Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Kanka bende 4 ev 1 araba var. Ama yazligim yok. Yazlik alayım. Benim bistte ki toplam paran 78 bin ama hesapta 65 bin var. Yani zarardayim.
K_Ç_B için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()sen ULAŞILMAZ ustanın günlük yazdığı hisseleri her gün takip et 1 araba ve ev alırsın.
rüzgar81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rüzgar81 ()Hangi hisse o azcik bende alayım
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Yesılmı yuzde 80 dusmus bundan baska yok
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()6 ayda - %52-53 civarı düştü. Düşebileceği çok az bir seviye kaldı ama oraya inmeden de yükseltebilirler.
Tatarramazan42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()Alım rakamlarına çok yaklaşan bir hisse daha var aylardır tepki yükselişi dahi yapmadan düşüyor?
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Nugyo da ne varsa bır yılda 3 katı oldu
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()AGYO- IDGYO- bugün tavan PEGYO %8.16 NUGYO %5 yükseldi. TRGYO 1 ayda (%20,95) yükseldi bunlar birkaç örnek. Yükselen haber gelmeden de yükseliyor.
0BeğenmedimŞikayet
boraa0611 ()Halka arzına katıldım . Biraz var elimde duruyor . Gün içinde bile bakmıyorum dediğiniz gibi oluyor ya 1 kuruş aşağı ya 1kuruş yukarı.
0BeğenmedimŞikayet
boraa0611 ()Haklısınız faiz indirimi şart hareketlenmeleri için . Ama ziraat gyo 1.6 ile halka arz oldu en düşük 1.59 gördü en Yüksel 1.67 gördü ve şuanda 1.6 fiyatı . Bahsettiği halka arz bu olabilir
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()yesss :) bu hisse beni korkutuyor yükseliş yaparsa bir kaç tavan yapabilir kıpırdamadan 4 aydır bekliyor çok ilginç bir hisse. Benim aklıma geldi ya şimdi başıma gelirse almadığıma pişman olurum:)
boraa0611 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Gyo lar haber beklıyo yoksa gıtmez yonetımden ındırım bındırım gıbı
0BeğenmedimŞikayet
boraa0611 ()Ziraat gyo . Ben de var ilk günden beri bekliyor
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()vay arkadaş 4 aydır kıpırdamadı diyorum hala aynı rakamlarda duruyor. 1krş yukarı 1 krş aşağı hepsi bu?
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Turex servıscı hıc olmaz
0BeğenmedimŞikayet
boraa0611 ()4 aydır çakılı duruyor diye sordu . Aklıma kalekim geldi ilk halka arz olduğu günden beri düşüyor . Birde gwind var
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Gua 50 tl kesın dıyorlardı baskası olmaz
0BeğenmedimŞikayet
boraa0611 ()Ozmn gwind olabilirmi :)
0BeğenmedimŞikayet
Tatarramazan42 ()Gua granıt degılmı netgaz degıldur o bende var
1BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()KLKIM (- %18,40) düştü son 5 gün (%5,29) yükseldi ben aynı yerinde çakılı bekleyen ve güçlü şirket yazdım :)?
0BeğenmedimŞikayet
boraa0611 ()Kalekim olabilir
0BeğenmedimŞikayet
K_Ç_B ()Halka arz olan güçlü şirketlerden bir tanesi borsaya girdiği 4 aydan bugüne çakılı duruyor bir gün fişekleyip gider ve arkasından el sallar mıyız diye düşünüyorum. Hangi hisse olabilir?