Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Son sıra hariç hepsi favorimde :)
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Çok sağolun hayırlı geceler ...
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hakkımda sonuna kadar helaldir
çelikkkkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Elbette hocam teker teker arayıp favorilere ekleyin ve kendi listenizde takip edin
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Son bir soru bugünlük:) hakkınızı helal edin lütfen. Favorilerime alabiliyor muyum ? hepsi çok karışık
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Her üründe o parite yok hocam. Usdt bazlı almanız sağlıklı olur. Aynı zamanda $ biriktirmiş olursunuz
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Try cinsinden olmuyor sanırım. Usdt alıcam
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Evet hocam. Ağırlık flm kava sxp ye verebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()Senin sepet bu değil mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Ozaman uzun vadeci olacağız desene dexe için bekleriz acelemiz yok, bilgi için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Ben alım için biraz bekleyeceğim hocam
Leinart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Günlerdir satıcılı gidiyor hocam hacimde yok. Tam dirençte almışsınız. 12.4 üzerinde gün kapatmadan yükselişten söz edilemez ne yazık ki
Leinart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Ont buradan alinmalimi? dexe yorumun varmi? dexe ne olacak maliyet 13.131
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()48400 üstünde kapanışlar geldiği sürece geri çekilme beklemiyorum. 48400 kaybedilirse altlar içinde iyi olmaz
Onur74 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Neoyu sonradan grafik atarak söylenmiştim ikinci avax olacak diye
Kerem2009 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerem2009 ()Günaydın.. neo yokmuydu hocam ..
0BeğenmedimŞikayet
Onur74 ()Bugün BTC geri çekilme kaça kadar olabilir alt coinlere yarar mı
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sayın @dogu23_ buradaki sepet
0BeğenmedimŞikayet
Yörük16 ()Chz yürür mü kardeşim hareket var yada başka birşey zarar çok bereket versin avaxtan çıktım
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()4 gün önceki sepet hala geçerlidir
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()3 gün önce verdiğim sepet hala geçerlidir . Buralardanda girilir. Kısa- orta vade arası şiddetle hepsinden eşit miktarlarda alınmasını tavsiye ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Sabrederseniz herşey yoluna girecektir
Melis065878 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Sayenizde bekledim. Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Bekliyorum :))
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Dentleri ne yaptınız Melis Hanım?
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Gelmez gelmez merak etmeyin
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()Peki satmıyorum :))) bak demedi demeyin. Ben satarsam 90 bulur. Saymazsam. 50 ler geri gelir :))) heheh
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()0.68 aşmış :))) dot aldım şuan o da yükselişte. Kaçtan satsam. Direnç kaç yani. Satma huyum olmasaydı şimdiye kadar zararım çıkardı herhalde
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Bu kadar kısada hareketsiz almak en iyisi.. bekleyin hocam 90 ları görmeden satmayın. Bana kalırsa yeni bir zirve yapmadan asla satmayın
0BeğenmedimŞikayet
Melis065878 ()67 olunca ne olacak. Yani ilk hedefte 67 çıkar dediniz. 0.068 satayım da düşüşten alayım. Düşünce korkmam ozaman :))