Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()evet ben bekliyorum y td
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Teşekkür ederim anlayışınız için
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Dedim ısrarla dinlemedin; )) estağfurullah olur öyle dalgınlık halleri. Olur mu hicc deme öyle gerçekten üzülürüm. Olur insanlık hali
Acemi_gümüş_tüccarı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()Yoldaş hakkını helal et borsa için olanmış baktığım kafanı da karıştırdım üzgünüm
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Yatay seyrediyor rahat 6.5” ye yolu var gider
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()ok ama ben sattım diye sende satmayacaksın seninde takip etmenlazım araştırmanlazım bilgili birşekilde satmanlazım üstadım
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Gumuş ons 22.2.. gecemiyor ufak geri cekilme olamazmı
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Sayın ustam bizi de etiketlermisiniz!
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Satarsan benide unutma usdat
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş_tüccarı ()hayır trent yükselişte satarsam yazarım
turna58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Sattınmı usta
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Amin cümlemizin inşaallah dostum
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bekir Develi'nin rutinle ilgili bir videosu hatırıma geldi. Meğer ne büyük rahmet varmış rutinde. Bir daha rutinden şikayet etmemeye söz vermiştim. Sizi de şükür içinde görünce yüzüm güldü. Allah şükrümüzü arttırsın.
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Koray27 ()Olmaz mı sayın hocam. Uslubunuz ve yaklaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
3BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Çok şükür dostum dostlara selam veriom dostların selamını alıyom arada al sat yapıyoz yok Bi yaramazlık
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Rica ederim. Faydamız olduysa bahtiyarız.
Koray27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Koray27 ()Çok teşekkür ederim sayın iknowthing. Çok sağolun değerli bilgileriniz için.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Ve aleyküm selam değerli dostum. N'apalım, fakiri adam yerine koyup sual edenlere gözün gördüğü kadar idare lambası hükmünce ışık tutarım. Siz ne edersiniz?
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Selamun aleyküm dostum ne edersin
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()22.22 vardığı son nokta gibi görünüyor şimdilik. 21.81'e kadar geri çekilme beklenebilir. Ancak fazlası aldığı mesafeyi geri verdiğini gösterecektir. 21.71'in de altına gitmesi halinde can sıkıcı 21.40'lar; daha sert geri çekilmelerde ise iğne attığı 21.06 beklenebilir. YTD...
1BeğenmedimŞikayet
Koray27 ()Bilgilendirme için çok sağolun hocam, çok teşekkürler ikinci denemeye bakacağız artık. Ytd. Olaraktan
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Saat 20.30 daki 15 dakikalık indikatörler çok kısa iki sat verdikten sonra al sinyali üretmiştir. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Ancak ikinci kerede de geçemezse, gücünün bir kısmı kırılabilir. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Şu aralar 22.18'i yeniden test etmek için güç topluyor diyebiliriz. Güçlü satış gelen direnç noktalarının geçilmesi zaman alabiliyor.
1BeğenmedimŞikayet
Koray27 ()Sayın hocam, son durum nedir acaba?