Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0503 21:50:47
EUR 36.3409 21:50:47
USD 34.5769 21:50:47
ALTIN ONS $2619.7250 21:50:47

Grafiği gönderen: Mhmthsbhl

⭐⭐Mhmthsbhl ()
Platin

Merhabalar platin onsta yukselen takoz gozukuyor . Asagi kirarsa oncelikle 1060 sonraki 1030 gozukuyor . Yukari kirarda ins cok bekletmez..

Yorumlar (79)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

CESUR_63 ()

Sizin hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CESUR_63 ()

Çok teşekkür ediyorum saygılar bol kazançlar diliyorum

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Emtialar hakkinda fikriniz nedir peki platin sizce nerden nezaman doner yada tepki yukselisi yapip alsat imkani verir mi

__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ibonline ()

ikimizde aynı dertten muzdaribiz ben ev yapacağım parayı bağladım siz ev alacağınız parayı şuan 3 aylık süreçte benim zarar dudak ucuklatan cinsten gecen 80 bin zarar görüyordum ciddi bir sermaye zaten mevcut sartlarda evim için gerekli nakitim yoktu şuan daha bi kötü hal aldı bilmiyorum ne yapacam.

0BeğenmedimŞikayet

Kimimbenki ()

İnsanın basireti baglanıyor birde zaten zar zor biriktirdigimiz paralar. O rakamlar gelip gittikten sonra öyle yasaydık böyle yapsaydık diypruz çünkü artık fiyatların biliyorduk.Y

Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Meke07 ()

Hocam ev alma durumum ortaya çıktı 3aydirbakiyorum zarardan çıkamadım. Dahada iniyor. Mecburen zararına satacağım. Bu durum beni çok üzdü.3kr kar alayım derken zarar iyice büyüdü. EV alma durumum olmasa kesinlikle saymadım. İnsallah ağustosun başında bir hareket olur. Moral sıfır

CESUR_63 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Helal olsun sayın hocam inanki çok süper yorum olmuş çok beğendim

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Maşallah sayın hocam çok güzel bir açıklama yapmışsin eline ve emeğine sağlık olsun

1BeğenmedimŞikayet

CESUR_63 ()

Sayın @Goktugaytug dostum gaybı yalnız, Allah bilir şunları böyle yapsaydım şöyle olurdu böyle olurdu vs kısmetten ötesi yok diyebilmeli insan kabullenmek gerek hattaları.
Bizler 350 bekliyorduk doğrumu
O an 335 olsaydı yine satmazdık emin ol ama şimdi 330 görsek şu anda hepimiz trenden atlarız ve yine ters kalırız emin ol.

Goktugaytug için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Goktugaytug ()

Kac defa geldı 315 2gun sonra 290degerlendırmwdık yazık oldu suan 300du ortalama m benım az sattım hep alırken alırım satarken satamam elımde 40gr kaldı 327den 334yapmkstı az daha derken dustu üstüne aldık aslında 315dustu hazıran bası 330cıkmadık orda çıkmak lazım dı 325 290 315 290geldı hep 150gr al sat yapmam lazımso

Kimimbenki için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CESUR_63 ()

Selamünaleyküm sayın @Meke07
Mademki aldığınız yere gelipte satacaksanız niye aldınız
Geçen hafta 314 gelince çiksaydınız
Kaybetmeden kazanamazsın önce sabır ve doğru zaman karla tatmin olmak yoksa kaybetmek kaçınılmaz olur
Bol kazançlar..

0BeğenmedimŞikayet

Goktugaytug ()

Aynen 330aşdık 315dustu gene 330yaptı ordan baştan ılk hamle yapmak laZımdı bırde ben elımde vardı kar gordum satmadım yazık ettım 327aşmıstım 334den vermedım üstüne 333aldım kac defa sat geldı ama cesaret edıyor 100 150gr al sat yapsam ıyıdı

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Bu ayi bir atlatirsak .. çok düşmeden ay başında yine yükseliş olur 310- 315 ler tekrar gelebilir.. ama 267-275 aralığına düşerse çıkacağı yer 300_305 ler olur .. ordan yükselecekse bile yine düzeltmeye gider.. ne kadar çok düşerse o kadar zaman kaybı olur ..

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Bilgi veririm hisselere bakmadım daha

0BeğenmedimŞikayet

Kimimbenki ()

Hocam benimde zararda oldugumda var kar satıp tekrar aldıgımda var. Nasıp artık paslasalım. İyi gunler...

0BeğenmedimŞikayet

Meke07 ()

Ağustosun ilk haftasi 315leri görebilir mi 3ayi geçti zarardan cikamayacağim bari 311leri tekrar görselde satsam

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

1 aydır ilgilenemedim .. evde degildim.. bazı hisselerim zarar yazdı o arada.. az düze çıkayım.. aklimda bazı hisseler var onlara yatırım yapıp kısa vadeli al sat yapacağım .. Ağustos ayindan biraz umutluyum bakalim

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Borsalarda çöküşte dibi bulamadılar bir türlü.. eski zirvelerini ne zaman görecekler acaba..100-70.80.90 düşen çok hisse var .. tam batmalik.. kimisi bı ayda bu kadar düşüyor.. kimisi 1 sene boyunca yavaş yavaş umutları tüketerek.. altın dolara benzemiyo.. teknik bilmeyen hiç bulasmasin .. bilen kişi grafikte dibi gördünde tepki yükselişlerinde satıp kazanabilir.. öbür türlü zor kurtlar sofrası

0BeğenmedimŞikayet

Kimimbenki ()

Sagol hocam bakarım. Borsada ne yaptınız?

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

312 den cıktım gumuş aldım.. hepsı dokuluyo buralardan da zararkes yapılmazkı.. vadenız varsa bekleyın derım.. grafıklerımede bakabılırsınz yenı attım

1BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Merhbaalar onsta hedef 1146.. ytd

Gumus ons 25.72 ytd

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kimimbenki ()

Hocam merhabalar nasılsınız? 330 dan tersteyim. Siz zararkes yaptinizmi? Kısa vadede platin icin ongorunuz nedir? Ytd

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Aleyküm selam arkadaşim seninde bayramin mübarek olsun :)

yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Takoz da ki ilk hedef 1060 tamam . 1030 gelir mi zannetmiyorum ben .

Ytd

0BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Kurban bayramınız mübarek olsun, selâm ve sevgilerimle hocam:)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Evet valla 25.50 den sonra canyakacaga biliyordumda hizli gidiyor.
Artik gumus onsta bir sey goremiyorum ben :)
Ne zman donus yaparsa mumlarda o zman alacagim son kademyi . Birde dolarlari parite ederim artik kismet sonra

Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatihsultan ()

Gitti hocam sabah satmadigima yine pişman olduk

0BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

O da yalan oldu 24 dolardayız

0BeğenmedimŞikayet

muz69 ()

hocam ben gümüşteki bu durumu kasımdaki 5.90 lara benzetiyorum . siz ne dersiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

inşallah tutar :(

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum