Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0862 17:26:23
EUR 37.3194 17:26:23
USD 34.3353 17:26:23
ALTIN ONS $2749.0500 17:26:23

Konu: Gümüş Ons ve Usd/TRY Son Durum

Yorumlar (49)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş ons günlükte 26.20-30 bandından destek buluyor. Günlükte Timsah'ın yeşil dişleri 25.44 civarında bulunan kırmızı ortalamayı kesebilir ve önemli olan 25.67 de bulunan mavi ortalamayı da keserse yükseliş hızlanabilir. Şu anda biraz daha kafalar aşağı eğik gibi görünmekte ama önemli olan gün sonu kapanışları olacaktır. ytd

1BeğenmedimŞikayet

ellilot ()

grafik var sosyalde paylaşırmısın

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Merhabalar. Dolar ilk desteğe inmiş ama Timsah 8.62 civarında aşağı kestiği için tekrar yukarı karı kesmediği taktirde daha aşağılara gideri var. Biraz da bizim MB kararına bağlı olduğu aşikar. Lakin Timsah acı söyler.ytd

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Tsk ederim kardeşim. guzel yorumları olan arkadaşlar da var onların yorumlarını da okuyup hareket etmek cok saglıklı olur diye dusunuyorum.

Mevt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mevt ()

Keşke sizi daha önce görüp takip etseydim. Terste bekliyoruz yanlıs kişileri takip ettiğimizden.
Az yazıyorsunuz ama öz yazıyorsunuz.

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Timsah kesmiş zaten devam görünüyor aynen. Güzel gösterge bence. ytd

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Dolarda timsah dişleri asagı gosteriyor halen . ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Timsaha ne diyorsun dolarda böyle çalışmış @M_yıldız

0BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Ben artık umudu kestim lazım olmayan parayla aldım. Artık ne zaman çıkarsa. Düştü çıktı sürekli takip yoruldum artık. Elbet birgün çıkar hayırlısı olsun. Sende kendini fazla yıpratma. Bi bakmışsın düşmüş bi bakmışsın pat çıkmış:)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Allıgator çok ilginç bir gösterge. Yeşil, kırmızı ile maviyi kesince düşüş trendinde yükseliş sinyali, yükseliş trendine keserse düşüş sinyali gibi oluyor. Günlük grafikte baya başarılı bir gösterge bence buradan bakınca.ytd

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Gümüş ons dönecek gibi ama hala kurtulamadı baskıdan valla yıprattılar. Dolar önce düşer gümüş sabit kalırsa korkarım zıt yöne hareket oldun. ytd

Davut19 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bunu da yazmışım he. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Davut19 ()

Gümüş dolar elele kasap haydo gibi katmış milleti önüne kesiyde kesiy kurtulan yok:)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Dolar buradaki düşen bıçak kama içine girmiş oldu sanırım. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Alligator göstergesi dolar günlük grafikte timsah aşağı kesmiş sıkıntılı olabilir h. sonu bir şeyler olmazsa dolar baya salabilecek durumda. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Kral gün ve hafta kapanışına kadar kapanışa kadar 26.20 üzerine atabilirsek bu silkeleme sadece güç toplayıp çıkmak için gerekli momentumu sağlayabilir yay ve ok gibi ya da tramblen. İzleyelim bakalım zaten ABD açılışını bekleyeceğim demiştim. ytd

ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ARI_KAN_2301 ()

Düşünmen yeter kral:)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkürler kral biraz acele oldu yoğunlukta ama neyse bakalım zaten durum grafiği sayılır özel fazla bir şey yok.

ARI_KAN_2301 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ARI_KAN_2301 ()

Eline emeğine yüreğine saglik kral

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum