Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
-1BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Hiçbir şeyim olmuyor çokkk şükür elbet birgün gelmeyecekmi ebedi burdamı kalacak geleceği zamanki planımdan bahsediyorum
Türgenyev58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hangi saat dilimi o?
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Türgenyev58 ()@Levent06_ hayırdır 6.45 gelliyormuş JP MORGAN amcanız oluyor herhalde
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Tamam hocam yaptım bir plan bu satışla 5kg zararını çıkartıyorum 6.45 de falan diğer 5kg satıcam onuda becerebilirsem 10 kg bana al sat için yetiyor
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()inşallah rabbim herkesi güldürsün
Zeynel34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()elbette yazarım ama benim söylemimle değil kendin de neden sattığını veya neden aldığını bilmelisin kendini bilgilendir
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeynel34 ()Umarım artık dip gördü ve bu son silkeleme ile yükseliş devri başlar. Zararda olanlar kâra geçer
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()fırsatın kazası olmaz bir malı ucuza aldım diye ucuza satılmaz bu tür durumlarda elde edilen iyi yüksek kağrı kötü durumlarda aklımıza getirip kendimizi motive ederiz... y td
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Bende bekliyorum abi satışda yazarsan sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam genede veni unutmayın
Dün Onsla alınanın yarısı duruyor
Tl yi çıktım (tabi dün alınan)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()yoldaş şimdi bi anda yükseldi 18,71 oldu
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Inşallah dener çok teşekkür ederim haklisiniz
neocihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
neocihan ()Ya arkadas yükselirken alınırdı hiç ondan sonra terste kalıyorsunuz. illa düzeltme gelecek %2 kusur kar yapmış sen gumus alıyorsun. beklicen birazdan belki tekrar direnci zorlayabilir ytd
Cevahir8160 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()ben bekliyorum sana karışamam
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cevahir8160 ()Abi bugün denermi tekrar 6.34:(durdum durdum 6.34den aldım pişmanım suan
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Hayırlı bereketli olsun dediğim gibi avrupa kapansın duruma göre bakacağım bende
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet sabah görmüş olabilir bilemiyorum ama az evvel canlı değeri attım sana.
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()bu gün en düşük 18,38 en yüksek 18,92 görmüş yoldaş
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocam ben bimiktar çıktım
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Saatlik 66.9 yoldaşım. Baktım şimdi yanlışın var hocam. Daha gideri var. Hicbir zaman diliminde 18 yokki
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()sayfayı yeniledim şuan 18,66 görülüyor
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Nee 18.65 mi:((( bir anda algılayamadim tepede olması lazımdı yoldaş yanlışlık olmasın
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sağol yoldaş. Sat der gibi ama bana göre hala düşük:( ytd
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Evet 100 den boynunu aşağıya büktü. 30 ve 15 dakikalıklar mola istedi. buralarda biraz dinlenebilir. geri de dönebilir...
0BeğenmedimŞikayet
Hahamu ()Rsı rasyoysa 79,65te şuan
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()18,65 lerde görülüyor
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()RSI Nerelerde dostum? Bilgisayarim yok yanimda:(