Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (92)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Enes0641 zaman zaman takip edin. Uzun ve orta vadeli yatırımcı iseniz 5-15 kuruşa işlemler açmanın anlamı pek yok. Büyük fırsatları değerlendirirseniz fazlası ile yeter. Gümüşün hareketleri ile ilgili bir paylaşım için etiketleyeceğim sizi ne demek istediğim daha net anlaşılır.
Enes0641 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Hocam valla benim için suan hiç bir önemi yok destek direncin ilk alımımı 2.85 den yaptım ikincisi 6.85 zaman sıkıntım da yok arada girip bakıyorum siteye sizin yorumlarınız isabetli birde murat beyi gördüm o yüzden sizi takibe devam allah ayağınıza taş değdirmesin diğerleri gibi millete surdan alın da demiyorsunuz güzel yürekli insansınız tebrik ederim
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Neye inandığımızın önemi yok. Bizim için en önemli şey, destek direnç, stoploss ve risk getiri oranı olmalı.
-1BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Hocam inandık güvendik beraber el ele takipteyiz :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Önümüzde mars retrosu yok ama senin için mars'a da gideriz. Merkür, Satürn, jüpiter , mevsim döngüsü ve ay döngüleri var. Kendimizce bir yorum çıkardık fakat biz düşüncelerimizi her zaman destek ve direnç ile takip etmeye devam edelim. Öngörüler yanılabilir.
0BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Demiri aldık avara ediyoruz kısmetse eta mars :)
-1BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()İnşallah hocammm marsa doğru yolculuk yakın Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()24,2xx-24,3xx üstünde kaldıkça vira bismillah gezegen retrolarına kadar
0BeğenmedimŞikayet
Estel ()Tamam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Estel ,
Eğer bir hatam olacaksa bunun bedelini kendim ödemeyi tercih ederim. Peşimden birilerini de sürüklemek istemem. 24,2xx-24,3xx bölgesi kırılırsa aşağı alınmaz ama kırılmaz ve üstünde tutunursa alınır diyebilirim teorik olarak
Estel için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Ben sahte yıldız almam
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Sana vereyim yıldızı. Atıyorum yakala?
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Sitedeki nadir adamlardan biri vira bismillah hocamm yola devam
3BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Calcatur hoca gayet acıklayıcı yazmıs hangi cuma olduğunu düşünemiyorsan yıldızı bırak
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Estel ()Bu fiyattan gumus alinirmi sizce
-1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Hangi Cuma? Geçen Cuma mı? Yoksa önümüzdeki 3 gün sonraki Cuma mı?
0BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Adamın dibisin calcatur
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Bu bölge çıkarken 6. deneme de kırıldı. Zorlu bir dirençti şimdi de teorik olarak zorlu destek olarak çalışmalı. Ben şahsen kırılmayacağını düşünsem de fiyatı destek dirençle takibe devam ederim. Ne düşünürsem düşüneyim düşündüklerimi destek dirençle takip ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Enes0641 ()Senin canını yerim
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()24,2xx-24,3xx önemli desteğimiz. Burası kırılmazsa çekilme bu kadarla sınırlı kalır.
Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()meslek nedir dostum
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Çekilme 6.48 gördü ekran dahası olurmu bukadarmı ona göre alım yapacağım:))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Anladım hocam bende cekilmeyi bekliyordum oldu sonrasi da beklediğim gibi olursa süper olur
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Yeni ay da tepe yapması demek. Bir yerin tepe olması için çekilme yapması lazım. Çekilmesini yapıyor. Sonrasında yola devam eder diye düşünüyorum.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Yani hocam ne demek?
0BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sayın @Murat5635 , yeniay tepesini cuma günü yapmış.
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()teşekkürler.
3BeğenmedimŞikayet
calculator ()Cumadan perşembeye kadar olan bir zaman diliminde. Belki cuma belki başka bir gün ama şunu unutmamak lazım ay döngülerindeki çekilmeler gezegen ve mevsim döngülerindeki kadar derin olmaz. Bazen belli belirsiz olur. Adına düzeltme denen durum aslında. Stres ve paniklik bir durum oluşturmaz
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muz69 ()bu perşembemi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Çekilme nereye kadar olur hocam alabilirmiyiz o aralıkta