Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Parite işini biliyor musun
Filizgrk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizgrk ()ben aldım 42 lerden almaminbenlior sanki gümüş dusmek icin
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ():) parite için onsun düşüşünü bekliyordum . bakalım nasip
Kim_7_Kedimi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kim_7_Kedimi ()Topram gümüş bu nereye gideceği belli olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Oraya uğrar mı sizce
Kim_7_Kedimi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Grafiğe bakamıyorum veri oldukça çıkabilir tekrar ama dikkatli takip etmek lazım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kim_7_Kedimi ()23.80 destek
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Ons düştü Parite için kaçı beklemeliyiz 2390 dan dönebilir mi
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Göremeyenler için tekrar atıyorum sonra sitede kimse uyarmadı demeyin ytd
0BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Uyarılar için sağolun grafik için emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Bazen veri öncesi coşuyor bazende veri öncesi düşüyor. Gene önce düşüş sonra çıkış yakalayabilir. Takibini yapan için sıkıntı yokta benim gibi işten fırsat bulamayanlar için sıkıntı inşallah toparlar hem dolar hem gümüş ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Sabah bende dolara Parite ettim ama gümüş ons düşmedi gram arttırmak için
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()Attığım grafiği göremeyenler için tekrar paylaşıyorum ytd