Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (135)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Neyse ki maşallah diyenlerimiz var çok şükür :) Kıskanmayın canım çalışın sizin de olur :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu çalışmamdaki beğeniler fazlaydı ama kışkançlıktan olsa gerek yine DL vermiş bazıları.
Yarısını kadarını yapında biz de beğenelim.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin ablacım çok teşekkür ederim desteklerin adına senden de inşallah
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()İnsaallah son dediğin olur çıkarız şu girdaptan. Çok emek vermişsin kuzum. Allah razı olsun. Başarılarının devamını dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ee bunca baskı beklentilerin tersi veri gizliliği vs da korkutmak amaçlı olamaz mı olabilir, aylarca terste bekletip illallah ettirmeleri boşa mı sence :)
heros için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim güzel görüşlerin düşüncelerin adına sevgili Çakıl. İnşallah yararlı bilgiler sağlıyordur hiç değilse bilgi en önemli hazine değil midir zaten
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Kesin iyi gelir hoş kötü gelsede düşüyor:))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim dostum senin de eline emeğine sağlık her daim
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Tşkler cümlemize
0BeğenmedimŞikayet
heros ()korku daglari sardi etrafi
belki bunu istiyolar
gumusu olanlarin dizleri titresin istiyolar
")
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim 6. dayı bilmukabele senin de eline emeklerine sağlık her zaman
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ()Sevgili Boss Almanac tadındaki çalışmanda mal dağıtım ve toplama çalışmalarında her biri emek ve zaman gerektiren değerli çalışmalar Her durumda geniş penceren bakmayı bilen kendini devamlı yenileyen çevresine örnek güzel insan eline koluna sağlık. Maşaallah
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Emeğine sağlık dostum.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim bereketli kazançlar dilerim
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Spenk ne derse o bro :)
O kadarına ulaşamıyorum sadece ihtimalleri değerlendirmeye çalışıyorum şimdilik bir veri yok
Yarın işsizlik verisi gelecekti ABD tarafından, belki sonrasında bir şeyler olacak olabilir. ytd
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Ben bu çalışmayı alım satım şuradan olur buradan olmaz diye hazırlamadım değerli dostum. Özellikle de belirtiyorum. Belki bu hiç gerçekleşir mi onu da bilemiyoruz sonuçta. Lakin risk her zaman vardır. Kendi vadeniz ve risk algınız çerçevesinde alım satım yapmanız daha doğru olur o konuda benim karışmaö doğru olmaz ve başkalarına göre işlem açmayı aslında kimseye tavsiye etmem.
yaylali29 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Ellerine emekleribe sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İyi ki varsınız, sizin ve herkesin emeklerine sağlık. Saygılarımla bilmukabele
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin inşallah :) yani rakamlar belki daha daha az belki daha fazla. Bu olur ya da önceki olur diye değil ama mühim olan her zaman bir çıkar yol ve başka ihtimaller vardır bunu unutmayalım. Ve yay ne kadar gerilirse ok o kadar hızlı ve uzağa gider. 2020'de de öyle olmuştu 5 ayda dipten zirveye ulaşmıştı. Her ne olursa olsun sabır önemli. Biz iyi düşünelim güzel mesajlar gönderelim evrene ablacım aynen :) ytd
Gümüş_Sevdalısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Eyvallah sağolun tşkler
0BeğenmedimŞikayet
heros ()nedir durum
bro
gideri var mi daha
")
1BeğenmedimŞikayet
yaylali29 ()hocam eline sağlık güzel yorumlamışsınız alım yeri sizce neresi buralardan girelim mi parçalı
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Hmm kritik yani, veri de yok. Var bir şeyler ama yaşayıp göreceğiz galiba. ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Rica ederim dostum.. "Emekli- emekçi" olarak emek kutsaldır.. Bol kazançlar..
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Emeğe saygı ifade eden insanlar da ayrıca değerlidir. Teşekkür ederim
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkür ederim güzel görüşleriniz adına
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hummad ()Bu işte ciddi emeğiniz var, bırakın grafiği yazıyı yazmak bile emek sarfetmenizi gerektiriyor. Bu yüzden Allah sizlerden de razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sevdalısı ()Insallah bu rakamlar hayal olmasın evrene en güzel mesajlarımı gonderiyorum herkesin yükseliş duaları kabul olsun ( ben ablayım :)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Maşallah barekallah
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Allah razı olsun çok sevindim maşallah demenize teşekkür ederim :) Alırım o halde sizden de bir maşallah dostlar :))
Hummad için cevaplandı (yorumu göster)