Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (534)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Katılıyorum. İnşallah diyelim.
BAFRALİ5516 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()oldu bu iş
4BeğenmedimŞikayet
ellilot ()herkes çeketi iliklesin :)) tanıdın dimi şimdi
__Dersimli__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Sayfanın sahibi geri geldi diyorsun :)))
ellilot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAFRALİ5516 ()Bugün ve yarın en az 25.7 üstü kapanış yaparsa olumludur
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()Gram Altın için _DOST_ yorumu (2 yıl önce) Cevap yaz
bana yol görünmüş sizlerde kendinize iyi bakın allaha emanet olun buyrun sayfa sizindir üyelik biter
https://altin.in/_dost_
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Buradayım ablammm:))
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çalışma çok güzel inşallah böyle gider. ytd
BAFRALİ5516 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Terlikli ablam nerelerdesin bakim sen
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Biliyorum, nu nick name de vardı ama.
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()o zaman sen yapta biz yiyelim:)))
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()sen bilmiyomusun dost u eski üye?
1BeğenmedimŞikayet
BAFRALİ5516 ()Eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()tanışıyoruz olacaktı:))
0BeğenmedimŞikayet
ellilot ()dost ben eski tanışıyoruz tabi :)
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()biz seninle yanışıyoruz dimi?
:)) bende acıktımm, babukomuu vayyy vayyy:))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Admine nasıl ulaşılır bilemiyorum benim de profil kişiselimdeki blokaj mı hata mı düzeltilmesi istiyorum artık aylar oldu defalarca sayfadan geri bildirim attım dönüş yok.
1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()toprağıma kıymam ben sen hele bi babuko yapda yiyek öğle yemeği geldi :)
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Nasıl istersen öyle yapalım o zaman:)))
Düze çıkmak için önce bir ters yoldan gideriz.
1BeğenmedimŞikayet
ellilot ()günlük çalışmıyoruz günlükçüler tersde :))) haberin olsun
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()hadi bakalım senden bugün 3 nokta atış bekliyorum. Gelmezse alırım ellilotunu:)))
3BeğenmedimŞikayet
ellilot ()admin görmüyormu geçer not için 50 tane nokta atış istiyosa ben varım :)))
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Admin' e mail gönderirsen bir grafik örneği ile yaldız olmadan da grafik yayınlama hakkı veriyor. Tabi geçer not alırsan :))
Üzülme benimde yok yaldızım. Yaldızın mı var derdin mi var amannn:)
6BeğenmedimŞikayet
ellilot ()arkadaş yardım için resmen sürünüyorum rica minnet grafik attırıyoruzz burası er meydanı varsa çizebilen paylaşsın dimi yıldızda nedir adamda 3 tane var kendi diyor graafik bilmiyorum die buna bi düzenleme @admin
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Sürekli veriyorum hocam
Her gün 3 tane
yıldız alana kadar devam
Admin grafik yetkisi isteriz @ellilot hocam için
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
23BeğenmedimŞikayet
ellilot ()keşke yıldızım olsada atsam like çok az herkes mamayı kapıp kaçıyor like yok :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamamdır usta şimdi atıyorum
0BeğenmedimŞikayet
__Dersimli__ ()Sen niye atmıyorsun? Çıkmazsa ben atmadım dersin:)))