Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (71)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()@Naxet alt mesaj ve grafiker
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ame34 ()abi 6.40 üstü tek kapanış mı yoksa haftalık kapanışmı yapmalı gümüş eklemek için ? Birde usd için destek dirençler oluştu mu paylaşabilirsen :) sana da borçlandık likelar gönderildi
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Bn değil hocam. o seviyeler gelebilirmi hala peki
2BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()sen mi bakıyorsun bu grafiklere başkası mı? 3 ay önce trend 446 dan geçiyor doğru ama kapanış geldikçe yükseldi şu an 473 lere denk geliyor
Altınkıız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Him evet genelde 450 dedigim için sizi yalnış durumda birakmak için değildi hatırladım. Grafikteki dip rakamlar hocam.40 50 60 neresi olursa idi.
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()alt mesajda yanlış yazdın o zaman
Gram Altın için Altınkıız yorumu (2 hafta önce) Cevap yaz
Benim hedef 440
Cold35 için cevaplandı (yorumu göster)
https://altin.in/altinkiiz/3
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Bn 440 rakami vermedim grafikte 450 dip dendigi için bekledik ve olmadı
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Muratım sen bir tanesin, özellikle öngörülerinin tutarlılığı senin tecrübelerinin aynasıdır kardeşim. İyi ki varsın, her daim en önemsediğim ve takip ettiğim kıymetlerden birisin, varol
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()işte herkesin risk algısı yatırım anlayışı kardeşim usd döndüğü gün alt mesajı attım
470 e kadar gram grafiği atıp bu çizgi kırılmadan düşer dedim kırıldığı günden beri de burdan yükselir dedim 473 ten almayan 500 de alayım mı diyor
Gram Altın için Murat5635 yorumu (1 hafta önce)
grama 420 450 ve 460 cilar el sallasin
https://altin.in/murat5635
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Ons belki biraz daha sarkar ama naktim olsa buradan al sat için bi miktar alabilirdim Muratım, tabi naçizane bu fakirin şahsi fikridir ytd'dir
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()eyvallah kardeşim uğraşıyorum işte bir yanda dibin dibini bekleyenlerler diğer yanda zirveden girmeye çalışanlar ile ortayı bulmaya çalışıyorum :)
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Değerli kardeşim nasılsın, umarım her şey yolundadır, saygı ve sevgiler
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()faiz pas geçseydi de 440 gelmezdi kardeşim hatta faiz arttırsaydı da gelmezdi usd 8.27 olurdu en fazla oda 470/465 yapardı
alımkonusunu herkesin yatırım anlayışına göre değişir ben illa gram alacağım uzun vadeceyim diyen kişi için buralar alım yeridir
ben kısa vadeciyim alırım ama terste kalmak istemiyorum diyen için alım yeri 475 bölgesidir gelir se alır gelmez ise başka yatırıma yönelir
ya da yukarda 495 üstünde tutununca girer 2 günlük ve ya haftalık kapanış bekler
Kademeli alımı benimseyen kişi ise burdan 1 parça 484 ten 1 parça alır gelirse 3. parçayı 475 ten alır ya da yukarı kapanış gelirse 3. parçayı ordan alır
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()İyi yapmışsınız hocam, bu fiyattan alıp yine aylarca beklerler, sonra terste kalıp ağlarlar, ben de yaşadım. O zaman sayfayı çok dikkatli takip etmiyordum sonra sizi ve sizin gibi değerli hocalarımı fark ettim. Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()@Murat5635 bey yani en düşük ne olursa o rakam. diyemem artık faiz artti geri nasil dönerki
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Tamam abi kaydettim bunuda
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Eyvallah toprağım benden uzak olsun dolar
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Herkesin yatırım anlayışı farklı kardeşim
Serdengeçti34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah kardeşim girmeyecem diyorum da baktım millet uçanı tutmaya çalışıyor girdik yine
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Senin hedefin 440 degil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Altınkıız ()Ayni soruyu bnde soruyorum altını kaçtan bekleyelim aşağıda
0BeğenmedimŞikayet
Kim_7_Kedimi ()Altına inerse satışlar hızlanır
Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serdengeçti34 ()Co. i alsak daha iyi degilmi:)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Dün attığım grafik abla geçerli
Sibelgunn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Evet hocam, teşekkür ederiz sayenizde bir şeyler öğrendim.
0BeğenmedimŞikayet
Sibelgunn ()Murat kardeşim gram altın burdan dönermi aşaya gelirse nereler beklenmeli
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Çok haklısınız hocam
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Ons ra dip diye bir şey yok sezer saglam destek sadece
Sezerw için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sezerw ()Onsta dip 1750mi sizce?