Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bakacagım bırazdan
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()BTC ne olacak hocam. yüksrlemiyoruz bir türlü
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()2600 ons dolar 12 tl 1000 tl olur 2170 ons dolar 14.5 olursada 1000 tl olur 2022 senesi hedef rakamı budur her şekilde gram tl 1000 tl olur :) suanki knjükütrde ama olurda ekonomi politikamız değişir o zaman usd ye bakarız bir daha
kazanağ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
canpolat1 ()Abi nasılsın yorumlarını bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
kazanağ ()2170 usd ons usdtl 12, gram bin lira mı
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()İnşallah üstadım, bol kazançlar diliyorum, herkes bol bol kazansın inşallah şu zor dönemde...
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()(14 saat önce) Cevap Yaz
dolar CILAR B METAL PARANIN TEKNIGI CIKARDIM GOZ ATIN.
Borsafinans yorumu (4 dakika önce) Cevap yaz
Konu: usd , gann fan grafik çalışması
kardesım benı cok sasırtıyorsunuz cızdıgınız grafıkten nereye gıdecegını bıle bılemıyorsunuz. o zaman bu kadar emegı neden verıyorsunkı. bır grafık cızdıgınızde acık net neler yapacagını goremıyoranız bır yerde bır hata yapıyorsunuz demektır, aslında neler olacagı okadar acık ve net teknıkte gozukuyor adeta yukarı gıdecegım dıye haykırıyor.
bak cok basıt olarak neler olacagını yazayım. 54,535 uzerıne attıgında bu ıs bıter. burası cok cok onemlı pıvottur.
54.784 cok rahatlatır .55.607 de ucus gecer. ıstersen bu verılerı takıp et bak noktasına gore calısacak. ıyı aksamlar.
https://altin.in/borsafinans
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()stopun yanlis yeri yoktur risk esigi vardir ven risk aldim sadece ama stop koydugun yerden 50 cent daha dustu simdi mali fazlasiyla yerine geri koydum mesela hedef degismedi birde yine beklentim ayni ya o 4 usd gelecek ya gelecek hemde btc bogasi bitmis oldugu zamanda gelecek
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()tam 1000 tl olur hedef bu en azından şimdilik
Aras2016 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aras2016 ()ons 2170 olunca bu durumda gram 1.000 tl mi olur? geçer mi? @Özgürcük
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()dedigim gibi duygusal bag kurmayacaksin hic bir coinle ben ada da o hatayi yaptim ama onemli degil hayat tecrübelerle dolu buda bir tecrübe
Midland için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Midland ()Stopu yanlış yere koymuşşun, beklemezdim sizin kadar tecrubeli birinden , %80 kar kaçırılırmı hocam yazık olmuş...
0BeğenmedimŞikayet
MNKS ()@Özgürcük
Haklısınız Yani sonuçta bunların hepsi hepimize tecrübe olarak geri dönüyor ; )
Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()Zaten dediği olay düştükten sonra orda kalması yatay bir yol izlemesi
ata39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ata39 ()Anladım. BTC hızlı düşerken maalesef para alta akmıyor. Altlar daha fazla düşüyor ytd
IMUHTAR58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslanoffical06 ()İzliyorum üstat saygılar
0BeğenmedimŞikayet
doğan43 ()Tl kacı görebilir
0BeğenmedimŞikayet
IMUHTAR58 ()Anlatmak istediği şu aslında btcdeki paranın altlara akması
ata39 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ata39 ()Nicotine altların şansı var diyor anlayamadım BTC düşerken altların nasıl bir şansı olacakmış?
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bereketini gor sandi 8.23 den sattim 6.5 dan tekrar aldim bir sonraki hedef btc 53500 ustunde kaldikca 12 usd dir
dt_met_20 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()53.500 destegine degerek 82 bine gitmesini bekliyorum 53.500 onemli destek kirarsa kan golune doner ortalik 28 bone kadarda salar. btc altlari dusunemiyorum bile
BNB_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bilmem benim takibimdeki coin degil belkide girer ama bana bu kadar parçalanma yeter
ufuk000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ufuk000 ()Algo girmezmi oraya
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()simdi sira ons da usd yi 12 ye sabitle ons 2170 olacakmi izle bakalim yil sonuna kadar birazcikda sarkma olursa ocak 15
Alpaslanoffical06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()her zaman var simdi ons zamani usd yapacağız ni yapti ons da sira yil sonuna kadar ons hedefim gecerlidir 2170 usd beklentim devam
Aras2016 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()gala 0.11
tvk 0.23
enj 1.73
ada 1.86
Bnb 13 usd
ar 13 usd
Mana 1.2 usd
sand 1.6 usd
irga11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Btcde bizi ne bekliyor
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()ada malesef terste birakti ben dahil bircok kisiyi ancak hep derim stoplu tutmak cok onemlidir diye ben maliyetimin ustune stop koymustum ama karimin %80 gitmis oldu hic bir coinle ask yasamamak gerektigini bir kere daha öğrendim
MNKS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dt_met_20 ()Değerli Özgürcük, SAND için çok teşekkürler, emeklerinize sağlık. Başka coinlerle ilgili düşüncelerinizi merakla bekliyorum, selamlar
0BeğenmedimŞikayet
Rajonkes ()Abeyyy gala nolur bi incelesen