Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
2BeğenmedimŞikayet
yektatek ()Ne dolar 8.5 ne de gümüş 6.25 olabilir söyle bı ortamda söylediğiniz rakamlar hayalden öteye gidemez gibi olsaydı iyi çok çok iyi olurdu keşke olabilse ama ben hiç ihtimal vermiyorum
_LegendComeBack_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ülker345 ()6.26 olabilirdi
0BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Zaten uzun soluklu hesapladim bende teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Yok suan 8.5 olsaydi gumus kac liraydi onu merak ettim ondan sordum
Gümüşk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Benim tum analizlerim uzun vadelidir.
Altina yaptiginiz yorum sadece gumus ucuyor diyenlere 8.5 lira dolarla gumus nerde herkes bilsin diye yazilan bir yorum
Ya_ve_sin_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşk ()Dolari 8.50 olarak mi düşünüyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
Ya_ve_sin_ ()Öngorünuz uzun vademi?
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hesap yapmayi bilmiyorum da yardimci olabilecek var mi
22.9÷31.1×8.5= kac yapiyor
1BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Ben olsam okurdum belki isine yarar. Gerci siz gumusu tl ile aldiginiz icin okusaniz da anlamazsiniz ama anlayanlar okusun.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hangisi kardesim ben bir kac tane grafik gordum
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tşkrler.. profilimde 3 sayfada bir grafik var bakmak isterseniz.. sanırım aynı şekilde düşünmüşüz..
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()eyvallah hocam.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@xxbirzamanlarxx dusuncem bu sekilde suan icin ytd
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@emrah19 alt yorum dusuncem sabit suanda
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Aaa noldu nickine? :)
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faysallll ()Merhaba hocam sizi yeni tanıma fırsatım oldu. 5.70 lerden gümüş tutuyorum bozmak istemiyorum. 6,7 aylıkta bir nakit geçti elime ne tavsiye edersiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Ertuğrul51 ()Hocam buraları bu kadar kısa zamanda kimse beklemiyordu fazla takılma sinir olma alım için takipteyim varmı bi önerin bereketli bol kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Sağolun hocam. elinize sağlık inşallah tersten kurtuluruz.
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Kardesim piyasayi biz yonlendirmiyoruz ama boyle insanlar gelip utanmadan laf soylebiliyor buna sinir oluyorum
Ertuğrul51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avnifatma ()Doğrular ve gerçekler.
Yatırımcı kabahatli arayamaz.
Ertuğrul51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ertuğrul51 ()Hocam kimsenin kimseye kızmaya hakkı yok herkesin aklı var bana 23.5 ons kırarsa dikkatli ol dedin 7.58 sattım 7.20 ye düştü almadım yerine koymadım 3/2 tl de kaldım kendi hatam @celik2119 hocam buralar dip tl olarak gümüş düşmez dedi dinlemedik @WiTCH alın dedi korktuk almadık @WiTCH hoca olmasa olanıda satardık iyi niyetiyle bize yardımcı olmaya çalışan hocalarımız var sizde onlardan birisiniz sonuçta karar vericiler biziz
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Alwykum selam kardesim
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()al yorumu okuyun aldırmadı diyen erken sattırdı diye avaz avaz bağıran Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar.
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abla selam ben cevo:))
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi selam:))sonunda başardım geldim:)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()Hosbulduk abla yorum yazdim ama dusmedi
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@Gayret1 al oku adam gibi oku al ne yaziyor altta. Oku da los ne bekliyor ekran ne yaziyor. Ozur dilemezsende herkes seni bilsin
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hosgeldin kardeşim. 23.1 ler nokta atışı tuttu. Ellerine sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
_LegendComeBack_ ()@Avnifatma
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Sağlık olsun hocam dikkat edin kendinize bu sefer lütfen:)))