ()Ben kendi adıma cevap vereyim 6000 kar gördüm az daha yükselir diye bekledim satmadım şimdi 4000 zarar
Yusuf_Dagdeviren için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Ercumentt ()Sizce bugün 12,02 yi kırabilecek miyiz 11.93 den tepki veriyor