Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0412 16:02:47
EUR 36.0057 16:02:47
USD 34.5564 16:02:47
ALTIN ONS $2701.5700 16:02:47

Konu: Btc/Usd Durum: Timsah'ın Açlığı

Yatırım tavsiyesi değildi. Teknik trend analizi durum değerlendirmesi.

Yorumlar (68)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

maxmax35 ()

Uzun vadede btc ve eth için çok olumlu olacak aslında. Korku endeksi yukselmedigi sürece sıkıntı olmaz kardeşim.

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

O ne demek bilmiyorum hcam. Ayvayı yedik o zaman. Majorler sağlam diyorlardı birde. :/

maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Anladım hcam ınş bir etki etmez. Yükseliş kaldığı yerden devam eder.

Pureview için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

maxmax35 ()

Onlarda mining yapılıyor mu bilmiyorum. Yapılmıyorsa sıkıntı.

0BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

Senato kısa vadede olumsuz , uzun vadede olumlu bir oylama yaptı. Lakin şuan piyasaya etkisi olmadı. Bu kadar önemli bir gelişmenin coinleri çok etkilemesi lazımdı . Biraz izliyorum hareeket etmiyorum yükseliş devam ederse bir yerinden dalarım en kötü ytd.

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Major coinler için sıkıntı var mi peki neo trx gibi?

maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

maxmax35 ()

Madenciliği olmayan coinler için sıkıntı var . Diğer coinler için sorun yok

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Senato olumsuz mu oldu hcam düşüş gelicek o zaman yine öyle mi? :/ bizde şans yok arkadaş kurtulamayacagiz bu zarardan bu gidişle:/

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim sevgili dostum :) şimdilik geri çekilmelerde grafikte kırmızı çizgilerle belirlediğim destek/direnç seviyeleri takip edilebilir. ytd
Bol bol kazançlar diliyorum herkese

0BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

Kesinlikle grafiğini heyecanla bekliyorum dostum. Takipteyiz :)

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İllaki dimdik bazı hedeflere gitmez 5 3 dalgalı sistem şeklinde zigzag yapıp geri çekilmeler de olacaktır.
Önemli olan hangi dalgada olduğumuzun tespitidir. Kendim de dahil Elliot ve harmonik çalışmalar yapıyorum ama net tespit edebildiğimi düşünmedim o yüzden taslaklarımı paylaşmakta tereddüt ettim. Bu konuda farklı kişilerle istişare halindeyim ona göre en uygun olduğunu düşündüğüm bir formata yakın zamanda yeni bilgi paylaşımı yapmayı düşünüyorum ve ayrıca derin piyasa araştırmalarım devam ediyor önemli olan güvenilir kaynaklar mı. Bu iş risk işi ve spekülatif piyasalar tek yönlü ve sadece tekniğe göre ilerlemeyebilir. Dikkat etmek lazım her zaman temkinli olmak uyurken bile tek gözü açık uyumak gerekli oluyor çünkü genelde az para riske etmiyor insanlar.

0BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

Senato kararı olumsuz . btc için 40bin dolarları görebileceğini düşünüyorum ben. Geri çekilme gelirse değerlendireceğim tekrardan.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkür ederim güzel insan

ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

A. selam timsah güzel gidiyor. Hayvanat bahçesine döndük ne ararsan var piyasalarda timsah yengeç kelebek yarasa :) senato da spekülasyonlar için güzel zemin var bence sonuçta her şey olabilir lakin nedense umutlu bir his içerisindeyim. Ytd tabiki

0BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayin @BossVurguncu sagolun iyi dilekleriniz icin Allah razi olsun

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

O şekilde olasılıklar da olabiliyor bazen lakin ben düzeleceğini düşünüyorum sevgili dostum. Sonuçta belli bir piyasa. İnşallah düzelir temennilerimle. Uzaya giden tek şeyin sanal varlıkların astronomik yükselişi olması dileğimle

0BeğenmedimŞikayet

Pureview ()

selam kardesim , timsah devam mı ? Amerika senato sonuçlarını takipte misin?

0BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayın @BossVurguncu sorun degil beklerim ama coinlerin uzay bosluguna gitmis olabileceginden söz edildi o olasılık Insallah yoktur. Yardiminiz icin sagolun Allah razı olsun

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sabırlı olun illaki gelecektir diye düşünüyorum ben. Tabi her zaman için yatırma çekme işlemlerine dikkat etmek lazım. Düzelse bile arada geçen zamanda kayıplar olabilir volatil zamanlarda. Ben teşekkür ederim bilmukabele bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayın @BossVurguncu iletisime gectim. Huobiye yonlendirildi oradan henuz olumlu yanur gelmedi. aceminin acemisi olunca kaş
yapim derken goz cikarmamisimdir Insallah . Sagolun ilginiz icin teşekür ederim bereketli kazanclar

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

İns. hcam teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Geri almanın yolu olarak gönderdiğiniz şirket ile iletişime geçmeniz gerekebilir destek hattı vardır talep ettiğiniz taktirde geri iletebilirler sanırım. Binance destek ile de iletişime geçin yine de geç de olsa geri dönüşler olacaktır

0BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayın @BossVurguncu sizinde güzel hafta sonlariniz olsun. Binance den Huobi ye hot coin gonderdim. Ikisi farkliyms bunu geri almanin yolu varmıdır bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Rica ederim bereketli kazançlar

Nasipmiş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nasipmiş ()

Teşekkürler

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Grafikte kırmızı çizgilerle belirttiğim destek seviyelerime kadar ilk etapta geri çekilmeler izlenebilir. Diğer taraftan çok büyük bir kelebeğin C noktası seviyelerinde bulunduğumuzdan geri çekilmeler her zaman daha fazla olabileceği gibi risk dahilindedir. Bunlar teknik ihtimaller olup teknik dışı gelişmelere göre değişkenlik gösterme ihtimalini unutmayalım her zaman emir ve stoplu işlemler yapılmalı, ana para koruma mantığıyla hareket edilmeli alış ve satışlarda parçalı işlemlerle riskler azaltılma şeklinde stratejiler izlenmelidir. ytd

Nasipmiş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Nasipmiş ()

Peki kaçlara kadar bir çekilme bekliyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

44.6 üzerindeki kapanışlarda izlenebilir. İnşallah diyelim. ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhaba kardeşim. Şu an tam 44.6 seviyesi olarak belirttiğimiz yere ulaşıp hafif geri saldı. 44.6 üzeri kalıcılık 49-50-51 civarı getirebileceği gibi bu seviyeler üzerinde kalıcı olması durumunda 57 ilk hedef olacaktır. Lakin 49-50-51 üzerinde kalmadığı sürece kapanış alamadığı sürece ilk etapta grafikteki aşağı kırmızı çizgilerdeki destek seviyelerini yoklaması beklenebilir. ytd

VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

VeterinERsin ()

@BossVurguncu merhaba, 50 den sonrası görüşünüz nedir acaba, bir düzeltme olsa nereye kadar olur

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum